2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tesekkr ederim true bilgilendrdigin için hastaneyi aradm narkoz a muayene esnasnda doktr karar verecek denildi ve yanına da ebeveyn alınmıyormus bizde bı çaresine bakalım daha fzla geciktirmeden diyorz insallh
Özel klinikler. Var aslında çocuk cerrahı olan öyle yerlere baktınız mı onda yanında duruluyor

Ya varya kafayı yiyecm artık bu çocuk ne yerde ne bu sallanan ana kucağında uyuyor ne aldgm oyun halısında oynuyor yaptığı tek şey ağlamak yeminle çok yoruldum ya ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizm ben beceremedim bu anne olmayı etrafımdaki insanlar çok tuhaf diyorlar hiç öyle ağlayan çocuk görmedik diyorlar gazi falan da yok kulağı da agrimiyo geçen doktora götürdüm sorun ne bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20240217_190106.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20240217_175712.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Ama çok tatlı ayıcığıyla şuan tamamen ilgi istedikleri için durmuyorlar benimki de o kadar çırpınıyor ki beni alın benimle konuşun diye ayakları elleri terliyor buz gibi heyecandan

Tesekkr ederim true bilgilendrdigin için hastaneyi aradm narkoz a muayene esnasnda doktr karar verecek denildi ve yanına da ebeveyn alınmıyormus bizde bı çaresine bakalım daha fzla geciktirmeden diyorz insallh

Hangi şehir? İstanbul’sa ben de arayıştayım. Cerrah muayene edip karar verecek diyorlar ama Medicalpark 60, medicana ise 90 günden sonra lokal yapmıyor anladığım kadarıyla. Ümraniyede erdem hastanesi bir yaşa kadar yapıyormuş berikko nun verdiği bilgiye göre ama orası bize çok ters. Ben de lokal yapan, tercihen kadiköy civarı bir hastene arayışındayım. Bulursam yazarım buraya, başka bulan olursa da yazsın lütfen

Bu arada lokal olsa da ebeveyn alınmıyor diye biliyorum, en azından çoğu hastanede.

Gaz yok, karnı tok, altı temiz ise ve durmuyor ise bence kesinlikle bir problemi vardır yada atak haftasıdır diye düşünüyorum. Maalesef her zaman akıllı uslu olmuyorlar böyle

Sürekli ağlıyorsa bir derdi vardır bence mutlaka ama kucağa alınınca susuyorsa o yattığı yerlerde rahat edemiyor demek ki.

Ah onun emekli amca saçına oluyor canım oluyor, eğerki sağlık problemi olmadığından eminsen; ne yazıkki bazı bebekler sadece kucak istiyor. Bu da başta anne olmak üzere ilgilenen herkesi yoruyor

Ama çok tatlı ayıcığıyla şuan tamamen ilgi istedikleri için durmuyorlar benimki de o kadar çırpınıyor ki beni alın benimle konuşun diye ayakları elleri terliyor buz gibi heyecandan
Evet ilgi istiyor ama doğduğundan beri öyle ağlıyor inşallah geçer diyorum umarım diliyorum

Gaz yok, karnı tok, altı temiz ise ve durmuyor ise bence kesinlikle bir problemi vardır yada atak haftasıdır diye düşünüyorum. Maalesef her zaman akıllı uslu olmuyorlar böyle
Atak haftası kucak da istiyor duruyor ztn kucağımda ama doğduğundan beri öyle ağlıyor sürekli birazcık olsa yerde oyalanmiyor

Ah onun emekli amca saçına oluyor canım oluyor, eğerki sağlık problemi olmadığından eminsen; ne yazıkki bazı bebekler sadece kucak istiyor. Bu da başta anne olmak üzere ilgilenen herkesi yoruyor
Galiba öyle dediğin gibi canm sabırlı olup bu duruma alışacağım artık ondan bir beklentim olmucak artık düzelir umuduyla bekleyip sabredcm

Galiba öyle dediğin gibi canm sabırlı olup bu duruma alışacağım artık ondan bir beklentim olmucak artık düzelir umuduyla bekleyip sabredcm
benim kızda durmuyordu şükür bu aralar oyun halısında kendi kendine takılıyor ama fazla tutamıyoruz azıcık ilgisiz kalınca çığlık atıyor

benim kızda durmuyordu şükür bu aralar oyun halısında kendi kendine takılıyor ama fazla tutamıyoruz azıcık ilgisiz kalınca çığlık atıyor
Maşallah diyelim ozmn inşallah git gide daha çok oynar ilgisi artar evet sanirim ilgi istiyolr hep ondan öyle ağlaması benmkide

Sevgili anacığım der ki;

Sen de 1 yıl, ortancada 5 yıl çektim. Çok şükür mükafat olarak küçükte hiç çekmedim hani beklentin buna göre olsun

Maşallah diyelim ozmn inşallah git gide daha çok oynar ilgisi artar evet sanirim ilgi istiyolr hep ondan öyle ağlaması benmkide
Ay inşallah senin bebede en kısa sürede kendi kendine oylanır ben tuvalete bile zor gidiyordum yırtıyordu kendini sürekli kucakta olmak istiyordu
Bir kaç gündür oyun halısında oyalanıyor o kadar hareketli ki yoruluyor sonra uyutuyorum

İshali geçti ama geniz akıntısı var baya ses çıkarıyor burnundan kıyamam. Nasıl geçer acaba. Burnu tıkalı değil ama hırıltıları var

Off çok tatlı yaa keşke yakın olsaydık sarılıp aglardık bazen insan karsısında onu anlayan bırıyle aglamak ıstıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…