2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Off şu saygısıza bak siz iyi dayanmışsınız.

Benim ikili test sonucum çıkmış tabiki hiç bişi anlamadım bende naptım anlayana randevu aldım Yarın sabah devlet hastanesine yallaa Benim 9 aylık göbeğim bu hafta söndü haftasına uygun gıdıyor oda beni endişelendirdi haftaya gıdecegım doktora sırf bebegı görmek için randevu aldım .

Yaa bende bakıyım o zaman bebek bezi ne aldınız ?

Biz hep böyle endişeli olcaz sanırım

Bir paket prima premium care aldım, bir paket sleppy aldım. Bebek bezi şans işi biraz bebek neyi severse diyorlar. Stok yapmak istiyorum ama sonra pişman olur muyum bilmiyorum
Bende bebek bezi konusunu düşündüm ama ya stok yaptığımda elimde patlar diye korkuyorum.. ben daha çok deterjan, ıslak mendil gibi şeyleri almayı düşünüyorum

Biz hep böyle endişeli olcaz sanırım
Off ne yazıkkı ne zaman hareket etmeye başlayacaklar o zaman daha rahat . Ondada şöyle bişey var bugun az hareket ettı bugun hareket etmedı Doğana kadar bitmez bu endişe ..
Bir paket prima premium care aldım, bir paket sleppy aldım. Bebek bezi şans işi biraz bebek neyi severse diyorlar. Stok yapmak istiyorum ama sonra pişman olur muyum bilmiyorum
Bende ilk prima premıum care almıstım 20 li hastane cantam için. Çok güzel bir bezdi çok kullandım. Sonra molfix aktif bez vardı onunla devam ettım . O arada her bezı denedim asla memnun kalmadım pişik yaptı çiş kaka dışarıya taştı en güzeli pişik yapmayanı molfix oldu bize.
O yuzden asla stok yapmam bende .

Canım benim 2 kızım var. Burda o kadar çok hediye elbise getiriyorlarki çocuğunu ben kullanamadan büyüdü olmadı kız için ihtiyacım yok. Ufak tefek şeyler. Ama erkek olur ise sıfırdan almam lazım. Mesela bir tane kışlık tulum gördüm indirimde ama çok kaliteli idi ve çok ucuza inmiş aldım asker yeşili. Kıza oğlana olur diye.

Bende bebek bezi konusunu düşündüm ama ya stok yaptığımda elimde patlar diye korkuyorum.. ben daha çok deterjan, ıslak mendil gibi şeyleri almayı düşünüyorum
Canım elinde patlamaz ama bebekler çok hızlı büyüyor ve çok alırsan olmaya bilir. 1 2 numara al.

Canım elinde patlamaz ama bebekler çok hızlı büyüyor ve çok alırsan olmaya bilir. 1 2 numara al.
ne bileyim belki pişik yapar yada ben memnun kalmam diye bez işine pek sıcak bakmıyorum sadece yenidoğan prima alırım diye düşünüyorum stok yapmayı düşünmüyorum açıkçası

Kız ben olsam sevinirim küstü diye. Ben kocama katlanamiyom kimi zaman. Hiç değilse küsken de gelemez ay hiç sevmiyorum yatiliyi. İstediğin zaman yatamazsin kalkamazsin. Kocanla fitfitleyemezsin boşver kuşum. Şükret şükret. Ne ağlıyon.

Kesinlikle öyle ama kendini haklı çıkardı şuan beni suçluyor Allah'a havale ettim numrsni sildm böyle bir insan hayatımda olmasa da olur
Bazen haksız olmak en büyük nimettir hayatım. Sen de ki onlara o kadar haksizim o kadar haksizim ki ben sizin yerinizde olsam benimle konuşmazdim hahahahha uzak olsun uzak. Git bir fakiri doyur. Verilmiş sadakan varmış inan. Böyleleri yuva da bozar sesi büzüzeşiceler

Ay kıyamam ya. Neden öyle yapıyorlar ki sana bir kadın bir kadına niye böyle yapar ki. Sonuçta onlar da senin sayende hala oluyorlar ve kadının kadının halinden anlaması lazım. Onlar da gelin birilerine. Üzülme sen kuzu. Konuşmak istedikçe yaz buraya. İnsan ne umarken ne buluyor gerçekten. Ben de neler düşünürdüm. Hamilelikte destek olurlar falan diye ama tam tersi uzak durdular çoğu. Amaan diyorum ya. Dizi film falan izliyom daha hayırlı burda sizinle konuşuyorum. Yetiyor. Bir de çocuğun varmış. Zaten ihtiyacın yoktur kimseye. Çocuklarin iyi olsun amaaaan. Sonuçta evlenmeden önce hiç yoktular hayatında. Şimdi de sen yok say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…