2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok geçmiş olsunnedir bu çektiğimiz ya, bir teşhis koydular mı bari? Ne iğnesi yaptılar? Biz de perşembeden beri antibiyotik ve hava tedavisi kullanıyoruz bebişe, yarın kontrole gideceğiz.
Tıkanıklığı var dendi ciğerlerini dinleyince açılması için iğne yaptılar ve 2 hava verdiler rahatlatmış iğne dedi çıkış verdi antibiyotiklerini ilaçlarını aldık geldik yatırmadıkları için mutluyum en azından. Sizede çok geçmiş olsun yaa size sadece antibiyotik mi yazdılar üzülüyorum gerçekten 4 aylıklar daha kaçıncı ilaç antibiyotikleri

Phaedra canım ateş düşürücü size ne yazdılar normalde calpol verilmiyor mu bebeklere bize normal parol yazmış evde büyük oğluma kullandığım biraz şaşırdım ben bebekle arabadaydım eşim almış ama ben verilmiyor diye biliyorum parol

Antibiyotik ve hava (ventolin ile kortizonlu bir şey) bizim ciğere inmemişti ama yatış öyküsü olduğu için antibiyotik verdi direkt.

Ben de çok üzülüyorum ama umarım büyüyünce bağışıklıkları güçlenmiş olur bebekliklerinde bu yaşadıklarından ötürü

Bizde ateş yok, o yüzden bir şey yazmadı ama grupta parol kullanan vardı yanlış hatırlamıyorsam, aşı sonrası için yazmıştı galiba birilerinin doktoru.

Bizde ateş yok, o yüzden bir şey yazmadı ama grupta parol kullanan vardı yanlış hatırlamıyorsam, aşı sonrası için yazmıştı galiba birilerinin doktoru.
Bizimde ateş yok aslında vermesem mi hiç bir antibiyotik bide bitkisel şurup yazmış ekstra birde ben buna alerji testi yaptırıcam yani koydum kafaya buldum bi iki dr bakalım çıkmasa bile içim rahat olsun

Bizimde ateş yok aslında vermesem mi hiç bir antibiyotik bide bitkisel şurup yazmış ekstra birde ben buna alerji testi yaptırıcam yani koydum kafaya buldum bi iki dr bakalım çıkmasa bile içim rahat olsun

Ateş yoksa bence de verme. Hani huzursuzluk falan gibi bir şey olursa belki verirsin sonra. Bize de aşı sonrası için mor kalpol aldırmıştı doktor bu arada ama hiç kullanmadık.

Haha mayısta 3 e girecek bizde 4 yaşa kadar lego var. Dedesine oyuncak lego al onlar pahalı dedim gitmiş 4 yaşa kadar almış ama oynamayı bilmiyor ben yapıyorum o bir iki tane takıyor işte kaybetti bile parçaları. Dediğin gibi hiç açmam bu yaz onları seneye artık

Yalnız dedeye sadece pahalı şeyleri kitlemeniz çok müthiş

Bence de olması gereken o zaten, ben de en son anneannesine skip hop çekçekli çanta kitlemiştim

Spring05 bacım daha okul taksitlerini de kilitleyecek kısmetse
Haha çok iyi yapmışsın yetişilmiyor ki isteklerine eveet dedenin çok işi var daha, zeytinlik almak için para biriktiriyormuş duyduğum kadarıyla o zeytinliğe çökücez gibi duruyor
Yalnız dedeye sadece pahalı şeyleri kitlemeniz çok müthiş
Haha alıştı artık bize ay bende globber bisikleti babama aldırmıştım aşırı memnunuz

Ayy gecmiş olsun ama coook güldüm eşine yeter düşün yatın kızımı uyutuyordum yatak sallandı gülmekten

Yalnız zeytinlik de çok mühim, ortakçıdan on yirmi litre gelse bir sene idare edersiniz. Zeytinyağı da altınla yarışıyordu en son

Kızlar biz eczaneden bi fizyolojik serum aldık o bitti çocuk da hasta olduğu için eşim bugün yine serum almaya gitti eczaneye. Sonra bi ara serumlar yasaklandı diye birşey hatırladım bakayım dedim verilen serum yasaklı ismi kodu falan aynı. Sağlık bakanlığına şikayet ettik ama kullandık birşey olmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…