Benim kızımda o çiğneme tabletinden kullandı bir ay boyunca. İçerken de hasta oldu yani.Çocukların eşimin hepsinin dr kontrolü vardı hepsini baktırdık dr anlattım kızlar büyük oğlumun sürekli bu şekilde rahatsızlandığı vs alerji testleri yapılmıştı çıkmamıştı zaten geçen sene ama kanda hep yüksek geliyor igg o yüzden bir alerjisi var ama neye olduğu bulanamıyor gibi bir durum bizimkisi solunum testi demişlerdi geçen sene oda 7 yaşında yapılıyor ama eğer akıllı bir çocuksa 6 da olur dedi ama bize yaptırın demedi çünkü oğlum odaya tekme atarak kavga dövüş girince umudunu kesti o an bence testtenbir tablet verdi çiğnemeli alerjisi için 1 ay kullanıcaz bakacak rahatlama oluyormu yine sürekli hastalanıyor mu bakalım 1 ay nasıl geçecek ilaçla
Yasaklı fizyolojik serumlar yazın liste çıkıyor Türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumu yayınlamış. Mesela en bilindik marka wee baby de yasakmış ona şaşırdımNasıl anlarız
400lük sadece 1 puf yapacaksınKızlar ben ocean aldım deviti bugün damla çok zor oluyor diye 400 aldım bunu kullanıyoruz dimi 400 lük o an bir sürü ilaç aldığım için direk aldım camın içinden
O zaman solunum testi yapılır sanırım ilacın ismi L başlayan mı birde sizin deri testi yapıldı mı iGg nasıl çıkıyorBenim kızımda o çiğneme tabletinden kullandı bir ay boyunca. İçerken de hasta oldu yani.
Zeynep yanımda yoktu, ben fizik için gittiğimde fotoğraftan gösterdim. Elini eğer aşırı emiyorsa diş olabilir dedi. Onun üzerine elini emdiği videoyu gösterdim. Tetagil kullanabilirsin, zararı olmaz dedi. Bir de bizim 1.5aylıkken salyamız başlamıştı.Sizinkine diş çıkarıyor dedi mi peki? Peranın Zeynep ile aynı damağı ama onun için onlar diş değil dedi.
Yok doktor gerek görmemişti deri testine ama ben mutlaka yaptıracağım. Geniz eti büyümesi var ve horlayarak ağzı açık yatıyor röntgeninde çok büyük olmadığı için onceair diye bir çiğneme tableti verdi alerji için. Bir ay kullanın dedi ama çok da bir değişim olmadı. Tekrar götürdüm bulunduğum yerde test yapılmadığı için yaza erteledik.O zaman solunum testi yapılır sanırım ilacın ismi L başlayan mı birde sizin deri testi yapıldı mı iGg nasıl çıkıyor
Benim doktor koruyuculuğu 10 yıl ama 7 yıl sonunda yenilenmesini öneriyorum diye boşuna dememiş demek kiHiç birşey %100 korumuyor. Gözüm korkuyor herşeyden
Biz pırasadan devam şimdilikZeynep yanımda yoktu, ben fizik için gittiğimde fotoğraftan gösterdim. Elini eğer aşırı emiyorsa diş olabilir dedi. Onun üzerine elini emdiği videoyu gösterdim. Tetagil kullanabilirsin, zararı olmaz dedi. Bir de bizim 1.5aylıkken salyamız başlamıştı.
Çok geçmiş olsun aslında deri testinin yapılması güzel hatta ordan sonuç almayı umuyordum en azından tedavisi var diye ama deri testinde birşey çıkmıyor kanda sadece alerji yüksek çıkıyor ee bu sefer daha zor oluyor bizede bugün sordu ağzı açıkmı uyuyor horluyor mu vs diye 1 ay sonra kulak burunada götüreceğiz bazen ordan olan bir sorun alerjik tepkiler verebiliyormuş kbb yazın bakacak size inşallah düzelirler gerçekten çok zor seneye 1 sınıfa gidince bu şekilde okula gitmemezlik te yapamaz üst üsteYok doktor gerek görmemişti deri testine ama ben mutlaka yaptıracağım. Geniz eti büyümesi var ve horlayarak ağzı açık yatıyor röntgeninde çok büyük olmadığı için onceair diye bir çiğneme tableti verdi alerji için. Bir ay kullanın dedi ama çok da bir değişim olmadı. Tekrar götürdüm bulunduğum yerde test yapılmadığı için yaza erteledik.
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda geçmesini umarımKızlar Nil 2 gündür hastaAh benim hatam olduğunu o kadar biliyorum ki 14 şubatta yemeğe çıktık kalabalıktı tabiki bence orda bulaştı çünkü bende hastayım çok pişmanım otur evde işte gece başlayınca hemen acile gittik ciğerleri çokk şükür temiz dediler sürekli burnunu serumla yıkıyorum ve çekiyorum ama baya öksürük ve burun hırıltısı var.
Ya ben doktora yazdım ve iburamin cold günde iki kez bir çay kaşığı demiş ama vermedim 6 yaş altına verilmez diyor birde görmeden muayene etmeden verdiği için bilemedim şimdilik ayak altına zeytinyağı sarımsak yapıp zeytinyağını sürdüm ve başına soğan karanfil koydum inşallah hemen geçsin bebek hastalığı çokk zor saçımı bile tarayamadım 2 gündür başında beklemekten
İnşallah çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. En kısa zamanda geçmesini umarım
Hepsineİnşallah çok teşekkür ederimc
Bu arada maşallah Pera’yamuayenenizin güzel geçmesine çokk sevindim Aynı düşünceye girdiğimiz için soruyorum bana da küçülme var gibi gelmişti ya hani bıngıldak için bir şey dedi mi doktorunuz
Maşallah yavrucuğaHepsinebıngıldak kontrolü yaptı normal dedi. Deftere 1x1 yazmış yine tüm kontrollerinde o yazıyor zaten.
Kızlarımız çok sağlıklı hiç takmayalım kafaya
Baş çevresi 40,6 cm gayet ideal çıktı o da
Kizlar sut sagma pompasi aldinizmi aldiysaniz hangisini aldiniz bebebao diye yurtdisindan gelen sut sagma makinesi gordum direk goguse koyup giyilebilir kendinden sarjli gogus pompasi cok rahat diyorlar cekme gucu nasil acaba gorsel ekledim bundan alan varmi aranizda?Eki Görüntüle 3312144
Benimki her şeyi seviyor maması hariçMaşallah yavrucuğa
Sophie yi de sevmiş neyse ki, çok şükür
Pera oturmak istiyor durmuyor çok hareketli zaten. Doktoru denedi. Cansız destek ile günde bir kaç kez beşer dakika canlı destek ile biraz daha uzun oturtabilirsiniz dedi.Kontrolden geldik biz de, hastalık kontrolünden yani. Burun akıntısı geçmedi hala ama doktor iyileşmiş buldu, antibiyotik bitene kadar devam edecek, iki doz falan kalmıştır herhalde zaten. Ventolini de son kez vericem. 4. ay kontrolüne tekrar gelmenize gerek yok dedi, geçen hafta ölçmüştü zaten. 3.5 aylık 7.800 kg 62 cm. Umarım beşinci ay kontrolüne kadar işimiz düşmez kendisine
Destekli oturmayı sordum bu arada, 5 - 5.5 ay dedi. Ama ben sorunca yatabilen mama sandalyesine koyabilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?