- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Oyy çok tatlı bir şey bu maşallah
Annem derdi ki bazı bebekler kendine baktırır. Benim büyük kız da öyleydi öyle bir ağlardı ki görmezden gelmek kucağa almamak mümkün değildi. Hala öyle valla görmezden gelmek saniye dinlenmek yok, bir şekilde kendine baktırıyorGaliba öyle dediğin gibi canm sabırlı olup bu duruma alışacağım artık ondan bir beklentim olmucak artık düzelir umuduyla bekleyip sabredcm
Ya bende oturtmaya başladım ben oturtmasam yattığı yerden kendini kaldırmaya başlıyor deli gibiKızlar güncellemeler çok garipleşti. Bugün yemek yerken kucağımdaydı hafifçe oturur pozisyonda.
Tabağı kendine çekti yemeye çalıştı
Deli gibi heyecanlanıyor artık. Her güne yeni bir güncellemeyi ben kaldıramıyorum
Sen benim kızı anlatıyorsun. Gazı çıkarsa bile sancı oluyor hep kucakta hep. Gündüz asla uyumuyor kucakta 10 dk iki saate bir gözünü kapatıyor. Yatağında gündüz bir kere bile yatmadı.Gece de saat bir bir buçuk gibi bayılıyor. Sabah 7 ye kadar iki saate bir uyanıyor.Tekrar uyutmak yatırmak hepsi işkence.Bir arkadaşım abarttığımı düşünüyordu bir saat dayanamadı benim çocuğuma. Allah sana sabır versin deyip uzaklaştı. Belki düzelir umuduyla bekleyeceğiz zaten başka da yapacak birşey yok.Ya varya kafayı yiyecm artık bu çocuk ne yerde ne bu sallanan ana kucağında uyuyor ne aldgm oyun halısında oynuyor yaptığı tek şey ağlamak yeminle çok yoruldum ya ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizmben beceremedim bu anne olmayı etrafımdaki insanlar çok tuhaf diyorlar hiç öyle ağlayan çocuk görmedik diyorlar gazi falan da yok kulağı da agrimiyo geçen doktora götürdüm sorun ne bilmiyorum
Ben de ben deOff çok tatlı yaa keşke yakın olsaydık sarılıp aglardık bazen insan karsısında onu anlayan bırıyle aglamak ıstıyor
Ben hiç kucağımdan başka oturtmadım korkumdanYa bende oturtmaya başladım ben oturtmasam yattığı yerden kendini kaldırmaya başlıyor deli gibibir kaç saniye oturtuyorum devriliyor zaten yana, sonra geri yatırıyorum
Arkadaşım böyleydi. Yaklaşık 10.ayda falan tekrar adet olduKızlar ben ilk 40 gün içinde adet oldum ama o günden beri de gelen giden yok. Karnım iyice kocaman oldu tabiki regl olamamakta ödem vs yapıyor ama bu beni çok rahatsız ediyor. Başta adet olup sonradan olmayan var mı benim gibi? Not: Yeni gebelik asla yok
Benim kanamam 50 55 günü buldu yani ara ara geldi hep bir durdu bir geldi. Doktora gittiğimde en az 2 3 ay daha olmanı beklemiyoruz dedi. Doktor anlıyor ultrason cihazıyla bakıp yani ben adet olmamışımKızlar ben ilk 40 gün içinde adet oldum ama o günden beri de gelen giden yok. Karnım iyice kocaman oldu tabiki regl olamamakta ödem vs yapıyor ama bu beni çok rahatsız ediyor. Başta adet olup sonradan olmayan var mı benim gibi? Not: Yeni gebelik asla yok
Ben 2. Ayda olmuştum kızımdaBenim kanamam 50 55 günü buldu yani ara ara geldi hep bir durdu bir geldi. Doktora gittiğimde en az 2 3 ay daha olmanı beklemiyoruz dedi. Doktor anlıyor ultrason cihazıyla bakıp yani ben adet olmamışımama dediğin gibi ödem gibi şişkin karnım ilkinde 8 9 aylık olmuştum
Aynı benim kızım yaAy kızlar size ne güzel güncellemeler geliyor öylebenim psikopt civcivim ise uyanınca ayaklarını kaldırıp pat pat yatağa vuruyor o da yetmezmiş gibi uyumamak için kendince direnirsen (oysa deli gibi de uykusu varken ) başını sağa sola öyle bir çeviriyor ki her an kopacak o boyun dye korkuyorum tam bir paikopat civciv oldu başımıza, bizi mum etti
benim büyük kızım çocuklar doğduktan sonra uyku düzeni alt üst olmuştu o uyumuyor daha çok perişan oluyoduk çok konuşması sürekli oyun istemesi bizi yıpratıyordu, buraya dert yakınırken bunun bi çaresi yokmu demiştim bi arkadaş mesajımı yörüp baybay night damlayı önermişti kendi kolik 4. Aylık bebegi için dr tavsiyesiyle kullanmış bebekler için inan bilmiyorum ama uyku getiriyor gerçekten eşim başta olur mu öyle şey demişti ama iş arkadaşıda kendi çocuğuna kullanıyormuş hemen aldı ben az damla veriyorum 1 saate mayışıyor arada çok sık olmamak kaydıyla tabi bebeklere denemedim çünkü gerek görmedim denermiydim inan bilmiyorum ama belki kendi doktoruna danışabilirsin büyümeleri için uykuda çok önemli söylemek istedim mesajını ve ne kadar zorlandığını bildiğim içinSen benim kızı anlatıyorsun. Gazı çıkarsa bile sancı oluyor hep kucakta hep. Gündüz asla uyumuyor kucakta 10 dk iki saate bir gözünü kapatıyor. Yatağında gündüz bir kere bile yatmadı.Gece de saat bir bir buçuk gibi bayılıyor. Sabah 7 ye kadar iki saate bir uyanıyor.Tekrar uyutmak yatırmak hepsi işkence.Bir arkadaşım abarttığımı düşünüyordu bir saat dayanamadı benim çocuğuma. Allah sana sabır versin deyip uzaklaştı. Belki düzelir umuduyla bekleyeceğiz zaten başka da yapacak birşey yok.
Patiksiz altları giydirince annem deli ediyor beni
Patiksiz altları giydirince annem deli ediyor benibacakları açılıyor üşüyecek diye. Çorabın içine alsam da durmuyor zaten. Çözümü var mı? O bacaklar açılıyor mu illaki bir şekilde
Patiksiz altları giydirince annem deli ediyor benibacakları açılıyor üşüyecek diye. Çorabın içine alsam da durmuyor zaten. Çözümü var mı? O bacaklar açılıyor mu illaki bir şekilde
Sanki aynı gibi ya
Bana da öyle geldi. Demek ne yapıyoruz, giysileri bir iki beden büyük alıp gönül rahatlığıyla kurutuyoruzSanki aynı gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?