2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hakkında hayırlısı olsun bizde bakmaya basladık da anca bayram tatilinde gidebiliriz, Antalya da acayıp sıcak olur o zmnlarda.. Kararsızım
Canım bence Antalya düşünüyorsan haziran bayram tam zamanı Temmuz 15 den sonra çok sıcak olur. Bodrum bayramdan önceki hafta çok uygun fiyat olarak ama denize girilir mi girilmez mi şansa bırakmak istemedim. Geçen sene yine aynı zamanda biz İzmir e gittik Bade hiç denize girmedi biz girebilmiştik. Bence tam zamanı yani

Ayy ne güzel planlar yapılmış keşke bizimde bi planımız olabilseydi eşim çocukla nasıl gidicez diyip duruyo
Ayaklanınca daha zor bence kaçırmayın bu seneyi Bebek arabasında kucakta nereye koysan durur. Ama sonraki sene sıcakta peşinden koşturmak gerekiyor

Biz ya mayıs sonu gibi yada Ekim başı gidiyorz genelde.. Hazıran cok sıcak olur bnce, o sıcaga dayanamam.. Gecen yaz maksat degsklık olsun dedık avşaya gittik yakın olsun dedim, hamıleyken ters bişey olursa dıye.. Aslnda ben sharm el seyhe gitmek istiyorum ama tatıl fiyatına pasaport harcı verıorm bu ara sıkışık zmnlar, cok kasmak istemiyorum

Ayaklanınca daha zor bence kaçırmayın bu seneyi Bebek arabasında kucakta nereye koysan durur. Ama sonraki sene sıcakta peşinden koşturmak gerekiyor

Bnmde kafama şey takılıo, ek gıda zmnı gidince püre için blender verılıo mu otellerde.. Bı tek bunu dusunuyorum hıc o ek gıda zmnına gıtmedık tatıle

Gideriz ya geçen senede adam gibi bi yere gidemedim sadece haftasonu kaçamakları yaptık bu sene kısmetse gitmek istiyorum buna çok ihtiyacım var ama ben eylül gibi istiyorum o zamanlar havalar çok iyi oluyor akdeniz için

Ayy benimde hayalim yurt dışı tatilide bebeyle nasıl olur bilemiyorum

Aynısını düşünüp yurtdışı tatili ayarladık biz
Ayy benimde hayalim yurt dışı tatilide bebeyle nasıl olur bilemiyorum
Çook da güzel olur. Biz gidiyoruz gözü kararttık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…