Off şu saygısıza bak siz iyi dayanmışsınız.Bunu söyleyen görümcemin kızı küçük 15 yaşında görümcem büyük kendisi diğer 2 kızıda evli hatta ama onlara kimse bişey diyemez empati yok ki hiç birindediğer o küçük kıza dedim ama sende ileride gelin olursun bana diyorki olabilir bu senin gelin olduğunu değiştirmez ya ben 15 yaşımda büyğklerimin yanında konuşmazdım bile
Ya bu kampanyayı bende gördümde her 1000 tlye mi 200 onu anlayamadımEki Görüntüle 3252345 Büyük eşya alacaklar kaçırmayın bu fırsatı ..
Maşşallah kuzucuğaBiz artık daha da büyüdüüükkkkk ense kalınlığı burun kemiği normal şükürler olsun
Tek isteğim şu dönemde beni rahat bırakmaları zaten yeterince zor geçirdim hamileliğimi öyle işte bütün seçmeceler bende sankiOff şu saygısıza bak siz iyi dayanmışsınız.
Eki Görüntüle 3252345 Büyük eşya alacaklar kaçırmayın bu fırsatı ..
Ben bunu kullandım. 1000 tl alışveriş yapınca 200 liralık hediye çeki veriyor ama bu çeki 5-15 haziran arası kullanabiliyoruz.Ya bu kampanyayı bende gördümde her 1000 tlye mi 200 onu anlayamadım
Evet her 1000 lıraya 200 çek veriyor.Ya bu kampanyayı bende gördümde her 1000 tlye mi 200 onu anlayamadım
Yaa bende bakıyım o zamanBen bunu kullandım. 1000 tl alışveriş yapınca 200 liralık hediye çeki veriyor ama bu çeki 5-15 haziran arası kullanabiliyoruz.
Bebek bezi aldım, hamile yastığı aldım. Pamuk paketi aldım derken zaten 1000 liraya ulaşmak zor olmadı
Bende banyo ürünlerini falan alırım diye düşünüyorum Cuma doktor randevum var sonrasında gezerim artıkEvet her 1000 lıraya 200 çek veriyor.
soyasosu nun da dediği gibi iki kıyafet ıslak mendıl vs alsak zaten bın lıra
Biz hep böyle endişeli olcaz sanırımBenim ikili test sonucum çıkmış tabiki hiç bişi anlamadım bende naptım anlayana randevu aldımYarın sabah devlet hastanesine yallaa Benim 9 aylık göbeğim bu hafta söndü haftasına uygun gıdıyor oda beni endişelendirdi haftaya gıdecegım doktora sırf bebegı görmek için randevu aldım .
Bir paket prima premium care aldım, bir paket sleppy aldım. Bebek bezi şans işi biraz bebek neyi severse diyorlar. Stok yapmak istiyorum ama sonra pişman olur muyum bilmiyorumYaa bende bakıyım o zamanbebek bezi ne aldınız ?
