2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay amin amin ben de dün gece pek bi streslendim ama işte erkenden olup bitmesi daha iyi olacak inşallah ya bizimkini kötü etkiledi herhalde bu aşı bakalım artık

Ay kızlar aklıma ne geldi cadde de bir tane cafe var anne çocuk yeri. Bunlar emeklemeye başlayınca oraya gidebiliriz Ben Badişi iki kez götürdüm öğretmen oluyor oyun yerinde sende kahveni içiyorsun filan ama böyle 10 aylıktan 24 ay a kadar bir yer. Hamileyken gitmiştim ilk gittiğimde çok memnun kaldım ikincisinde öğretmen tekti hem servis yaptı hem çocukla ilgilendi memnun kalmadım. Ama o günlük bir şey olduğunu söylemişti. Orada bir buluşma ayarlayabiliriz bunlar biraz büyüsünde Phaedra soyasosu

Ben varııım

Ben öyle yerlere hiç gidemedim, biliyor musun? Anne bebek yogasıdır, oyun gruplarıdır, o dediğin tarz kafelerdir (benim gitmek istediğim de caddedeydi ama taşındı onlar) çok heves ettim ama hiç gidemedim çünkü hep bir ya hastalık kaparsa korkusu vardı içimde. Öyle hastalık hastası bir insan da değilimdir de (yoksa öyle miyim acaba) nedense dertsiz başımıza dert almayalım kafasındaydım, sonra pandemi patladı zaten bir buçuk yaş civarı, hiçbir yere gidemedik

İkincide böyle olmayacağım diyordum ama daha beter oldum tabii ki. Neyse doktorumuz güvence verdi bugün, abisi/ablası olan bebekler çok hastalanıyormuş ama onlar da okul zamanı daha dayanıklı oluyorlarmış. İnşallah, amin

Şu kışı atlatırsak neden olmasın.

Sahil yaparız bolca yürürüz kahve içeriz

Benide alın

Yüzümü merak ediyorsun çünkü burada konuşulanlardan endamımı ve göbeğimi az çok tahmin edebiliyorsundur
Ayy takıntılı şey banane senin göbeğinden Ben cidden senin yüzünü tahmin edemiyorum bak az çok insanlar oturuyor zihnimde ama sana ait yüz yok
İstanbula gelme ihtimaliniz yok mu ben de tanışmayı çok çok isterim
Yok canım izmir olsaydı

İstanbul’da olabilirsem katılırım ama benim ailem anadolu yakasında baya uzak kalıyorum her yere avrupaysa hele bahsettiğiniz yer benim için zor

Kararsızdım dr gitmekte bu söylediklerinden sonra akşam bende bi götüreyim dr hazır nöbetciyken umarım bizde ciğerlere inmeden hatta inmemiştir diyim atlatırız çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…