2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yalnız zeytinlik de çok mühim, ortakçıdan on yirmi litre gelse bir sene idare edersiniz. Zeytinyağı da altınla yarışıyordu en son
Zaten o yüzden almak istiyormuş bizim zeytinyağını da babam alıyordu yazlıkta birinden, şimdi kardeşiminkini de alıyor herhalde dokunuyor fiyatı artık

Az daha aklımı çeliyorlardı
Kız yap ikinciyi zaten 1 uyumuyo neden korkuyorsun Bak ben 6 bucuk senedir uyumuyorum Ama ıyıkı gelmiş ikinci az erkrn geleymıs iyiymiş ama olsun geldi ya. Sabah uyanınca kızım basına kosuyor ablacım seni cok sevıyorum ben yada bak ablan daha sana neler alacak neler öğretecekler ayy kalbim eriyor.
Bugun sabah 5 de uyandım ve hıc oturmadım vucut alıstı artık

Gelişme çok duygu yüklü olmuş ama sonuçta yazdığın bir kez daha kararımın doğru olduğunu gösterdi hahahaahha

trueliving_ biz emekli amca saçlarından kurtuluyoruz gibi şimdi de saç ektiren Araplara döndük tahmini kaçıncı ayda bu saçlar düzelirEki Görüntüle 3389908
Bizimkini göre sizin bebişin saçlar çok 3 tel var işte oda yana dönük duruyor ben ilk oğlumun resimlerine bakıyorum 1 yaşındaymış nerdeyse yok yine kestikten sonra uzamış bunuda kesicem sizin saçlar gayet iyi var maşallah paşama

Ben de 6 ay olunca kesmeye niyetlendim bakalım bir tutam da size alalım defnekuştan

Çok geçmiş olsun bizimkilerde influenza olduğunda ilk bende boğaz ağrısı oldu ama nasıl yutkunamıyorum kulağıma vurdu. Kv de pastil vardı ondan yuttum Migros’ta gördüm Ülker marka eve de aldım ondan bal zencefil zerdeçal limon karabiber karışımı bir de immunex diye bir boğaz spreyi aldım geçti. Yani tam geçmiyor ama rahatlatıyor ilaçsız böyle ara ara bunları yaptım çok şükür atlattım. Ama eşimle kızım serumluk oldular umarım influenza filan değildir

Kızlar biz hiç bir hastalıkta maske takmadık çünkü korumak imkansız hangi birimizden koruyacağız bebeği. Çok şükür rsv dışında bir şey olmadı. Ne covid ne influenza geçeceği varsa geçiyor mu ne yapıyor anlamadım ben

Çok teşekkür ederim canım Ağzına burnuna yapışan bir abi yoksa geçmiyor rsv abiden geçti evet ama onun üstüne abisi bi kaç hastalık daha atlattı geçmemişti bu geçti hastalığa göre değişiyor mu geçmesi bilmiyorum büyük oğlum hem grip hem dişi şiş bide benim şuan sadece boğazlarımda yanma var ben geçirmem inş maf oluruz birde pastil emebiliyormuyız emziririken

Bizimkide aynı ama bir kural var banyo yapmadan dokunmuyoruz ve öpmüyoruz diye her gün yıkıyorum ben emdim Ülker marka ne olabilirki diye ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…