2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok çok geçmiş olsun

Kesinlikle katılıyorum sana Of deme öyle ya burun açmayla filan bence 5. Aya kadar dayanacak, hatta o zamanda sırf özel aşıları ve kontrol için gitmiş olacaksınız

Siz 4. Ay aşısını oldunuz mu bu arada sağlık ocağında ben kaçırmışım. Bana bir gün verdiler ama unuttum valla sanırım Pzt Haftaya babası Almanya’da ve bir hafta yok. Ne zaman bir yere gitse ya hastalık ya aşı. İyi sıyırıyor valla

Geceleri böyle oldu yani bizimkinde şimdilik gece bi sıkıntı yok emip devam edebiliyor ama mesela dün gece 45 dakikada zorla uyudu Emip emip benimkide yüzüme bakıp gülüyor çok zor uykuya dalıyo inşallah sadece uykuya zor geçişiyle kalır. Gündüz uykuları azaldımı peki ?

Ay ben dünden önceki gün dışarıya cıktım hava baya sıcaktı neyse dün akşama kadar hapsurdu durdu. Gece burnu biraz dolu gıbı boyle nefesını seslı almaya basladı serum sıktım uyudu tıkanıklık yok sabah oldu aımdı de hapsu hapsu ama keyfı yerınde atesi yok sadece hapsuruk burnu bıle akmıyo .
Neyin nesi bu ilk hastalığımıza yakalanıyormuyuz yoksa

Pazartesiye çağırdılar bizi de. Vallahi pazartesiye kadar bir şey kapmasın da aşılarını güzelce olsun kafasındayım şu an

Bi iyi bi kötü diyelim azcık dengesi bozuldu ama toparlarız gibi de. Huysuzluk yapmıyor
Defne’nin saçları gözüne giriyordu toka takmayınca bazen çok rahatsız olup sürekli gözünü kaşıyordu, kendisine kahkül kesmek zorunda kaldık
Küçücük bebeğe peruk takmışsın bizi kandırıyosun gibi
Çok çok
Çok güzel

Sabah yapmış hiç anlamadım kokusu da gelmedi. Çişini almak için bezini açtığımda gördüm azcık kurumuş bile. İlk defa oluyor. Enfeksiyon kapar mı acaba? Uyuyordu zaten üç saat falan kalmış öyle sanırım

Bi iyi bi kötü diyelim azcık dengesi bozuldu ama toparlarız gibi de. Huysuzluk yapmıyor

Küçücük bebeğe peruk takmışsın bizi kandırıyosun gibi
Çok çok
Çok güzel
Sana bi haberim var 1 ay sürüyormuş ve sanırım ortalarında daha kötü oluyormuş ama inşallah çok hafif atlatırız uykuları bozulmasın gündüz uykuları kısalabilir ona okey ama gece uykuları kaçmasın çok aminn

Bir kere gece başımıza geldi, sorun olmadı merak etme. Ben kuruduğu için direk banyoda ılık suyla yıkamıştım onu tavsiye ederim

Yok yok kapmaz iç kısmı iyice temizlersin birazda pişik kremi oldu bitti

Heçç bişi olmaz sabaha kadar kakayla uyuyan oluyor. Popoyuda narin alıştırmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…