Çok şanslıymışsınÇok geçmiş olsun canım kazalar illaki olacak kendini bu kadar yıpratmaBiz önlem alalım tabii de benim kızım o kadar düştü ki yataktan koltuktan sayısını bilmiyorum. İlk 44 günlük düştüğünde 12 saat bekleniyor ya ben hiç durmadan ağlamıştım ama sonra alışıyor herhalde insan bir kere benim üstümde uyuduğu için yataktan düştü uyurken yerden aldım yatırdım geri uyuttum gözlem filan yapmadım ama bir yaşını geçmişti o zaman
Umarım emer ya emzirmek rahatlık hem bizimYa benimki de emiyor da bugün o kadar zor emzirdim ki uyurken rahat emiyor. Yay gibi geriyor kendini emmemek için vücudunu yana çeviriyor. Ne kadar sürecek hiç bilmiyorum bu meme reddi olayı bu kadar sürmezdi. Annemde bu çok emmeyecek bence diyor umarım emer
Fizikteki kız işe yaradı mı diye soruyor, bilmem ki gider gitmez slingte kucağımda bir bebeyle ilgileniyorum ağrı var mı yok mu hissetmiyorum artık dedimNoldu bunlara ben anlamadım ayakta da artık emmiyor yay gibi geriyor kendini. Bugün Bade çorbasını dökmesin üstüne diye hadi ben yedireyim dedim, inanır mısın kollarım ağrıdı. O kadar ağrıyor ki kolum omzum kaşığı al koy ver o bile zor geldi titredi gibi oldu tükendim valla artık
Bunlar hep tecrübe bize işte. Çok şükür ki birşey yaşamadan atlattık.Ben bi de arı sokunca ağlamıştım. Bebeğime çiçekli kıyafet giydirmiştim yeşil renkli oyun halısına yatırıp balkon kapısını açmıştım arı çocuğun bacağından soktu.Yine üçüncü ayının içindeydiÇok şükür gerçekten. O haliyle bile dizlerimin bağı çözüldü. Belki de bir dk ile kurtardım.
Senin hissini tahmin edebiliyorum o yüzden. Çocuklarımızın ne zaman ne yapacağı hiç belli değil cidden
Bugün teyzem geldi yok pamukçuk dedi canım olsa komple olurdu dsüt içiyor o normal dedi ama ekran götüntüsü aldım teşekkür ederimİlaç bu canım ama bence sen sağlık ocağına gidince yazdır. Hem de pamukçuk mu diye teyit et istersen, biz reçeteli aldık ama reçetesiz de satılıyordur
Bizim doktorlardan biri öyle pimpirikli. Ya 2 ya 3.kontroldeydik. Çantadan bişey almak için bıraktım. arkamı dönmemle adamın paniklemesi bir oldu. Bizde daha dönemiyor, erken falan kafasındayız hala. Bunun erkenini, geçini siz bilemezsiniz. Neyi ne zaman yapar belli olmaz. Bir kere olur, olmaması gereken zamanda olur. Gerek yok riske falan filan beynimizi yediKızlar, benim bebeğim çoğunuzunkilere göre bir tık erken doğduğu için bu uyarıyı yapmak isterim.
Kuzum dönüyordu ama tek tük neyse uyuyunca kendi yatağımıza yatırmıştım. Ne olur olmaz diye sağına ve soluna yastık koydum kafası tarafında yastık yoktu sadece. Nasıl yaptı bilmiyorum ama kafasından tarafa dönerek yastıktan kurtulmuş. Döne döne ilerlemiş sonra.
Annelik içgüdüsü bir bakayım diye gittiğimde baya baya yatağın en ucundaydı.
Çok korktum çok üzüldüm kendime zor geldim.O kadar dönebilmesi imkansızdı nasıl oldu hala anlamıyorum ama zarar görmedi neyseki.
Güncellemenin ne zaman geleceği hiç belli değil. Nolur çok dikkat edin ve umarım herkes benim kadar şanslı olur.
Fizik tedavinin etkisi pek öyle hemen anlaşılmıyor ki. 6aydan sonra bir bakmışsın daha iyisin. Gerçi sana ne uygulanıyor bilemiyorum ama iki omzum için ayrı ayrı zamanlarda gittim. İkisinde de aynı olmuştu.Fizikteki kız işe yaradı mı diye soruyor, bilmem ki gider gitmez slingte kucağımda bir bebeyle ilgileniyorum ağrı var mı yok mu hissetmiyorum artık dedimgeçecek inşallah diye umut ediyorum
Çok şükür bir şey olmadan görmüşsün annesiKızlar, benim bebeğim çoğunuzunkilere göre bir tık erken doğduğu için bu uyarıyı yapmak isterim.
