O kadar hassaslar ki bunu anladım bende hemen hasta olabiliyorlar bir daha kalabalık bir yere götürmeyeceğim bir süre özellikle şu kış aylarında.Geçecek inşallah iyi olacaklar en kısa zamandaBizde perişan olduk cumartesiden beri uyumuyoruz çocuk da uyuyamıyor ani öksürükle bir uyanıyor tıkanıyor nasıl kalktığımı bilmiyorum. Antibiyotik başladık calpol de verdim ateşi düştü şimdi. Ama geçme belirtisi yok. Çok hızlı soluk alıp veriyor. Birde o kadar halsiz ki kucağıma alınca kafasını bile dik tutamıyor yavrum ya. Cumaya kadar geçmezse hafiflemezse gelin dedi doktor. Nerden kaptı bu çocuk bu hastalığı bilemedim.
Ayy bende onu fark ettim bide ağlıyor ya baya sümük çıkıyor yüz üstü iyi oluyorBizimki de hiç sevmiyordu, ben de üstelemiyordum ama şimdi hastayken burnuna sf sıkıp patpatını yaptıktan sonra sümükleri aksın diye karın üstü koyuyorumo da alıştı biraz, kabuğundan başını uzatmış kaplumbağa gibi bakıyor sağa sola
Tam kayınpederine saydırıyordum ki msjı düzenledinO kadar hassaslar ki bunu anladım bende hemen hasta olabiliyorlar bir daha kalabalık bir yere götürmeyeceğim bir süre özellikle şu kış aylarında.Geçecek inşallah iyi olacaklar en kısa zamanda
Ayrıca yazayım dedim şimdi kadının derdi başka onun altına yazmadım sonsuz saydırmakta haklısınız bende aklıma geldikçe saydırıyorumTam kayınpederine saydırıyordum ki msjı düzenledin
Aynı durumdayım, inanılmaz dökülüyorlar yaPregnacare kullanıyorum ben düzensiz ama saçlarım dökülmüyo akıyo resmen ya bu bi süre devam ediyor sonra normalleşiyor inşallah çabuk geçer ya
Özellikle ilk bir yıl bebeklere çok dikkat etmek gerekiyor çünkü gerektiği kadar hallerini anlatamıyorlar hastalıklara çok müsait oluyorlar. Zaten ilk bir yıl boyunca her ay doktor kontrolü bu yüzden oluyor. Söylemek istemezdim ama az daha ben bebeğimi doktora götürmeseydim kaybedecektim Allah korusun. Üç doktora götürdüm üçüncüsü hemen yatırdı çocuğu. Ve o akşam taşikardi oldu eğer o durum evde olsaydı anlamayacaktım bile. Sen kimseyi dinleme. Şurda bir iki yıl öncesinden bile çok farklı bir tablo var ortada. Salgın vs çok yoğun. Daha önce görülmeyen hastalıklar bile hortlamış durumda kızamık menenjit vs gibi.Ayrıca daha dün haberde izledim bebeği densizin biri öpmüş tükürüğündeki menenjit virüsü çocuğu beyin felci etmiş. Anne baba olarak biz öpüp kokluyoruz ancak üçüncü kişiler bir zahmette öpmesin yani. Kaçıncı yüzyıldayız bir de kimseye güven yok kimse öpmesin.kızlar bebeklerinizin hala öpülmesine karşı değil misiniz daha çok küçükler değil mi ? Eşimin ailesi bir türlü bunu anlamıyor özellikle babası ya sürekli öpüyor sürekli. Bir şey deyince çok sakınıyorsun diyorlar bana kaç kez uyardım geçen göz muayenesine gittik rop muayenesi yaptılar küvezde olduğu için götürmeseymişim yazıkmış ee bir şey olursa asıl ona yazık olacak diyorum biz sizi sakınmadık hiç diyorlar of vallahi yoruldum artık
Allah korumuş çok şükürÖzellikle ilk bir yıl bebeklere çok dikkat etmek gerekiyor çünkü gerektiği kadar hallerini anlatamıyorlar hastalıklara çok müsait oluyorlar. Zaten ilk bir yıl boyunca her ay doktor kontrolü bu yüzden oluyor. Söylemek istemezdim ama az daha ben bebeğimi doktora götürmeseydim kaybedecektim Allah korusun. Üç doktora götürdüm üçüncüsü hemen yatırdı çocuğu. Ve o akşam taşikardi oldu eğer o durum evde olsaydı anlamayacaktım bile. Sen kimseyi dinleme. Şurda bir iki yıl öncesinden bile çok farklı bir tablo var ortada. Salgın vs çok yoğun. Daha önce görülmeyen hastalıklar bile hortlamış durumda kızamık menenjit vs gibi.Ayrıca daha dün haberde izledim bebeği densizin biri öpmüş tükürüğündeki menenjit virüsü çocuğu beyin felci etmiş. Anne baba olarak biz öpüp kokluyoruz ancak üçüncü kişiler bir zahmette öpmesin yani. Kaçıncı yüzyıldayız bir de kimseye güven yok kimse öpmesin.
