2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay inşallah canm Allah razı olsun senin bebe kaç aylık oldu benim 23 ünde 3 aylk oluck

bgm21 bal küpü baaal
Bizimkiler tam arayı düzelttiler derken Peranın her şeyi ama her şeyi çekmeye başlaması ve oğluşun kulağını kuyruğunu neresini bulursa orasını çekmesi oğlan cephesinde tekrar soğuk rüzgarlar estirdi

Bizimki dün çıngırak tutma, sallama ve fırlatma olarak gerçekleşti

soyasosu hipokloröz asit kullanıyorum demiştin. Nereden alıyorsun? link verir misin?

Link de bu

Ben şok Bunu da deneyeceğim ama inşallah bu dediğinden kıyafetlerin de haberi vardır

Ben şok Bunu da deneyeceğim ama inşallah bu dediğinden kıyafetlerin de haberi vardır
Benim eski kurutma makinesinde işe yaramamış demek mi yıllarca yıkayıp dışarda kuruttuğum şeyler, pek güzel kısaldı da

İshali geçti ama geniz akıntısı var baya ses çıkarıyor burnundan kıyamam. Nasıl geçer acaba. Burnu tıkalı değil ama hırıltıları var
Zaman zaman bizde de oluyor öyle hırıltı, özellikle serum fizyolojiği sıkıp çekemediysem artıyor. İstersen götür canım küçük oldukları için insan bir şey diyemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…