2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay kızlar size ne güzel güncellemeler geliyor öyle benim psikopt civcivim ise uyanınca ayaklarını kaldırıp pat pat yatağa vuruyor o da yetmezmiş gibi uyumamak için kendince direnirsen (oysa deli gibi de uykusu varken) başını sağa sola öyle bir çeviriyor ki her an kopacak o boyun dye korkuyorum tam bir paikopat civciv oldu başımıza, bizi mum etti

Galiba öyle dediğin gibi canm sabırlı olup bu duruma alışacağım artık ondan bir beklentim olmucak artık düzelir umuduyla bekleyip sabredcm
Annem derdi ki bazı bebekler kendine baktırır. Benim büyük kız da öyleydi öyle bir ağlardı ki görmezden gelmek kucağa almamak mümkün değildi. Hala öyle valla görmezden gelmek saniye dinlenmek yok, bir şekilde kendine baktırıyor

Ya bende oturtmaya başladım ben oturtmasam yattığı yerden kendini kaldırmaya başlıyor deli gibi bir kaç saniye oturtuyorum devriliyor zaten yana, sonra geri yatırıyorum

Sen benim kızı anlatıyorsun. Gazı çıkarsa bile sancı oluyor hep kucakta hep. Gündüz asla uyumuyor kucakta 10 dk iki saate bir gözünü kapatıyor. Yatağında gündüz bir kere bile yatmadı.Gece de saat bir bir buçuk gibi bayılıyor. Sabah 7 ye kadar iki saate bir uyanıyor.Tekrar uyutmak yatırmak hepsi işkence.Bir arkadaşım abarttığımı düşünüyordu bir saat dayanamadı benim çocuğuma. Allah sana sabır versin deyip uzaklaştı. Belki düzelir umuduyla bekleyeceğiz zaten başka da yapacak birşey yok.

Kızlar ben ilk 40 gün içinde adet oldum ama o günden beri de gelen giden yok. Karnım iyice kocaman oldu tabiki regl olamamakta ödem vs yapıyor ama bu beni çok rahatsız ediyor. Başta adet olup sonradan olmayan var mı benim gibi? Not: Yeni gebelik asla yok

Arkadaşım böyleydi. Yaklaşık 10.ayda falan tekrar adet oldu

Benim kanamam 50 55 günü buldu yani ara ara geldi hep bir durdu bir geldi. Doktora gittiğimde en az 2 3 ay daha olmanı beklemiyoruz dedi. Doktor anlıyor ultrason cihazıyla bakıp yani ben adet olmamışım ama dediğin gibi ödem gibi şişkin karnım ilkinde 8 9 aylık olmuştum

Kızlar bir sorum olacak

Ben gebelik öncesi yüzümde pek sivilce problemi yaşamazdım. Bazen beslenmeye bağlı tek tük sivilce çıkardı o kadar. Gebelik belirtilerimden biri regl tarihim yaklaştıkça yüzümde sivilce çıkmasıydı. Çünkü normalde asla regl öncesi belirtim değildi bu durum. Ve şimdi ne yazıkki regl olmadan 10 gün öncesinden yüzüm sivilcelenmeye başlıyor burun, kaş gibi saçma sapan yerlerde bile sizce bu geçici midir, büyük ya da öyle iltihaplı sivilceler değil ama yine de aynaya bakmak bir külfet haline gelmeye başladı

Ben 2. Ayda olmuştum kızımda bunda ara kanama olmadığına eminim baya baya adet olmuştum ama ilk ve son oldu. Gerçekten çok şiş hissediyorum kendimi. İnşallah bir an önce olurum

Aynı benim kızım ya çok acayip hallere giriyor kafasını sallayınca korkuyorum bişey olucak diye bide oyuncaklarını yavaş yavaş tutmaya başladı aynaya aşık baktıkça mutlu oluyor

benim büyük kızım çocuklar doğduktan sonra uyku düzeni alt üst olmuştu o uyumuyor daha çok perişan oluyoduk çok konuşması sürekli oyun istemesi bizi yıpratıyordu, buraya dert yakınırken bunun bi çaresi yokmu demiştim bi arkadaş mesajımı yörüp baybay night damlayı önermişti kendi kolik 4. Aylık bebegi için dr tavsiyesiyle kullanmış bebekler için inan bilmiyorum ama uyku getiriyor gerçekten eşim başta olur mu öyle şey demişti ama iş arkadaşıda kendi çocuğuna kullanıyormuş hemen aldı ben az damla veriyorum 1 saate mayışıyor arada çok sık olmamak kaydıyla tabi bebeklere denemedim çünkü gerek görmedim denermiydim inan bilmiyorum ama belki kendi doktoruna danışabilirsin büyümeleri için uykuda çok önemli söylemek istedim mesajını ve ne kadar zorlandığını bildiğim için

soyasosu kurutma makinesi deneyi 2 b.
İkinci kez kurutuldu, fark var mı bakalım
Patiksiz altları giydirince annem deli ediyor beni bacakları açılıyor üşüyecek diye. Çorabın içine alsam da durmuyor zaten. Çözümü var mı? O bacaklar açılıyor mu illaki bir şekilde

Patiksiz altları giydirince annem deli ediyor beni bacakları açılıyor üşüyecek diye. Çorabın içine alsam da durmuyor zaten. Çözümü var mı? O bacaklar açılıyor mu illaki bir şekilde

Çorapları bazen çıkarmayabiliyor, mesela kanguruyla gezerken

Bir de gece yatarken çorapsız giydiriyorum bazen ben, örtüyü yine belinden kıstırıp bacaklarına sarıyorum. Bazen açılıyor, bazen açılmıyor.

Hafif kısalmış olanlarda bilekte açılma oluyor. Ben çok önemsemiyorum ama tek çözümü altına külotlu çorap giydirmek olabilir. Bir düşündüm de benimkinin artık çoğu altı patiksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…