Kuzum dönüyordu ama tek tük neyse uyuyunca kendi yatağımıza yatırmıştım. Ne olur olmaz diye sağına ve soluna yastık koydum kafası tarafında yastık yoktu sadece. Nasıl yaptı bilmiyorum ama kafasından tarafa dönerek yastıktan kurtulmuş. Döne döne ilerlemiş sonra.
Annelik içgüdüsü bir bakayım diye gittiğimde baya baya yatağın en ucundaydı.
Çok korktum çok üzüldüm kendime zor geldim.O kadar dönebilmesi imkansızdı nasıl oldu hala anlamıyorum ama zarar görmedi neyseki.
Güncellemenin ne zaman geleceği hiç belli değil. Nolur çok dikkat edin ve umarım herkes benim kadar şanslı olur.
Tummy time düzenli olarak yapıyorum sadece ama benimki çok hareketli bir çocuk olacak. Mizacı öyle şimdidenÇok şükür bir şey olmadan görmüşsün annesigerçekten bazı şeyler içgüdüsel bende normalde uyku tulumu giydiriyorum ama bazen gündüz uyuya kalıyor sadece üzerini örtüyorum uyanmasın diye geçenlerde annem yatırıp örtmüştü üzerini ben çok değil 2 dakika sonra ay ben bi bakayım ya diye bir gittim üzerine çekmiş battaniyeyi hiç çekmemişti o güne kadar artık hiç örtmüyorum hep uyku tulumuyla yatırıyorum.
Dönmesi için egzersiz yaptırıyor muydun acaba yüzüstü ya da sırtüstü yatarken dediğin gibi ne zaman yapacağı belli olmaz ama bizimkinin hiç niyeti yok gibi daha
MaşallahTummy time düzenli olarak yapıyorum sadece ama benimki çok hareketli bir çocuk olacak. Mizacı öyle şimdiden
Şimdilik sıcak kompres ve makine takılıyor. Sonrasında da ultrasonla bişiler yapıyor. O aslında az da olsa rahatlama oldu mu, hissetin mi falan diye sordu da işte ben bu aralar kendimde değilimFizik tedavinin etkisi pek öyle hemen anlaşılmıyor ki. 6aydan sonra bir bakmışsın daha iyisin. Gerçi sana ne uygulanıyor bilemiyorum ama iki omzum için ayrı ayrı zamanlarda gittim. İkisinde de aynı olmuştu.
Muzırdanma olmadan veriyorum ben rüya beslenmesinde. Acıktığı saati az çok tahmin edip,uyanmadan uyku süresini artırıyoruz aslında.Uyanır gibi oldu. Hemen memeye aldım karanlıkta. Rüya beslenmesi bu mu oluyor şimdinormalde iyice uyanıyor biz kalkana kadar. Mama hazırlanıyor, altını falanda açıyoruz zaten. E ışıklar da açık.
Bakalım işe yarayacak mı? Bez değişmeden durmaz pek ama. Göreceğiz.
5.30da uyandırdı. İyice acıkmış. 20dk kadar emdi. Uyudu yerine koydun. 2saat tuttu emmesiMuzırdanma olmadan veriyorum ben rüya beslenmesinde. Acıktığı saati az çok tahmin edip,uyanmadan uyku süresini artırıyoruz aslında.
Sizde mama hazırlama alt değiştirme falan derken uyanmasın da ne yapsın kızucuğumbir de ışıklar neden açık? Gece gündüz algısını kaybetmesine sebep olmaz mı
Bizde de böyle başladı durumlarMaşallahbenimki dönme hareketinde ve tummy time da biraz mızmız ama çok fena kalkmaya çalışıyor ve sinirleniyor kalkamadığı için bu ne acele diyorum oturmaya çok meraklı kucakta yatay pozisyonda durmuyor artık kalkmak istiyor gündüz uykusuna geçiş çokk zor artık kucakta durmadığı için
Ah kuzum yaaBebişimin burnu çok tıkalıbirkaç gündür hafif tıkanıklık vardı zaten, sf ile açıp hava falan veriyordum ama bu gece saat başı uyandı. Sf sıkıyorum geçmiyor, çekiyorum bir şey gelmiyor, emiyor emiyor, bir noktada sakinleşip uyuyor, tıkanıklık hafifler gibi oluyor ama uykusundadi da burnu hırlıyor, bir saat sonra da ağlayarak uyanıyor yine hırıl hırıl. Çok ümitsizliğe düştüm, açık tutamıyorum galiba burnunu
Ah kıyamam ya tahmin ediyorum benim bir tanıdığımda da benzer bir şey olduÇok şanslıymışsın
Sanırım benim bir travmam var o yüzden. Bi aile dostumuzun kızı yataktan düştükten sonra çok sorunlar yaşadı şimdi burda anlatmak istemem. O yüzden korkuyorum elimde tutarken bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?