Biliyosunuzki en son gittiğimde 2 kese gördük sadece yolk kesesi vardı sağlıklı olmayada bilir demişti 1 hafta sonra çağırdı cuma günü oluyo perşembe nöbeti varmış cuma cumartesi yokmuş hastanede bende perşembe nöbetine gidicem görürüm umarım 1 gün öncede bişey olmaz heralde bana kalsa akşam başka doktora gidicemde sabretmeye çalışıyorum
Kızlar benim de normalde randevum cumaydı ama drum izne çıkıyormuş o yüzden erteleniyordu ben de başka bir dr gittim bugün bebeğim bebeğe benzemeye başlamış artık
Biliyosunuzki en son gittiğimde 2 kese gördük sadece yolk kesesi vardı sağlıklı olmayada bilir demişti 1 hafta sonra çağırdı cuma günü oluyo perşembe nöbeti varmış cuma cumartesi yokmuş hastanede bende perşembe nöbetine gidicem görürüm umarım 1 gün öncede bişey olmaz heralde bana kalsa akşam başka doktora gidicemde sabretmeye çalışıyorum
Kızlar benim de normalde randevum cumaydı ama drum izne çıkıyormuş o yüzden erteleniyordu ben de başka bir dr gittim bugün bebeğim bebeğe benzemeye başlamış artık
Umarım hep böyle güzel haberler veririz birbirimize, çok ihtiyacımız var ben başından beri kız hissediyorum ama bugün yoksa acaba? Diye düşündüm yeter ki sağlıklı olsunlar anne babalarını üzmeden dünyaya gelsinler
Kızlar 9 haftalık sata göre bebeğim 14 gün önce kese 10 mmdi bugün gittim bebek ve york var ama kalp atımını duyamadık, böyle olup kalp atışını sonradan kalp atımı olur mu
Herkese merhabalar hayırlı olsun ben de kasım 2023 annesi olacağım tahmini doğum tarihi 25 kasım görünüyor bu ikinci gebeliğim 21 aylık oğlum var onda 7+4 te duymuşuz kalp atışlarını yarın iki numaram da 7+4 oluyor randevu aldım bakalım duyabilecek miyiz herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah
Canım benim de hep geriden geliyor, sat 17 şubat ama doktor geç döllenme olabilir dedi, daha kalp atışını duyamadım, bir sonraki randevumu bekliyorum, inşallah duyarım
Senin ultrason ölçümüne göre ne kadar geriden geliyordu canım?
Evet evet ben varım 15 martta yolk bu boş gebelik değil dedi 22 martta kalp atışını vajinal usg ile duydum. Sat 1 şubattı ona göre hesaplayabilirsiniz tam ne zaman duyduk hatırlayamadım