- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Öyle valla o yüzden artık eşimin ailesinden kimseyle yalnız bırakamıyorumTamam işte sapıkmış. Bu bir sevme biçimi değil.
Bende seni çok kötü yaparım de allahın delisi tövbe ya bende 22 yaşındayım yani bebeğimi hiç ısırmıyorum akılsızValla şaka değil dakikalarca kendime gelemedim. Bir de yüzsüz bir şekilde korkarım ki yazın kolları bacakları açık olunca daha kötü de yapabilirim diyor. Valla eşim çok çok kızdı artık bebeği bile eline vermiyorum
Ay valla hiç kibar olamayacağım; tam bir gerizekalıÖpme konusu açılmışken maalesef istemesem de odadan çıktığım an öpüyorlar. Eşim iş için İstanbul'a gitti ve ben evde tek kalamiyorum. Görümcem yanıma geldi eşim gelene kadar kalacak. Altını değiştirirken bir baktım bacakları morarmış o kadar korktum ki düştü mü ne oldu diye. Sonra bir baktım diş izine benziyor ve gerçekten görümcem isirmis. Resmen evde cinnet geçirdim hemen eşimi aradım o da kızdı. Küçük değil yani kız da 22 yaşında bu kadar akılsızlık olur muEki Görüntüle 3391282
Çok küçükler hemde ama benim annem babam ve kv de öpüyor. Ben hiç sesimi çıkarmıyorum çünkü ablası da öpüyor okuldan her şeyi kapıpkızlar bebeklerinizin hala öpülmesine karşı değil misiniz daha çok küçükler değil mi ? Eşimin ailesi bir türlü bunu anlamıyor özellikle babası ya sürekli öpüyor sürekli. Bir şey deyince çok sakınıyorsun diyorlar bana kaç kez uyardım geçen göz muayenesine gittik rop muayenesi yaptılar küvezde olduğu için götürmeseymişim yazıkmış ee bir şey olursa asıl ona yazık olacak diyorum biz sizi sakınmadık hiç diyorlar of vallahi yoruldum artık
Dün ben de 10bin adım atmışımPhaedra sen nasıl on bin atım atıyorsun ya nerdeyse 45 dk dır yürüyorum telefona baktım kaç bin adım olmuş diye 3500 adım
Allah korumuş çok şükürAşılarını oldu öpeceğim artık dedi ve bir öptü içim gitti. Henüz daha kaç tane oldu sanki çokk daha fazla aşı olacak dedim amaan çok sakınmayın diyor benim beynim uyuşuyor artık onları dinlerken. Taşıyıcı bile olabilir belki de onlar yüzünden olduk ne bilelim. Allah korusun hepsini ne kadar tehlikeli çok korkuyorum biri öptükçe içim gidiyor ne yalan söyliyim bazen babası bile öperken tedirgin oluyorum tüm gün dışarıdaydı diye ama ona bir şey demiyorum tabi. Eşimin ailesini nasıl daha fazla uyaracağım bilmiyorum ama
Kestirin, rahatlayın. Kuaförde ferahlık varmış vallahi, kestirdim rahatladımAynı durumdayım, inanılmaz dökülüyorlar ya
Hissedilen bir saatmiş ya 36 dk olmuş hahaDün ben de 10bin adım atmışımtotalde 55 dk yürüdüm, sen çok mu yavaş yürüyorsun napiosun ben okula gidip gelirken 6000 adım atıyordum, 30 dkda
Hıhh işte şimdi olduHissedilen bir saatmiş ya 36 dk olmuş haha36 dk da markete gidip yürüdük 4500 adım olmuş ben on bin adım atsam yerimden kalkamazmışım bunda bile yoruldum bebekle
