2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
2018 oğlumun grubunda da hepimiz Instagram adresimizi verip ban yemiştik ama hepimiz tabi bende bazıları hala ekli ama hatırlıyor mu bilmem
Yapma ya ben takipleşmek çok isterdim hepinizle, İzmir’e gelirseniz de beklerim hepinizi bu arada hep söylüyorum, hayatımızın en özel zamanlarını burada birlikte geçirdik

Kararsızdım dr gitmekte bu söylediklerinden sonra akşam bende bi götüreyim dr hazır nöbetciyken umarım bizde ciğerlere inmeden hatta inmemiştir diyim atlatırız çok geçmiş olsun

Çok iyi edersin. Ciğere inmemiştir muhtemelen çünkü inince anlamamak pek mümkün olmuyor. Artık üç ayı geçtikleri için ilaç da verebiliyorlar anladığım kadarıyla. Antibiyotiği aslında her ihtimale karşı verdi bize doktor, yani vermeyebilirdi de. Ama hiç itirazım yok tabii, hastaneye düşmezsek ziyadesiyle memnun olacağım

Bu arada ciğere inmesi değil, solunum sıkıntısı yaratması sorun galiba. Yani ciğere inmişse ama solunum sıkıntısı yoksa ayakta tedavi ediliyormuş. Bu aralar yine çok yatış varmış, düşmeyiz inşallah

Ya bu arada nebulatörle ventolin vb. Tarzı ilaçları verirken gözleri kapatmak gerektiği hakkında konuşmuştuk birileriyle. Bebeğin gözünü kapatacağız da kendimizinkini de mi kapatacağız? Yani mantıken göze zarar verebiliyorsa bizimkine de verebilir herhalde

Biraz komik olacak ama kuzenimin kızına uygulamıştım, annesi beni soğuk kanlı bulduğu için bana yaptırmıştı. Bebeğin gözlerini kapatmıştım, aynı soru işareti aklımda olduğundan kendim de güneş gözlüğü takmıştım..

Bu planların avrupa yakası versiyonlarına bende katılırım kızlar gerçi marmarayla anadolu yakasıda olur ama çocukla nasıl olur onu bilemedim

Keşke bende gelebilsem tanışmak istediğim bir çok kişiden birisin birisiniz
Mesela Phaedra nın yüzünü merak ediyorum
Bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum hem çoğunuzu görmek tanışmak istiyorum hemde Phaedra nın yüzünü kafamda asla oturtamadım en çok seni merak ediyorum Phaedra

Benim bu oğlan aşırı sinirli bişey ya niye bugün onu yerde bıraktım diye alıştırma yapmak için kucağa almiyim diye her saat diye.. ooo ben ne ettimm bunun ağlaması durmadı bide bağıra bağıra ağlıyor bide değişik ağlama abowwww ne meme aldı ne biberon senmisin beni kucağına almayan der gibi ben ne yapacağım anacm bu bide bağırışi var çingeneler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…