2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy çok tatlı yaa maşallah benim kıxımda böyle ama kıyıp kesemedim saçları dökülmeyecek galiba bizim kızların
Sanmıyorum döküleceğini, doktoru da dökülmez bence dedi tabi kalın telli saçlar çıktıkça bu saçlar zamanla dökülür gibime geliyor ama genel anlamda saçlı olurlar sanki

Bizimkinin baya gözüne geliyordu yaa, sürekli kaşıyordu, topluyordum ama bu sefer de dibi çok ağrı yapar mı acaba diye biraz kırptık

Açık havada zaman geçirdiyseniz bence bir şey olmaz. Oğlumda da oluyor arka arkaya hapşırık ama geçiyor kendiliğinden

Bir kere gece başımıza geldi, sorun olmadı merak etme. Ben kuruduğu için direk banyoda ılık suyla yıkamıştım onu tavsiye ederim

Yok yok kapmaz iç kısmı iyice temizlersin birazda pişik kremi oldu bitti

Heçç bişi olmaz sabaha kadar kakayla uyuyan oluyor. Popoyuda narin alıştırmamak lazım
Güzelce yıkayıp kuruladım, kremledim. Sağ olun
Benim kız sesli kaka yapıyor da o yüzden anında farkederdim. Ben odada yokken yaptı heralde

Açık havada zaman geçirdiyseniz bence bir şey olmaz. Oğlumda da oluyor arka arkaya hapşırık ama geçiyor kendiliğinden
Çok sıcaktı o gün terledimi acaba peluşun içinde yoksa dısarısı cidden hasta etmez burası esmedıgı zaman guzel esınce zaten cıkmıyorum.

Bizim doktor dökülür demişti ama şimdiye dökülse dökülürdü daha bişey olmaz
İyi yapmışsınız uzar zaten Bende ağrı yapcak diye toplayamıyorumda ama baya bi uzadılar yani toplasam çok rahat toplanır

Eklentiler

• 6D976612-259E-4EB8-9E6F-73FDCA95600E.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 89
Ay
Küçücük bebelerin saçı benimkinden canlı

Aynısı oğlum da yaşıyor burnu akıyor hapşırık ama ateşi fln yok çok şükür keyfi yerinde inşallah kötüleşmezler

Ayy maşallah ona ne de gür saçları annesii, çok güzel çook kasım bebeklerinin hepsi birbirinden güzeller

Oyy bu ne maşallah maşallah saçı olunca bebekler de büyük duruyor

Selam cağnım kızlar

Bugun 3.ay ölçümü yaptırdım.. Sina 5cm boy atmış, 65cm olmus.. Kılosu da 6600gr olmuş, 1 kıloya yakın almıs.. Yalnız kafa ölçümü hosuma gitmedi.. 2.ayda 41cmdi, yine 41cm olmuş.. Aranızda 1 ay boyunca kafası buyumeyen bebiş var mı çok tedırgın degılım ama insan yine de duymak istiyor

Aynı doktor mu ölçmüştü, belki birinden biri yanlış ölçmüştür geçen ay fazladan yazmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…