2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Biz dikkat etmeye çalıştık, maskesiz falan sokmadık yanına abiyi bir süre ama ev küçük, bir şekilde bulaşıyor herhalde, ben de çok katı olamıyorum tabii ama şükür rsv gibisine rastlamadık. Bu hafta bebiş hasta olunca saldım ben de artık, abisi geliyor öpüyor falan bir şey demiyorum. Olan olmuş zaten, ciğere inmeden geçsin diye umuyorum

İstanbul da değiliz küçük bir ilcedeyiz. Tıp merkezi, sağlık kabini tarzı yerlerde anneyi yanına aliyorlarmis bu hafta arastracagim insallh

Gelişme çok duygu yüklü olmuş ama sonuçta yazdığın bir kez daha kararımın doğru olduğunu gösterdi hahahaahha
Hayır hayır ıkıncı cocuk akıllı uyuyo o birden kaynaklı 5 de uyanma yanı 2. Cocugun suçu yok Bak birler hareketlı ise ikinciler cok sakin oluyor

Şu matlardan alanlar memnunmu elfobaby mi neydi markası alan var mı ?
bgm21 biizö Bizim şöyle bir oyuncagımız var puset için eşim yurtdısından almıstı ama burdada cok gördüm rosmannda bıle vardı görselden belki bulursun. Diş kaşıyıcı olarak zil var içinde hiç elinden düşürmüyordu kızım.

Rossmana bakayım bi o zaman sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…