2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende seni çok kötü yaparım de allahın delisi tövbe ya bende 22 yaşındayım yani bebeğimi hiç ısırmıyorum akılsız

Ay valla hiç kibar olamayacağım; tam bir gerizekalı

Ben dişlerimi kıracağım neredeyse öpmiyim, ısırmıyım diye; dişlerim öyle kamaşıyor. Anne baba olarak biz yapamazken, ayyyy hadsiz kız ya

Çok küçükler hemde ama benim annem babam ve kv de öpüyor. Ben hiç sesimi çıkarmıyorum çünkü ablası da öpüyor okuldan her şeyi kapıp ilk çocukta bende öyleydim yine öpüyorlardı bunda artık hiç bir şey demiyorum. İyi düşünmeye çalışıyorum annemle babam sürekli maske takıyorlar, kv desen o da ayda yılda bir görüyor. Yine de öpmeseler daha iyi tabii

Phaedra sen nasıl on bin atım atıyorsun ya nerdeyse 45 dk dır yürüyorum telefona baktım kaç bin adım olmuş diye 3500 adım
Dün ben de 10bin adım atmışım totalde 55 dk yürüdüm, sen çok mu yavaş yürüyorsun napiosun ben okula gidip gelirken 6000 adım atıyordum, 30 dkda

Bence annesi dışında kimse öpmemeli, o da anne emziriyorsa tabii. (Mikrop varsa antikoru da geçiyormuş ya sütten). Öptüğü zaman babasına bile kızıyorum, beş yaşındaki abisi de görüp öpmek istiyor hemen. Ayaklarından öptürmeye çalışıyorum.

Öpme diyemiyorsan deme, direkt öpmek isterseniz ayağından öpebilirsiniz de. Yüz ve eller yasak.

Dün ben de 10bin adım atmışım totalde 55 dk yürüdüm, sen çok mu yavaş yürüyorsun napiosun ben okula gidip gelirken 6000 adım atıyordum, 30 dkda
Hissedilen bir saatmiş ya 36 dk olmuş haha 36 dk da markete gidip yürüdük 4500 adım olmuş ben on bin adım atsam yerimden kalkamazmışım bunda bile yoruldum bebekle

Canım ben sen öyle diyince bugün hastanedeki diğer doktora götürdüm. Dün akciğer filmi temiz çıkmıştı bugün tekrar çekmedi ama dinledi ciğerlerine inmiş görünüyor dedi yatış verdiler bize. Moralim çok bozuldu birşey olur mu ki. Durumlar iyi değil annesi biraz ciğerlerine inmiş dedi ağlıcam yani şimdi

Bebekleri kalabalık yerlere sokmamak lazım, orası kesin ama bence bu hastalıkları çok büyük ihtimalle yakın temastan kapıyorlar. Abi/abla yoksa, eve sürekli girip çıkan ve bebekle yakın temasta bulunan kişilerden kapıyorlar yani.

Phaedra sen nasıl on bin atım atıyorsun ya nerdeyse 45 dk dır yürüyorum telefona baktım kaç bin adım olmuş diye 3500 adım

Sen rahata alıştın galiba emsde

sen de çok hızlı yürüyormuşsun. Benim normal tempolu yürüyüşüm bir saatte 5 km =8 bin adım ama çocukla daha yavaş tempolu yürüyorum genelde, 80-90 dakikada 10.000 adım oluyor.

Çok geçmiş olsun, orada kontrol altında olacak ve çok daha hızlı toparlayacak inşallah gönlünü ferah tut

Canım senin eşin de öğretmendi sanırım, ister istemez taşıyıcı olabiliyorlar. Güçlü ol, erkenden fark edildi. Hiçbir şey olmaz inşallah

Ay ben evden hep son dk çıktığım için yetişmek için hızlı yürüyor olabilirim hiç km/adım sayımı bilmiyorum. Bir ara evim daha yakındı okula yokuş aşağı 11dkda gidiyordum, dönüş zamanını tutmuyordum, bitmiyordu o yol onda da 5bine yakın adım oluyordu

Bu arada kızlar özellikle de HiMom , hani diyorlar ya çok sakınıyorsun falan diye (ki eşimde bana ara ara bunu diyor ama dediğime de uyuyor). Bu sebepten arkadaşlarımla aram açıldı aranızda hasta olan var mı diye sorunca bozuldular, bir şey de diyemediler ama bir daha sana gelelim mi demediler. Kendilerince bana tepki gösteriyorlar. Ya da okula belge için gittiğimde ders vakti gidip kimseyi görmeden çıkıyorum, olası mikroplara karşı doğal olarak görmemişin çocuğu dedikodusu kendi aralarında dönüyor. Eski panda olsam bunu nasıl kafaya takardım ama söz konusu çocuğum olunca hiç kimse umrumda olmuyor.

He bunu niye yazdım, çünkü takmasam da yine de içimde bir burukluk oldu. Keza ben bu tarz doğum, özel gün vs şeylere çok dikkat ederken çevremden böyle bir durum görmek kırdı biraz. En azından buraya yazarak rahatlayayım dedim

Ay valla hiç kibar olamayacağım; tam bir gerizekalı

Ben dişlerimi kıracağım neredeyse öpmiyim, ısırmıyım diye; dişlerim öyle kamaşıyor. Anne baba olarak biz yapamazken, ayyyy hadsiz kız ya
Valla ben de kibar olamadım ve salak mısın dedim . Cidden benim de dişlerim kamasiyor yine de kıyamıyorum ve iki gün geçmedi bu iz artık nasıl sert ısırdıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…