Ben direkt diyorum yüzü kabarıyor, hastalık da kapabilir; sadece anne babası olarak biz öpüyoruz diye. Ama benim avantajım anne babam ya da kayınvalidem bebekleri öpmeyen kişiler. Kardeşim öpmek istiyor sadece ona da ayağını falan öp diyorumkızlar bebeklerinizin hala öpülmesine karşı değil misiniz daha çok küçükler değil mi ? Eşimin ailesi bir türlü bunu anlamıyor özellikle babası ya sürekli öpüyor sürekli. Bir şey deyince çok sakınıyorsun diyorlar bana kaç kez uyardım geçen göz muayenesine gittik rop muayenesi yaptılar küvezde olduğu için götürmeseymişim yazıkmış ee bir şey olursa asıl ona yazık olacak diyorum biz sizi sakınmadık hiç diyorlar of vallahi yoruldum artık
Allah kendini bilen insanlara denk getirsin inşallah.Allah korumuş çok şükürAşılarını oldu öpeceğim artık dedi ve bir öptü içim gitti. Henüz daha kaç tane oldu sanki çokk daha fazla aşı olacak dedim amaan çok sakınmayın diyor benim beynim uyuşuyor artık onları dinlerken. Taşıyıcı bile olabilir belki de onlar yüzünden olduk ne bilelim. Allah korusun hepsini ne kadar tehlikeli çok korkuyorum biri öptükçe içim gidiyor ne yalan söyliyim bazen babası bile öperken tedirgin oluyorum tüm gün dışarıdaydı diye ama ona bir şey demiyorum tabi. Eşimin ailesini nasıl daha fazla uyaracağım bilmiyorum ama
Saka mı bu ya sert bir şekilde çıkışın bence akılsız galiba birazÖpme konusu açılmışken maalesef istemesem de odadan çıktığım an öpüyorlar. Eşim iş için İstanbul'a gitti ve ben evde tek kalamiyorum. Görümcem yanıma geldi eşim gelene kadar kalacak. Altını değiştirirken bir baktım bacakları morarmış o kadar korktum ki düştü mü ne oldu diye. Sonra bir baktım diş izine benziyor ve gerçekten görümcem isirmis. Resmen evde cinnet geçirdim hemen eşimi aradım o da kızdı. Küçük değil yani kız da 22 yaşında bu kadar akılsızlık olur muEki Görüntüle 3391282
Ay şaka de nolurÖpme konusu açılmışken maalesef istemesem de odadan çıktığım an öpüyorlar. Eşim iş için İstanbul'a gitti ve ben evde tek kalamiyorum. Görümcem yanıma geldi eşim gelene kadar kalacak. Altını değiştirirken bir baktım bacakları morarmış o kadar korktum ki düştü mü ne oldu diye. Sonra bir baktım diş izine benziyor ve gerçekten görümcem isirmis. Resmen evde cinnet geçirdim hemen eşimi aradım o da kızdı. Küçük değil yani kız da 22 yaşında bu kadar akılsızlık olur muEki Görüntüle 3391282
Sapık bence hiç normal değil. Yalnız bırakmayın.Öpme konusu açılmışken maalesef istemesem de odadan çıktığım an öpüyorlar. Eşim iş için İstanbul'a gitti ve ben evde tek kalamiyorum. Görümcem yanıma geldi eşim gelene kadar kalacak. Altını değiştirirken bir baktım bacakları morarmış o kadar korktum ki düştü mü ne oldu diye. Sonra bir baktım diş izine benziyor ve gerçekten görümcem isirmis. Resmen evde cinnet geçirdim hemen eşimi aradım o da kızdı. Küçük değil yani kız da 22 yaşında bu kadar akılsızlık olur muEki Görüntüle 3391282
Valla şaka değil dakikalarca kendime gelemedim. Bir de yüzsüz bir şekilde korkarım ki yazın kolları bacakları açık olunca daha kötü de yapabilirim diyor. Valla eşim çok çok kızdı artık bebeği bile eline vermiyorumSaka mı bu ya sert bir şekilde çıkışın bence akılsız galiba biraz
Maalesef şaka değil hâlâ şoku atlatabilmis değilim asla yalnız bırakamıyorumAy şaka de nolur
Ay bir de tüm yegenlerimi böyle seviyorum siz de benim çocuğum olunca böyle seversiniz diyorSapık bence hiç normal değil. Yalnız bırakmayın.
Tamam işte sapıkmış. Bu bir sevme biçimi değil.Ay bir de tüm yegenlerimi böyle seviyorum siz de benim çocuğum olunca böyle seversiniz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?