Ayy ne güzel planlar yapılmış keşke bizimde bi planımız olabilseydi eşim çocukla nasıl gidicez diyip duruyo
Of bende çok istedim aslımda ama her bir bebeğe pasaport vize vs daha bir yere gidemeden çok tutacaktıAynısını düşünüp yurtdışı tatili ayarladık biz
Ben geçen yıl hamileyken Efes i gezip bir de orda terlikle kayıp düşmüştümGideriz ya geçen senede adam gibi bi yere gidemedim sadece haftasonu kaçamakları yaptık bu sene kısmetse gitmek istiyorum buna çok ihtiyacım varama ben eylül gibi istiyorum o zamanlar havalar çok iyi oluyor akdeniz için
Bnmde kafama şey takılıo, ek gıda zmnı gidince püre için blender verılıo mu otellerde.. Bı tek bunu dusunuyorumhıc o ek gıda zmnına gıtmedık tatıle
Biz gittiğimizde ek gıda başlamış olacak ama her otelin çocuk büfesi ya da restaurantı oluyor oradan idare edicem artıkBnmde kafama şey takılıo, ek gıda zmnı gidince püre için blender verılıo mu otellerde.. Bı tek bunu dusunuyorumhıc o ek gıda zmnına gıtmedık tatıle
Aslında nasıl alışırsa öyle biliyor musun? Bir arkadaşım var, bebeleriyle her yere gittiler. Karadeniz turuna bebe daha 25 günlükken çıktılar mesela. 3 aylıkken uzun uçak yolculuğu yaptılar. Şimdi öyle uyumlu çocuk ki her yere gidersin onla. Kızımın da öyle alışmasını çok isterim. O yüzden fırsat buldukça bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz ama işte şanssızlığımıza hastalık dönemine denk geldik o yüzden korkuyorum kapalı alanlardanGerçekten millet güzel geziyor bizimde bebeler uyumlu olur umarım bizde gezeriz
Aynen bir de çocuklara almak lazım bizim var da çok büyük paralar olmuş artıkBiz ya mayıs sonu gibi yada Ekim başı gidiyorz genelde.. Hazıran cok sıcak olur bnce, o sıcaga dayanamam.. Gecen yaz maksat degsklık olsun dedık avşaya gittik yakın olsun dedim, hamıleyken ters bişey olursa dıye.. Aslnda ben sharm el seyhe gitmek istiyorum ama tatıl fiyatına pasaport harcı verıormbu ara sıkışık zmnlar, cok kasmak istemiyorum
Aaa bu bilgi süper oldu ben bilmiyordumOf bende çok istedim aslımda ama her bir bebeğe pasaport vize vs daha bir yere gidemeden çok tutacaktıçok iyi yapmışsınız siz
Ay kızlar ne dicem kreş ya da anaokuluna giden çocuğunuz varsa pasaport sadece defter parası veriliyor. Okuldan e okul sisteminden öğrenci belgesi almanız yeterli. Badişin okulu MEB e bağlı 36 ayı doldurması lazım bende haziranda isticem öğrenci belgesi umarım seneye bizde gidebiliriz
Küçükken çok kolay canım 4 yaştan sonrasını tavsiye etmiyorumAyy ne güzel planlar yapılmış keşke bizimde bi planımız olabilseydi eşim çocukla nasıl gidicez diyip duruyo
İki çocuklu ilk tatil planlamasını yaptıkkurban bayramından önceki hafta gidicez bakalım bizi neler bekliyor
Aynısını düşünüp yurtdışı tatili ayarladık biz
Çook da güzel olur. Biz gidiyoruz gözü kararttık
Ay bu söz umarım böyledir zira beynimin yerinde brokoliTabi kızım demirden korksak trene binmezdik
Benimki de sabahtan beri uyumadı uyusun diye dışarı çıkacağız şimdiBebe böyle uyudu eve çıksam uyanır. Az daha yürüyeyim madem. Hava çook sıcakmış
Ramazanda mıBiz de bayramda kısa bir tatil yapacağız yakınlarda bir yerde. İki çocukla ben de çok heyecanlıyım
Biz de önceki sene uğramıştık efese, hamile olmamama rağmen çocukla pek kolay değildi tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?