Cevap veriyorum: arabayla bu aylar en kolay aylar tatil konusunda da. Akarı yok kokarı yok. Yani akarı kokarı var tabii de dönmesi yok, ek gıdası yok vs.
Arabayla yola çıkmak en kolayı, yoksa bavul idare et, bebek arabası idare et, bebeğe bak falan zorlar. İmkan varsa bir adet anneanne veya babaaanne de iyi olur yanınıza almanız.
Of bende çok istedim aslımda ama her bir bebeğe pasaport vize vs daha bir yere gidemeden çok tutacaktı çok iyi yapmışsınız siz
Ay kızlar ne dicem kreş ya da anaokuluna giden çocuğunuz varsa pasaport sadece defter parası veriliyor. Okuldan e okul sisteminden öğrenci belgesi almanız yeterli. Badişin okulu MEB e bağlı 36 ayı doldurması lazım bende haziranda isticem öğrenci belgesi umarım seneye bizde gidebiliriz
Gideriz ya geçen senede adam gibi bi yere gidemedim sadece haftasonu kaçamakları yaptık bu sene kısmetse gitmek istiyorum buna çok ihtiyacım var ama ben eylül gibi istiyorum o zamanlar havalar çok iyi oluyor akdeniz için
Ben geçen yıl hamileyken Efes i gezip bir de orda terlikle kayıp düşmüştüm bir elimde bebek arabası ay ne günlerdi vallahi. Eylüle çok daha iyi olur sizin için hem bebek büyür
Allahıım, ben hevesle ek gıda döneminde tatile çıkmayı bekliyorum. babanne anneanne yazlığı falan değil, otelli tatil. Çünkü ilk gebeliğimde aldığım ve ilk yazımız yazlıkta, ikincisi de pandemi döneminde geçtiği için kullanılmadan bir köşede yatan philips wasabi blenderlı buharlı pişiriciyi bir yerde kullanmam lazım artık
Biz gittiğimizde ek gıda başlamış olacak ama her otelin çocuk büfesi ya da restaurantı oluyor oradan idare edicem artık bir de benim doktorum blender a karşı çiğnemeyi öğrenmesi adına çorba bile pütürlü olsun diyor. Ama ben çorbası blenderlıyorum öğrenmesi adına çiğnemeyi buharda küçük sebzeler veriyordum eline
Aslında nasıl alışırsa öyle biliyor musun? Bir arkadaşım var, bebeleriyle her yere gittiler. Karadeniz turuna bebe daha 25 günlükken çıktılar mesela. 3 aylıkken uzun uçak yolculuğu yaptılar. Şimdi öyle uyumlu çocuk ki her yere gidersin onla. Kızımın da öyle alışmasını çok isterim. O yüzden fırsat buldukça bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz ama işte şanssızlığımıza hastalık dönemine denk geldik o yüzden korkuyorum kapalı alanlardan
Biz ya mayıs sonu gibi yada Ekim başı gidiyorz genelde.. Hazıran cok sıcak olur bnce, o sıcaga dayanamam.. Gecen yaz maksat degsklık olsun dedık avşaya gittik yakın olsun dedim, hamıleyken ters bişey olursa dıye.. Aslnda ben sharm el seyhe gitmek istiyorum ama tatıl fiyatına pasaport harcı verıorm bu ara sıkışık zmnlar, cok kasmak istemiyorum
Aynen bir de çocuklara almak lazım bizim var da çok büyük paralar olmuş artık sen Eymen için öğrenci belgesi istesene müsait zamanda ona bari çıkar sadece defter parası verirsin
Of bende çok istedim aslımda ama her bir bebeğe pasaport vize vs daha bir yere gidemeden çok tutacaktı çok iyi yapmışsınız siz
Ay kızlar ne dicem kreş ya da anaokuluna giden çocuğunuz varsa pasaport sadece defter parası veriliyor. Okuldan e okul sisteminden öğrenci belgesi almanız yeterli. Badişin okulu MEB e bağlı 36 ayı doldurması lazım bende haziranda isticem öğrenci belgesi umarım seneye bizde gidebiliriz
Keltoş bebekli anaların gözü yaşlı şaka bir yana kızlar maşallah subanallah hepsine benim ilk oğlum bu oğlumdanda keldi o yüzden kestirmeden uzamayacak belli oda 1 yaşından sonra anca
Küçükken çok kolay canım 4 yaştan sonrasını tavsiye etmiyorum bebekken de kolay bence biz 10 şehir gezmiştik oğlum küçüktü ama şimdi onunla zor olur bebekle gitmeyi düşünüyorum
Ramazanda mı ya ramazan tatili nasıl geçecek hiç bilmiyorum kesin birleşir de yandık
Hiç kolay değil Bade düşmüştü bacağı kanamıştı ve ful kucakta gezdi. Bir de arabasına da oturmamıştı ben o halimle arabayı ittiriyordum. Liseli gruplar geliyor ya abla yardım edelim mi diye sormuşlardı bazı yerlerde istedim yardım haha