2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gece 11.30-12 gibi yatıp 4-5 civarı uyanıyor. Sonrasında 2-3 saatte bir uyanıyor. Onu ben de çok merak ediyorum, kesintisiz uyku düzenini dört gözle bekliyorum gerçi bu ara uyku düzeni de yok zaten
Benim kız 9-9:30 gibi yatıyor 12 gibi rüya beslemesi yapıyorum sonra 3 de kalkıyor 3 saatte bir kalkarak devam ediyor

Bende bu ay oldu ilk kez aynen dexiğin gibi dilinin arka tarafı geçmiyor başka yerinde yok çok şükür ama ilaç kesinlikle etki etmedi şişe bitti nerdeyse bıraktım en son kullanmayı
Bizim bayadır var şişede dibinde kaldı kakası bile böyle kokuyo verince ben karbonatlı suyla da silicem artık hep unutuyorum

Filmin ortasında ağlamaya başlar ve susmazsa nolcak millet arkamdan söver artık kabul etmezler bmyle bişeyi

Ben yürüme mesafesindeki bir tanesine gidip şansımı deneyeyim diyorum müsait bir zamanda. Hafta içi zeki demirkubuz filminin erken seanslarından birine girerim, zaten içeride iki üç üniversiteli olur en fazla, bebiş ağlarsa da çıkarım

Kurutma makinesi deneyi 2: ikili satılan pantolon takımından hangisini kuruttum, bilin bakalım

Giyildikten sonra tekrar kurutacağım, bakalım ikinci kez çekecek mi

Sırf makineyi denemek için 9 aylık aldım bu bahar giyeceği giysileri

Eklentiler

• IMG_6651.webp
    157 KB · Görüntüleme: 81
İnanılmazbenim makine asla böyle değil ya
Ama lütfen 2.denemeyi yap benim en merak ettiğim konu

Benim kız 9-9:30 gibi yatıyor 12 gibi rüya beslemesi yapıyorum sonra 3 de kalkıyor 3 saatte bir kalkarak devam ediyor
Ahh ahhh aşıdan önce biz de seninkine benzer bi düzeni oturmuştuk ama aşıdan önce o günleri özlüyorum

Bizim bayadır var şişede dibinde kaldı kakası bile böyle kokuyo verince ben karbonatlı suyla da silicem artık hep unutuyorum
Ay evet ya kakası çok kötü kokuyordu bunu verince karbonatlı suyla bende silicem bende unutuyorum emiyor diye de çok üstüne durmadım canı acısa emerken sıkıntı çıkartır diye düşünüyorum

Hadi bi şansını dene bakalım umarım ağlamaz malum sinemalarda bir dünya para olmuş boşa gitmesin

Kızlar bu arada ikea da antilop mama sandalyesinde indirim var 699 tl trendyolda daha pahalı almayı düşünenlere duyuruluyor hemde masasıyla birlikte

Kızlar, benim bebeğim çoğunuzunkilere göre bir tık erken doğduğu için bu uyarıyı yapmak isterim.

Kuzum dönüyordu ama tek tük neyse uyuyunca kendi yatağımıza yatırmıştım. Ne olur olmaz diye sağına ve soluna yastık koydum kafası tarafında yastık yoktu sadece. Nasıl yaptı bilmiyorum ama kafasından tarafa dönerek yastıktan kurtulmuş. Döne döne ilerlemiş sonra.
Annelik içgüdüsü bir bakayım diye gittiğimde baya baya yatağın en ucundaydı.
Çok korktum çok üzüldüm kendime zor geldim.O kadar dönebilmesi imkansızdı nasıl oldu hala anlamıyorum ama zarar görmedi neyseki.
Güncellemenin ne zaman geleceği hiç belli değil. Nolur çok dikkat edin ve umarım herkes benim kadar şanslı olur.

Benim büyük kızım daha üç aylıkken 5 saniye içinde koyduğum kanepeden aşağı düştü şimdi gülüyorum ama o an dizlerimin bağı çözülmüştü. Asla dönmeyi bilmiyordu bir anda güncelleme gelmiş dönüp düştü neyseki mesafe kısaydı halı da pofidikti birşey olmadı

Çok şükür gerçekten . O haliyle bile dizlerimin bağı çözüldü. Belki de bir dk ile kurtardım.
Senin hissini tahmin edebiliyorum o yüzden. Çocuklarımızın ne zaman ne yapacağı hiç belli değil cidden

Ya benimki de emiyor da bugün o kadar zor emzirdim ki uyurken rahat emiyor. Yay gibi geriyor kendini emmemek için vücudunu yana çeviriyor. Ne kadar sürecek hiç bilmiyorum bu meme reddi olayı bu kadar sürmezdi. Annemde bu çok emmeyecek bence diyor umarım emer

Ayyy ayyy sen yazdıkça kendimi görüyorum. 14.30da emzirdiği bebem sonrasında 18.45te emdi. Onda da uyku sersemi olmadığı için önce emziği tutturuyorum onu emerse beni emiyor, onu emmezse beni de emmiyor

Çok geçmiş olsun canım kazalar illaki olacak kendini bu kadar yıpratma Biz önlem alalım tabii de benim kızım o kadar düştü ki yataktan koltuktan sayısını bilmiyorum. İlk 44 günlük düştüğünde 12 saat bekleniyor ya ben hiç durmadan ağlamıştım ama sonra alışıyor herhalde insan bir kere benim üstümde uyuduğu için yataktan düştü uyurken yerden aldım yatırdım geri uyuttum gözlem filan yapmadım ama bir yaşını geçmişti o zaman

Ayyy ayyy sen yazdıkça kendimi görüyorum. 14.30da emzirdiği bebem sonrasında 18.45te emdi. Onda da uyku sersemi olmadığı için önce emziği tutturuyorum onu emerse beni emiyor, onu emmezse beni de emmiyor
Noldu bunlara ben anlamadım ayakta da artık emmiyor yay gibi geriyor kendini. Bugün Bade çorbasını dökmesin üstüne diye hadi ben yedireyim dedim, inanır mısın kollarım ağrıdı. O kadar ağrıyor ki kolum omzum kaşığı al koy ver o bile zor geldi titredi gibi oldu tükendim valla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…