Canım ben sen öyle diyince bugün hastanedeki diğer doktora götürdüm. Dün akciğer filmi temiz çıkmıştı bugün tekrar çekmedi ama dinledi ciğerlerine inmiş görünüyor dedi yatış verdiler bize. Moralim çok bozuldu birşey olur mu ki. Durumlar iyi değil annesi biraz ciğerlerine inmiş dedi ağlıcam yani şimdiO kadar hassaslar ki bunu anladım bende hemen hasta olabiliyorlar bir daha kalabalık bir yere götürmeyeceğim bir süre özellikle şu kış aylarında.Geçecek inşallah iyi olacaklar en kısa zamandaama solunumda sıkıntı varsa bence tekrar gözükmekte bir fayda var belki ilerlemiştir başka bir tedavi yöntemi gerekir
O kadar hassaslar ki bunu anladım bende hemen hasta olabiliyorlar bir daha kalabalık bir yere götürmeyeceğim bir süre özellikle şu kış aylarında.Geçecek inşallah iyi olacaklar en kısa zamandaama solunumda sıkıntı varsa bence tekrar gözükmekte bir fayda var belki ilerlemiştir başka bir tedavi yöntemi gerekir
Bizde de öyle, bizimki komple biberon reddi ama anne sütünü de içmiyor biberondan, kaşık biberonda da senaryo aynıKızlar neredeyse 1 aydır mama reddi var Allah askına ne zaman bitecek bu ya
Phaedra sen nasıl on bin atım atıyorsun ya nerdeyse 45 dk dır yürüyorum telefona baktım kaç bin adım olmuş diye 3500 adım
Dün ben de 10bin adım atmışımtotalde 55 dk yürüdüm, sen çok mu yavaş yürüyorsun napiosun ben okula gidip gelirken 6000 adım atıyordum, 30 dkda
Çok geçmiş olsun, orada kontrol altında olacak ve çok daha hızlı toparlayacak inşallah gönlünü ferah tutCanım ben sen öyle diyince bugün hastanedeki diğer doktora götürdüm. Dün akciğer filmi temiz çıkmıştı bugün tekrar çekmedi ama dinledi ciğerlerine inmiş görünüyor dedi yatış verdiler bize. Moralim çok bozuldu birşey olur mu ki. Durumlar iyi değil annesi biraz ciğerlerine inmiş dedi ağlıcam yani şimdi
Canım senin eşin de öğretmendi sanırım, ister istemez taşıyıcı olabiliyorlar. Güçlü ol, erkenden fark edildi. Hiçbir şey olmaz inşallahCanım ben sen öyle diyince bugün hastanedeki diğer doktora götürdüm. Dün akciğer filmi temiz çıkmıştı bugün tekrar çekmedi ama dinledi ciğerlerine inmiş görünüyor dedi yatış verdiler bize. Moralim çok bozuldu birşey olur mu ki. Durumlar iyi değil annesi biraz ciğerlerine inmiş dedi ağlıcam yani şimdi
Ay ben evden hep son dk çıktığım için yetişmek için hızlı yürüyor olabilirimSen rahata alıştın galiba emsde
sen de çok hızlı yürüyormuşsun. Benim normal tempolu yürüyüşüm bir saatte 5 km =8 bin adım ama çocukla daha yavaş tempolu yürüyorum genelde, 80-90 dakikada 10.000 adım oluyor.
Napcaz vallahi bilmiyorum düzelmiyo daBizde de öyle, bizimki komple biberon reddi ama anne sütünü de içmiyor biberondan, kaşık biberonda da senaryo aynı
Valla ben de kibar olamadım ve salak mısın dedim . Cidden benim de dişlerim kamasiyor yine de kıyamıyorum ve iki gün geçmedi bu iz artık nasıl sert ısırdıysaAy valla hiç kibar olamayacağım; tam bir gerizekalı
Ben dişlerimi kıracağım neredeyse öpmiyim, ısırmıyım diye; dişlerim öyle kamaşıyor. Anne baba olarak biz yapamazken, ayyyy hadsiz kız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?