Yok olan anneye oluyor anne uyumuyorKardeşe kıyamıyor anneeeeğ anneeğğ sessiz sessiz gelip kulagının dibinde sabbahın köründe sesleniyo bil bakalım ne diyor ?
- Anne kalkabilirmiyim
Kızlar dün demiştim ya fizyolojik serum aldık yasaklı çıktı diye, Sağlık bakanlığı eczaneye soruşturma tahkikat başlatmışve cezası baya fazla netten baktığım kadarıyla tabi. Sizde fizyolojik serum alırsanız yasaklı listede var mı kontrol ettirin bence.
Saçları çok şeker diye mi sevinsem, bu aralar keşfetti sürekli çekiyor diye mi üzülsem, şapşal bazen kendi canını acıtıp ağlıyor
Güzel suratını yesinler onunnn@trueliving_ biz emekli amca saçlarından kurtuluyoruz gibişimdi de saç ektiren Araplara döndük tahmini kaçıncı ayda bu saçlar düzelirEki Görüntüle 3389908
Bende öptürmüyordum ama kucağına filan almasına izin veriyordum yoksa çok hırçınlaşıyorBiz dikkat etmeye çalıştık, maskesiz falan sokmadık yanına abiyi bir süre ama ev küçük, bir şekilde bulaşıyor herhalde, ben de çok katı olamıyorum tabii ama şükür rsv gibisine rastlamadık. Bu hafta bebiş hasta olunca saldım ben de artık, abisi geliyor öpüyor falan bir şey demiyorum. Olan olmuş zaten, ciğere inmeden geçsin diye umuyorum
EeAaa sen işte neden bilmediğini bilmiyorsun çünkü yeni anne oldunŞimdi bütün tuzakları pardon oyuncakları öğreneceksin
Ahahahaha. Şey oldu. Benim bir arkadaşımın kızı var. Arkadaşım ona almıştı. Bana anlattığında çok gereksiz ve pahalı bulmuştum ama neydi kınadığını yapmadan ölmezdin
Oyy maşallah Pera’mızaDoktordan çıktık, aşılarını oldu. Kıyamam ağladı bebeğim. Minnak bir cep kız olarak 6200 kilo ve 62 cm. Doktorumuz çok sağlıklı olduğunu söylüyor. Motor becerilerini çok çok iyi buldu.( bunu ben de tahmin ediyordum zaten)
Ek gıdaya 6. Ay başlayacak öncesinde istemiyormuş. Belki 5,5 aylıkken başlarız ama daha önce hayır dedi. Sebze yoğurt meyve sıralamasında gidecekmiş.
Pırasaya izin verdi ama çok dikkatli olmak şartıyla
Henüz görünen ve gelen dişi yokmuş.
Spring05 kuzu sen sormuştun demir takviyesini ama benim doktorum ona da 6.ayda başlayacağını söyledi. Ezbere demir başlamayı doğru bulmuyormuş. Aslında benim de okuduklarımdan fikrim böyleydi o yüzden çok sevindim bu duruma. 6.ayda kan testi sonrası ihtiyaç duyarsa başlayacak
Ay yok ben kınamayayım şimdiAhahahaha. Şey oldu. Benim bir arkadaşımın kızı var. Arkadaşım ona almıştı. Bana anlattığında çok gereksiz ve pahalı bulmuştum ama neydi kınadığını yapmadan ölmezdin
Ben doktorumuzun yaklaşımını doğru buluyorum o yüzden demir başlamayacağım. Doktordan sonra asm ye uğradık. İnanır mısınız ebe bile haklı buldu. Doğru olan o dediOyy maşallah Pera’mıza
Ben büyük kızımda yoğurt yapma makinesi aldım diye bir hevesle onunla başladım tam 6 aylıkta değildi bir kaşık vermeme rağmen fışkırarak kustu. Tabii ben anlamadım ertesi gün iki kaşık verdim yine kustu meğersem alerjisi varmışo yüzden ilk sebze çok iyi olur alerjen değil çoğu herhalde zaten
Benim gözlemlediğim demir konusunda eğer çocuk kilolu doğduysa ve hızla kilo almaya devam ettiyse demir deposu hızlı boşalıyor. Bade de öyle oldu eşimin arkadaşının oğlu da aynı oldu. Bir de mesela onlar anlamamış çocuğun dişi hep boyalı kaldı öyle. Ben o konuda biraz hassasım çünkü kreşte dişleri öyle olan çocuklara arkadaşları bir şeyler söylüyor. Onlarda küçük tabii zorbalık denemez ama insan üzülüyorO yüzden benim bu kızım da Pera’nın da bence demiri zaten iyidir gibi geliyor çok kilolu doğmadılar ve normal standarttalar. Ama yine 6. Ayda bir bakarız gözlemlerim doğru mu
Bende öptürmüyordum ama kucağına filan almasına izin veriyordum yoksa çok hırçınlaşıyorama bakmasına oynamasına izin verirsem çaktırmadan vurmuyor çocuğa çok çok geçmiş olsun canım inşallah gelmiş geçmiş olsun
Geçen gün burnunu açıyordum, serum fizyolojik sıkıp sırtına pat pat yapıyoruz ya bana diyor ki sen benim kızıma mı vuruyorsunSağ ol
Kucağa biz de veriyoruz gece banyo sonrası yatmadan önce. Öksürük falan varsa maske taktırıp veriyoruzresmen kendi oyuncakları sanıyorlar bunlar bebişleri ya
Benimki de oğluşum diye seviyor. Hayırdır diyorum, oğlum o benim diyorGeçen gün burnunu açıyordum, serum fizyolojik sıkıp sırtına pat pat yapıyoruz ya bana diyor ki sen benim kızıma mı vuruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?