Kızlar ne öğrendim alınan yeni kıyafet ilk önce kurutmaya atılmamalıymış. Yeni yıkanan dışarda kurutulup 2. Yıkamada kurutmaya atılmalıymıs o zaman cekmıyormuş dene bakalım grubun kurutma başısı Phaedra
Ay inşallah senin bebede en kısa sürede kendi kendine oylanır ben tuvalete bile zor gidiyordum yırtıyordu kendini sürekli kucakta olmak istiyordu
Bir kaç gündür oyun halısında oyalanıyor o kadar hareketli ki yoruluyor sonra uyutuyorum
Kızlar ne öğrendim alınan yeni kıyafet ilk önce kurutmaya atılmamalıymış. Yeni yıkanan dışarda kurutulup 2. Yıkamada kurutmaya atılmalıymıs o zaman cekmıyormuş dene bakalım grubun kurutma başısı Phaedra
bgm21
bal küpü baaal
Bizimkiler tam arayı düzelttiler derken Peranın her şeyi ama her şeyi çekmeye başlaması ve oğluşun kulağını kuyruğunu neresini bulursa orasını çekmesi oğlan cephesinde tekrar soğuk rüzgarlar estirdi
Kızlar güncellemeler çok garipleşti. Bugün yemek yerken kucağımdaydı hafifçe oturur pozisyonda.
Tabağı kendine çekti yemeye çalıştı
Deli gibi heyecanlanıyor artık. Her güne yeni bir güncellemeyi ben kaldıramıyorum
Kızlar güncellemeler çok garipleşti. Bugün yemek yerken kucağımdaydı hafifçe oturur pozisyonda.
Tabağı kendine çekti yemeye çalıştı
Deli gibi heyecanlanıyor artık. Her güne yeni bir güncellemeyi ben kaldıramıyorum
Zaman zaman bizde de oluyor öyle hırıltı, özellikle serum fizyolojiği sıkıp çekemediysem artıyor. İstersen götür canım küçük oldukları için insan bir şey diyemiyor