2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy ne güzel planlar yapılmış keşke bizimde bi planımız olabilseydi eşim çocukla nasıl gidicez diyip duruyo

Cevap veriyorum: arabayla bu aylar en kolay aylar tatil konusunda da. Akarı yok kokarı yok. Yani akarı kokarı var tabii de dönmesi yok, ek gıdası yok vs.

Arabayla yola çıkmak en kolayı, yoksa bavul idare et, bebek arabası idare et, bebeğe bak falan zorlar. İmkan varsa bir adet anneanne veya babaaanne de iyi olur yanınıza almanız.

Aynısını düşünüp yurtdışı tatili ayarladık biz
Of bende çok istedim aslımda ama her bir bebeğe pasaport vize vs daha bir yere gidemeden çok tutacaktı çok iyi yapmışsınız siz

Ay kızlar ne dicem kreş ya da anaokuluna giden çocuğunuz varsa pasaport sadece defter parası veriliyor. Okuldan e okul sisteminden öğrenci belgesi almanız yeterli. Badişin okulu MEB e bağlı 36 ayı doldurması lazım bende haziranda isticem öğrenci belgesi umarım seneye bizde gidebiliriz

Ben geçen yıl hamileyken Efes i gezip bir de orda terlikle kayıp düşmüştüm bir elimde bebek arabası ay ne günlerdi vallahi. Eylüle çok daha iyi olur sizin için hem bebek büyür

Bnmde kafama şey takılıo, ek gıda zmnı gidince püre için blender verılıo mu otellerde.. Bı tek bunu dusunuyorum hıc o ek gıda zmnına gıtmedık tatıle

Allahıım, ben hevesle ek gıda döneminde tatile çıkmayı bekliyorum. babanne anneanne yazlığı falan değil, otelli tatil. Çünkü ilk gebeliğimde aldığım ve ilk yazımız yazlıkta, ikincisi de pandemi döneminde geçtiği için kullanılmadan bir köşede yatan philips wasabi blenderlı buharlı pişiriciyi bir yerde kullanmam lazım artık

Bnmde kafama şey takılıo, ek gıda zmnı gidince püre için blender verılıo mu otellerde.. Bı tek bunu dusunuyorum hıc o ek gıda zmnına gıtmedık tatıle
Biz gittiğimizde ek gıda başlamış olacak ama her otelin çocuk büfesi ya da restaurantı oluyor oradan idare edicem artık bir de benim doktorum blender a karşı çiğnemeyi öğrenmesi adına çorba bile pütürlü olsun diyor. Ama ben çorbası blenderlıyorum öğrenmesi adına çiğnemeyi buharda küçük sebzeler veriyordum eline

Gerçekten millet güzel geziyor bizimde bebeler uyumlu olur umarım bizde gezeriz
Aslında nasıl alışırsa öyle biliyor musun? Bir arkadaşım var, bebeleriyle her yere gittiler. Karadeniz turuna bebe daha 25 günlükken çıktılar mesela. 3 aylıkken uzun uçak yolculuğu yaptılar. Şimdi öyle uyumlu çocuk ki her yere gidersin onla. Kızımın da öyle alışmasını çok isterim. O yüzden fırsat buldukça bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz ama işte şanssızlığımıza hastalık dönemine denk geldik o yüzden korkuyorum kapalı alanlardan

Aynen bir de çocuklara almak lazım bizim var da çok büyük paralar olmuş artık sen Eymen için öğrenci belgesi istesene müsait zamanda ona bari çıkar sadece defter parası verirsin

Aaa bu bilgi süper oldu ben bilmiyordum

Ayy ne güzel planlar yapılmış keşke bizimde bi planımız olabilseydi eşim çocukla nasıl gidicez diyip duruyo
Küçükken çok kolay canım 4 yaştan sonrasını tavsiye etmiyorum bebekken de kolay bence biz 10 şehir gezmiştik oğlum küçüktü ama şimdi onunla zor olur bebekle gitmeyi düşünüyorum

İki çocuklu ilk tatil planlamasını yaptık kurban bayramından önceki hafta gidicez bakalım bizi neler bekliyor

Biz de bayramda kısa bir tatil yapacağız yakınlarda bir yerde. İki çocukla ben de çok heyecanlıyım

Biz de önceki sene uğramıştık efese, hamile olmamama rağmen çocukla pek kolay değildi tabii

Biz de bayramda kısa bir tatil yapacağız yakınlarda bir yerde. İki çocukla ben de çok heyecanlıyım

Biz de önceki sene uğramıştık efese, hamile olmamama rağmen çocukla pek kolay değildi tabii
Ramazanda mı ya ramazan tatili nasıl geçecek hiç bilmiyorum kesin birleşir de yandık

Hiç kolay değil Bade düşmüştü bacağı kanamıştı ve ful kucakta gezdi. Bir de arabasına da oturmamıştı ben o halimle arabayı ittiriyordum. Liseli gruplar geliyor ya abla yardım edelim mi diye sormuşlardı bazı yerlerde istedim yardım haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…