- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Özel klinikler. Var aslında çocuk cerrahı olan öyle yerlere baktınız mı onda yanında duruluyorTesekkr ederim true bilgilendrdigin içinhastaneyi aradm narkoz a muayene esnasnda doktr karar verecek denildi ve yanına da ebeveyn alınmıyormus bizde bı çaresine bakalım daha fzla geciktirmeden diyorz insallh
Ama çok tatlı ayıcığıylaYa varya kafayı yiyecm artık bu çocuk ne yerde ne bu sallanan ana kucağında uyuyor ne aldgm oyun halısında oynuyor yaptığı tek şey ağlamak yeminle çok yoruldum ya ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizmben beceremedim bu anne olmayı etrafımdaki insanlar çok tuhaf diyorlar hiç öyle ağlayan çocuk görmedik diyorlar gazi falan da yok kulağı da agrimiyo geçen doktora götürdüm sorun ne bilmiyorum
Tesekkr ederim true bilgilendrdigin içinhastaneyi aradm narkoz a muayene esnasnda doktr karar verecek denildi ve yanına da ebeveyn alınmıyormus bizde bı çaresine bakalım daha fzla geciktirmeden diyorz insallh
Gaz yok, karnı tok, altı temiz ise ve durmuyor ise bence kesinlikle bir problemi vardır yada atak haftasıdır diye düşünüyorum. Maalesef her zaman akıllı uslu olmuyorlar böyleYa varya kafayı yiyecm artık bu çocuk ne yerde ne bu sallanan ana kucağında uyuyor ne aldgm oyun halısında oynuyor yaptığı tek şey ağlamak yeminle çok yoruldum ya ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizmben beceremedim bu anne olmayı etrafımdaki insanlar çok tuhaf diyorlar hiç öyle ağlayan çocuk görmedik diyorlar gazi falan da yok kulağı da agrimiyo geçen doktora götürdüm sorun ne bilmiyorum
Ya varya kafayı yiyecm artık bu çocuk ne yerde ne bu sallanan ana kucağında uyuyor ne aldgm oyun halısında oynuyor yaptığı tek şey ağlamak yeminle çok yoruldum ya ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizmben beceremedim bu anne olmayı etrafımdaki insanlar çok tuhaf diyorlar hiç öyle ağlayan çocuk görmedik diyorlar gazi falan da yok kulağı da agrimiyo geçen doktora götürdüm sorun ne bilmiyorum
Ah onun emekli amca saçınaYa varya kafayı yiyecm artık bu çocuk ne yerde ne bu sallanan ana kucağında uyuyor ne aldgm oyun halısında oynuyor yaptığı tek şey ağlamak yeminle çok yoruldum ya ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizmben beceremedim bu anne olmayı etrafımdaki insanlar çok tuhaf diyorlar hiç öyle ağlayan çocuk görmedik diyorlar gazi falan da yok kulağı da agrimiyo geçen doktora götürdüm sorun ne bilmiyorum
Evet ilgi istiyor ama doğduğundan beri öyle ağlıyor inşallah geçer diyorum umarım diliyorumAma çok tatlı ayıcığıylaşuan tamamen ilgi istedikleri için durmuyorlar benimki de o kadar çırpınıyor ki beni alın benimle konuşun diye ayakları elleri terliyor buz gibi heyecandan
Atak haftası kucak da istiyor duruyor ztn kucağımda ama doğduğundan beri öyle ağlıyor sürekli birazcık olsa yerde oyalanmiyorGaz yok, karnı tok, altı temiz ise ve durmuyor ise bence kesinlikle bir problemi vardır yada atak haftasıdır diye düşünüyorum. Maalesef her zaman akıllı uslu olmuyorlar böyle
Yeri uygun gayet rahat inanirmsn bu üç beşik değiştryoz boşSürekli ağlıyorsa bir derdi vardır bence mutlaka ama kucağa alınınca susuyorsa o yattığı yerlerde rahat edemiyor demek ki.
Galiba öyle dediğin gibi canm sabırlı olup bu duruma alışacağım artık ondan bir beklentim olmucak artık düzelir umuduyla bekleyip sabredcmAh onun emekli amca saçınaoluyor canım oluyor, eğerki sağlık problemi olmadığından eminsen; ne yazıkki bazı bebekler sadece kucak istiyor. Bu da başta anne olmak üzere ilgilenen herkesi yoruyor
benim kızda durmuyordu şükür bu aralar oyun halısında kendi kendine takılıyorGaliba öyle dediğin gibi canm sabırlı olup bu duruma alışacağım artık ondan bir beklentim olmucak artık düzelir umuduyla bekleyip sabredcm
Maşallah diyelim ozmn inşallah git gide daha çok oynar ilgisi artarbenim kızda durmuyordu şükür bu aralar oyun halısında kendi kendine takılıyorama fazla tutamıyoruz azıcık ilgisiz kalınca çığlık atıyor
Çok tatlılar ya
Sevgili anacığım der ki;Galiba öyle dediğin gibi canm sabırlı olup bu duruma alışacağım artık ondan bir beklentim olmucak artık düzelir umuduyla bekleyip sabredcm
Ay inşallah senin bebede en kısa sürede kendi kendine oylanır ben tuvalete bile zor gidiyordum yırtıyordu kendini sürekli kucakta olmak istiyorduMaşallah diyelim ozmn inşallah git gide daha çok oynar ilgisi artarevet sanirim ilgi istiyolr hep ondan öyle ağlaması benmkide
İshali geçti ama geniz akıntısı var baya ses çıkarıyor burnundan kıyamam. Nasıl geçer acaba. Burnu tıkalı değil ama hırıltıları varBizim günlük rutinimiz o canım merak etme, sabah 6 30 7 gibi uyanır en az 2 kez ishal kaka yapar. Bütün kakaları öyledir aslında. Bazen düz sarı, bazen taneli sarı, bazen yeşil yapar. Emme durumuna göre değişiyor sanırım kakası ortalama 4 6 yapar. Bazen 6 8 yapar. Bence 7 8 den sonrası ishal denebilir ama bizim rutin doğduğundan beri böyle olduğu için doktor bir şey demedi
Off çok tatlı yaa keşke yakın olsaydık sarılıp aglardık bazen insan karsısında onu anlayan bırıyle aglamak ıstıyorYa varya kafayı yiyecm artık bu çocuk ne yerde ne bu sallanan ana kucağında uyuyor ne aldgm oyun halısında oynuyor yaptığı tek şey ağlamak yeminle çok yoruldum ya ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizmben beceremedim bu anne olmayı etrafımdaki insanlar çok tuhaf diyorlar hiç öyle ağlayan çocuk görmedik diyorlar gazi falan da yok kulağı da agrimiyo geçen doktora götürdüm sorun ne bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?