Çok geçmiş olsunnedir bu çektiğimiz ya, bir teşhis koydular mı bari? Ne iğnesi yaptılar? Biz de perşembeden beri antibiyotik ve hava tedavisi kullanıyoruz bebişe, yarın kontrole gideceğiz.
Tıkanıklığı var dendi ciğerlerini dinleyince açılması için iğne yaptılar ve 2 hava verdiler rahatlatmış iğne dedi çıkış verdi antibiyotiklerini ilaçlarını aldık geldik yatırmadıkları için mutluyum en azından. Sizede çok geçmiş olsun yaa size sadece antibiyotik mi yazdılar üzülüyorum gerçekten 4 aylıklar daha kaçıncı ilaç antibiyotikleri
Phaedra
canım ateş düşürücü size ne yazdılar normalde calpol verilmiyor mu bebeklere bize normal parol yazmış evde büyük oğluma kullandığım biraz şaşırdım ben bebekle arabadaydım eşim almış ama ben verilmiyor diye biliyorum parol
Tıkanıklığı var dendi ciğerlerini dinleyince açılması için iğne yaptılar ve 2 hava verdiler rahatlatmış iğne dedi çıkış verdi antibiyotiklerini ilaçlarını aldık geldik yatırmadıkları için mutluyum en azından. Sizede çok geçmiş olsun yaa size sadece antibiyotik mi yazdılar üzülüyorum gerçekten 4 aylıklar daha kaçıncı ilaç antibiyotikleri
Phaedra
canım ateş düşürücü size ne yazdılar normalde calpol verilmiyor mu bebeklere bize normal parol yazmış evde büyük oğluma kullandığım biraz şaşırdım ben bebekle arabadaydım eşim almış ama ben verilmiyor diye biliyorum parol
Bizimde ateş yok aslında vermesem mi hiç bir antibiyotik bide bitkisel şurup yazmış ekstra birde ben buna alerji testi yaptırıcam yani koydum kafaya buldum bi iki dr bakalım çıkmasa bile içim rahat olsun
Bizimde ateş yok aslında vermesem mi hiç bir antibiyotik bide bitkisel şurup yazmış ekstra birde ben buna alerji testi yaptırıcam yani koydum kafaya buldum bi iki dr bakalım çıkmasa bile içim rahat olsun
Ateş yoksa bence de verme. Hani huzursuzluk falan gibi bir şey olursa belki verirsin sonra. Bize de aşı sonrası için mor kalpol aldırmıştı doktor bu arada ama hiç kullanmadık.
Seninki üç yaşında değildi daha gerçi değil mi? Üç yaş üstü oyuncaklara, klasik legoya falan geçişi bir yıl ertelersin en temizi
Ama ben legolarla evin her yerinde bina yapıp yıkan müteahhit müsvettesiyle ne yapacağım, allah bilir
Haha mayısta 3 e girecek bizde 4 yaşa kadar lego var. Dedesine oyuncak lego al onlar pahalı dedim gitmiş 4 yaşa kadar almış ama oynamayı bilmiyor ben yapıyorum o bir iki tane takıyor işte kaybetti bile parçaları. Dediğin gibi hiç açmam bu yaz onları seneye artık
Haha mayısta 3 e girecek bizde 4 yaşa kadar lego var. Dedesine oyuncak lego al onlar pahalı dedim gitmiş 4 yaşa kadar almış ama oynamayı bilmiyor ben yapıyorum o bir iki tane takıyor işte kaybetti bile parçaları. Dediğin gibi hiç açmam bu yaz onları seneye artık
Haha çok iyi yapmışsın yetişilmiyor ki isteklerine eveet dedenin çok işi var daha, zeytinlik almak için para biriktiriyormuş duyduğum kadarıyla o zeytinliğe çökücez gibi duruyor
Biz sabaha kadar bi hastaneye bi çocuğu diğer hastaneye diğer çocuğu götür getir getir yaptık 1,2 gibibüyğk oğlumu dişçiye saat 5 gibi küçük oğlumu götürdün abimizden yine hastalık gelmiş iğne hava rahatladı şükür ki yatış olması antibiyotik verdiler eve geldikten sonra benim boğazlar yanmaya başladı ama bi anda kötü oldum eşime diyorum ki ay bende kötü oldum adam diyor yeter düşün yatın benide götürse bir tur tam komedi olurdu gülüyorum artık halimize sinirimden küçük oğlumun anyibiyotiğinden mi içsem acaba
Haha çok iyi yapmışsın yetişilmiyor ki isteklerine eveet dedenin çok işi var daha, zeytinlik almak için para biriktiriyormuş duyduğum kadarıyla o zeytinliğe çökücez gibi duruyor
Haha alıştı artık bize ay bende globber bisikleti babama aldırmıştım aşırı memnunuz
Kızlar biz eczaneden bi fizyolojik serum aldık o bitti çocuk da hasta olduğu için eşim bugün yine serum almaya gitti eczaneye. Sonra bi ara serumlar yasaklandı diye birşey hatırladım bakayım dedim verilen serum yasaklı ismi kodu falan aynı. Sağlık bakanlığına şikayet ettik ama kullandık birşey olmaz umarım