- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 34
Haha çok haklısınEvet ben damardan demir bile almıştım kızımda ama dökülen yine dökülüyor. İki sene içinde eski haline geliyor. Düşünüyorum da gerçekten annelik hem fiziki hem ruhsal çok çok yıpratıcı. Hiç gerek yokmuş yani. O yüzden bir hata yapıp birinci çocuğu yapmış arkadaşlara sesleniyorum asla ikinciyi yapmayın.
Ay evet sonra hemen probiyotik başladım zaten ama alerjisi tutar döküntü olur diye çok korktum bir kaşıkta zyrtec vermiştimAy unutkanlık konusunda hepimiz aynıyız bence. Su konusunda da endişen olmasın, bizim doktor geniz akıntısı geçene kadar günde 30 ml kadar ılık su içmesini önerdi. Demek ki belli durumlarda verilebiliyor su, bir yan etkisi de olmadı ishal vb gibi.
Antibiyotikler ishal yapabiliyor zaten, biliyorsun. Erken verdin diye değildir o bence. Probiyotik damla kullanıyoruz biz hala küvezden beri o yüzden, dördüncü ayda bırakabilirsiniz demişti ama yine antibiyotik tedavisi gördük
İkinci trimesterdan beri demir ve hamilelik/emzirme için olan multivitaminleri düzenli kullanıyorum, bunların saça hiç etkisi olmadığı anlaşılmış oldu böylece
Neyse tırnaklarım kırılmıyor en azından diye avutuyorum kendimi
Bu arada vitaminler kilo yapmıyor bence, biz çok yiyoruz![]()
Haha