2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebeğim 3 ay 10 günlük. Bu dördüncü ay atağının erken başlama gibi bir durumu var mı?

Bu planların avrupa yakası versiyonlarına bende katılırım kızlar gerçi marmarayla anadolu yakasıda olur ama çocukla nasıl olur onu bilemedim
Dışarda ful uyuyorlar ya en azından benimki öyle
Ay ne güzel olur inşallah ayarlayabiliriz buluşmayı biraz daha ısınsın da havalar

Kızlar merhaba bugün 80günlük olduk ilk ay 1kilo 2.ay 1.100gr almıştık ama 3.aya giderken yavaş gidiyoruz bugün tarttım 500gr gibi almış sizde de azalma oldu mu?

Vay canına, bir akrep burcu olarak kırk yıldır bu kadar gizem uyandırmayı başaramamıştım (bilmeyenler için astrolojiye göre akrep=gizem)
Valla bende her gün yazamasam da her gün okuyorum herkesin bir yüzü var kafamda ve okurken çok şaşırdım çünkü bende en çok sizi merak etmiştim hahahahahha herkes öyle yazmış ha birde soyasosu görmek tanımak isterdim çünkü çok pozitif birisi motive oluyorum cevaplarına

Ay ben bi mutlu oldum teşekkür ederim. Böyle hissettirdiğime çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…