Bende bebek bezi konusunu düşündüm ama ya stok yaptığımda elimde patlar diye korkuyorum.. ben daha çok deterjan, ıslak mendil gibi şeyleri almayı düşünüyorumBir paket prima premium care aldım, bir paket sleppy aldım. Bebek bezi şans işi biraz bebek neyi severse diyorlar. Stok yapmak istiyorum ama sonra pişman olur muyum bilmiyorum
Off ne yazıkkı ne zaman hareket etmeye başlayacaklar o zaman daha rahat . Ondada şöyle bişey var bugun az hareket ettı bugun hareket etmedıBiz hep böyle endişeli olcaz sanırım
Bende ilk prima premıum care almıstım 20 li hastane cantam için. Çok güzel bir bezdi çok kullandım. Sonra molfix aktif bez vardı onunla devam ettım . O arada her bezı denedim asla memnun kalmadım pişik yaptı çiş kaka dışarıya taştı en güzeli pişik yapmayanı molfix oldu bize.Bir paket prima premium care aldım, bir paket sleppy aldım. Bebek bezi şans işi biraz bebek neyi severse diyorlar. Stok yapmak istiyorum ama sonra pişman olur muyum bilmiyorum
Canım benim 2 kızım var. Burda o kadar çok hediye elbise getiriyorlarki çocuğunu ben kullanamadan büyüdü olmadıBen de henüz öğrenmedim. 2 hafta sonra öğreneceğiz. Bez pamuk mendil gibi şeyler alıyorum şuan. Sizin ilk çocuk değildi yanlış hatırlamıyorsam unisex alın olmadı ya ben öyle yapıyorum soft renkler her ikisine de olur
Canım elinde patlamaz ama bebekler çok hızlı büyüyor ve çok alırsan olmaya bilir. 1 2 numara al.Bende bebek bezi konusunu düşündüm ama ya stok yaptığımda elimde patlar diye korkuyorum.. ben daha çok deterjan, ıslak mendil gibi şeyleri almayı düşünüyorum
ne bileyim belki pişik yapar yada ben memnun kalmam diye bez işine pek sıcak bakmıyorum sadece yenidoğan prima alırım diye düşünüyorum stok yapmayı düşünmüyorum açıkçasıCanım elinde patlamaz ama bebekler çok hızlı büyüyor ve çok alırsan olmaya bilir. 1 2 numara al.
Kız ben olsam sevinirim küstü diye. Ben kocama katlanamiyom kimi zaman. Hiç değilse küsken de gelemezİnsanlar neden öyle nankör hele bu eltiler neden böyleler İstanbuldan bir eltim var eşiyle ramazan ayında bize geldiler bir ay boyunca bizde kaldılar benimde hamileliğimn başında mide bulantısı koku hassasiyeti halsizlik uyku hali falan odadan cikamazdm bazn ve normalde de çok konuşan biri değilim bu eltim bizden gittiğinden beri soğuk davrandi watsap durumlarima bakmıyordu sorun mu var dedim neymiş ben odadan çıkmıyormuşm soğuk yapmışm hamileydm dedim ve sen kızını sürekli uyutyordn odadan çıkmayan sendin dedm yok efendim bende hamilelik geçirdim abartılacak bir durum yokmuş falan bende her hamilelik aynı değil dedm aynı diye cevap verdi çok moralim bozuldu ağlıyorum sabahtandr kimse de yok dertleşck sizden baska
Bazen haksız olmak en büyük nimettir hayatım. Sen de ki onlara o kadar haksizim o kadar haksizim ki ben sizin yerinizde olsam benimle konuşmazdim hahahahhaKesinlikle öyle ama kendini haklı çıkardı şuan beni suçluyor Allah'a havale ettim numrsni sildm böyle bir insan hayatımda olmasa da olur
Ay kıyamam ya. Neden öyle yapıyorlar ki sanaGörümcemin Küçük kızı bana yani baya küçük 15 yaşında filan kayınvalidemin evinde sen gelinsin buraları toplamak zorundasın gibi bi cümle kullandı bende sen benimle bu şekilde konuşamazsın vs dedim çünkü ben böyle şeylere gelemem ben eşimle bir evlilik kurdum kimseye gelin olmadım hizmetçide tabiki de gittiğim her yerde yardımcı olurum ama bu benim insanlığımdan ötürü gelin olduğum için değil herkeste o o görümcenin aklıyla hareket ediyor açıkçası ya bide diğer görümce yurt dışında. Geldiği için eşim olduğu zaman mangal yemek vs bir araya geliyorlar yüzüme bakmıyorlar birbirlerine bakıp gülüyorlar deli olmak üzereyim bilinçli yapıyorlar ilk hamileliğimde bu şekilde destek olmadıkları gibi herseye karıştılar erken doğum yaptım sitresten 4 tane oldukları için kendimi geri çekiyorum yoksa olaylar büyüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?