2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Redpanda11 canım meme reddi ne durumda. Bugün bizim çok daha iyi iki lokma emdi ya 7 8 kez kaka yaptı ben yatarak emzirirken meme ucunu damaklarında gezdiriyorum, böyle yapınca öğürmedi hiç

Tamamdır kızlar yarın bende başlıyorum inşallah bu sefer geçer Emerken garip hareketler yapmaya başladı 2 çekiyo bırakıyo uyutmaya çalışırken dilini çıkartıyo sürekli acaba diyorum dilimi rahatsız ediypr anlamadım böyle yapmıyordu huyu değişti bi

Redpanda11 canım meme reddi ne durumda. Bugün bizim çok daha iyi iki lokma emdi ya 7 8 kez kaka yaptı ben yatarak emzirirken meme ucunu damaklarında gezdiriyorum, böyle yapınca öğürmedi hiç

teklif ediyorum, almazsa hiç zorlamıyorum. Sanırım yavaştan emme sürelerini uzatıyor bu atakla. Hala çok acıkınca ( belki de ben çok acıktığını düşünüyorum bilmiyorum ) ya da uyku sersemiyken alıyor.
Bence dillerini keşfediyorlar. Benimki sohbet ederken falan da hep o dili dışarda, sempatik şapşik hareketlerle kullanıyor emme esnasında da ( ya da emmeme esnasında da) benzer şeyler yapıyor, bunlar hep keşif diyerek kendimi avutuyorum

Meme reddi olmasında çok zor bir şey
Aynılar ya bende de aynı ama bugün bir tık daha iyiydi önce ayakta emzirip sonra oturmama izin verdi

Meme reddi olmasında çok zor bir şey

Aynılar ya bende de aynı ama bugün bir tık daha iyiydi önce ayakta emzirip sonra oturmama izin verdi
Hıhhh işte bak biz de bugün daha iyiymişiz, hiç ayakta emzirmedim daha doğrusu bir kere denemedim baktım ortalığı yıkmaya niyetli, amaaaannn sen koş meme için peşimde dedim çok şükür çişli bez sayısı yeterli, önemli olan o

Düşündüm de sorun bizim bekolarda, boschlarda değil de ebebek’te olabilir

Küçülenler ebebekten alınma bebek giysisi miydi? benimkiler istisnası öyleydi galiba
Evet bir çoğu ebebekten zaten biri çok fark etmiş, bazilarini kurutmaya atmıyorum artık.
Ben bebek programında yıkıyorum. Evet beko
Diğer tüm kıyafetleri pamuklu dolap kuruluğunda yıkıyorum
Bebek programı da 3 bucuk saat mıydı çevir çevir bitmiyor çok ses yapıyor bir de o çıtçıtlar

Kızlar sabah 6 da bir de az önce yani iki kez üst üste ishal oldu. İshal ne zaman korkulacak duruma geliyor. Rota aşısını da bir kaç gün önce olduk tedirgin oluyorum ishal olunca şimdi

Yaaa sizede şükür korktugum gıbı olmadı . Doktor çok bilinçliydi tedirginliğimi aldı . Katılınca sakin ol kendıne gelıyo bekle ayy cıdden doktor cok önemli söz konusu cocuksa
Kesinlikle öyle bizim de doktorlar çok tatlıydı her soruya da cevap veriyorlar çok ilgiliydiler. Bizim ilk gece biraz zor geçmişti ama şimdi gülücükler saçıyor çok şükür

Kızlar sabah 6 da bir de az önce yani iki kez üst üste ishal oldu. İshal ne zaman korkulacak duruma geliyor. Rota aşısını da bir kaç gün önce olduk tedirgin oluyorum ishal olunca şimdi
Merhaba, Leyla günde 3 kere cıvık su gibi kaka yapıyor genel olarak. Doktora endişeyle sorduğumda günde 8-10 kereden fazla olursa ishal diyoruz genelde demişti bize. Yani ishal diye değerlendirmezler henüz.

Aa evet olur başka izmirli anne var mı acaba Rachel35 vardı bi de sanırım ama onu bayadır göremiyorum
Ben kitap okur gibi sayfa sayfa okuyorum buraları ama son sayfaya gelemiyorum bir türlü Ama takipteyim. Bu ara arka arkaya misafir kabul ettik. Gaza gelip börek çörek mezeler hazırladım. Ama bitse de kurtulsam artık

Evet ben de izmirdeyim. İzmir buluşmasına da varım

Bizim günlük rutinimiz o canım merak etme, sabah 6 30 7 gibi uyanır en az 2 kez ishal kaka yapar. Bütün kakaları öyledir aslında. Bazen düz sarı, bazen taneli sarı, bazen yeşil yapar. Emme durumuna göre değişiyor sanırım kakası ortalama 4 6 yapar. Bazen 6 8 yapar. Bence 7 8 den sonrası ishal denebilir ama bizim rutin doğduğundan beri böyle olduğu için doktor bir şey demedi

Kızlar bende geniz akıntısı vardı çocuğa geçmiş galiba öksürüyor ve geniz akıntısı var sanki. Boğazımıza balgam gelir de onu geri iteklemek için bir ses çıkarırız ya onu çıkarıyor. Ne yapsam ki doktora mı götürsem

Tesekkr ederim true bilgilendrdigin için hastaneyi aradm narkoz a muayene esnasnda doktr karar verecek denildi ve yanına da ebeveyn alınmıyormus bizde bı çaresine bakalım daha fzla geciktirmeden diyorz insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…