2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Böyle insanlara gerçekten tahammülüm yok bu üslup konusma nedir yani başındakinde ne görüyorsa o işte.

Aman boşver ya ne derse desin. Sen kendini düşün. Bak benim 6. Hafta bi başladı kusma 13 hafta sonuna kadar yemin ediyorum her gün nerdeyse kusuyordum yani ağır geçirdiğimi düşünüyorum. Yeni yeni azaldı şu aralar. Görümce kayınvalide falan telefonda bahsedince kusma çok oluyor diye, Allah allah bizim öyle geçmedi senin niye öyle diye konuşuyordu. Anlamazlar herkesin farklı hamilelik süreci kimi içine kapanır konuşmak bile istemez bu süreçte çünkü etkilenir, kimisi hamile değilmiş gibi enerjiktir. Boşuna laf anlatma he de gül geç

Canım atsana sonucunu bi

Eklentiler

• a2acbb23-77bc-4e86-b686-74ae36551ac7.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 71
Maşallah nasıl dikkatli gözler yirminciye baktım anca gördüm.

erkek erken ve kesin belli ediyo ya.
biri şey dedi bana belki minyondur senin bebek o yuzden kız diye sevinme, minyon ve erkekse çıkıntı geç belli oluyormuş.
ama bana saçma geldi yani bu teori

erkek erken ve kesin belli ediyo ya.
biri şey dedi bana belki minyondur senin bebek o yuzden kız diye sevinme, minyon ve erkekse çıkıntı geç belli oluyormuş.
ama bana saçma geldi yani bu teori
Bizim bebişin de bacak arasından bomboooş duruyodu kız dedik geçtik de yy erkek olabilir mi şimdi püüüü

Kızlar dünden beri yeni girdim siz böyle yok görümce elti falan bahsedince, haziranda tatile gircez tayinciyiz bu sene, yeni evimiz falan anca ağustosa belli olur tayin o zaman yapılıyor çünkü. Ağustosa kadar da bi eşimin memleketi, bi benim vakit geçirmek zorundayız. Geçen sene evlendik biz daha ilk kez memleketine o zaman gittim. Annesi babası köye gidip neyse ki bizi evde yalnız bırakmışlardı lakin ablası her sabah eşimi arıyordu öyle uyanıyorduk. Geç yatıp geç kalkıyoruz mesela ama ısrarla her sabah arıyordu yok uyanmadınız mı daha, daha yatıyor musunuz maşallaaah falan. Gezmeye gidiyoruz ordayken günde 5 kere arar. Ben biraz zayıfım yürüyüşe çıkıyorduk mesela sen zayıfsın nasıl yürüyorsun. Süpürge yapıyorum zayıf halinle süpürgeyi taşıyamazsın sen gibi cümleler kullandı bana. Evine gidiyoruz bulaşıklarına yardım edicem kendini zorunlu hissetme yıkamak istemiyorsan yıkama der durduk yere. Yani bunun gibi bazı şeyler daha var tabi küçük küçük de olsa can sıkan şeyler. En son 5. Hafta doktora gittiğimizde kalp atışını duymadık doktor erken dedi bize, benim kalp atışı duyulmuştu senin niye duyulmadı beslenmiyor mu acaba diyor. Bu yaz gitmemiz yaklaştıkça çok geriliyorum gerçekten ben tahammülü de zayıf bir insanım. Acaba ben mi biraz abartıyorum kafama çok mu taktım

Vala eyvallah dedim nosunu sildm geçtim ugraşamam ben ve biz daha yeni evliyiz daha bir senemiz olmamış onlrn bunu düşünmesi lazmdi eşim de dün destek oldu bana o yeterli bnm için kim ne derse desin umrumda değil

Ya bunlar ne biçim insanlar öyle ne sinir bozuculr

Kimi insan boyle davranmayi samimiyet adi altinda yapar. Ama ben altinda kiskanclik ve asagilama istegi olarak yorumlarim. Sorsan o cok iyi bir insan yapamazsin diye sana is yaptirmiyor. Ben olsam esime telefonu actirmam hafiften tersler mesafe koyarim. Kendi evliliginde mutsuzsa kiskaniyordur buyuk ihtimal. Yapmacik samimiyet gosterecegine hic gostermesin daha iyi

Valla 4 gündür giremedim ne çok şey birikmiş sabah 8 den beri ara ara okuyarak anca bitirebildim kötü haber olmamasına çok sevindim.. 14+5 teyiz. Mide yanmaları bende de fazlalaştı. dün kontrolümüz vardı 2 li test sonuçlarımız güzeldi Ve erkek annesi olacağım kesinleşti artık
öğrenmeyen annelerimiz de bir an önce öğrenirler inşallah

Çok doğru yorumladın gerçekten bende tam da senin gibi düşünüyorum. Samimiyet adı altında yapıyor sanki çok iyiymiş gibi. Kendi evliliğinde mutsuz bence evet kendisi de öğretmen fakat evde oturuyor çalışmıyor. Eşi işten çıkınca sürekli ailesinin yanına gidiyor aşırı anneci babacı. Yani yanında çok huzursuz hissediyorum sürekli laf sokma potansiyeli var çok gergin, her an tetikteyim. Aşırı rahatsızım bu durumdan ya. Ama bu sene aynı şeyleri yaptırmayacağım kusura bakmasın

Erkek çocuk da hamilelik rahat geçer diyorlar mide bulantısı olmaz diyorlar bunu yaşayan varmı
Bu şehir efsanesi bence. Ama bebeğin cinsiyetinden çok annenin bünyesiyle alakalı olabilir. Benim ilkinde (erkek) hiç olmadı, şimdi de (erkek deniyor yine) hafif bir bulantı var ama kusma vb asla yok ama ben ömrü hayatımda da toplamda on kez kusmamışımdır herhalde.

Bana da erkek dediler ama bir eblehlik geldi resmen yüzüme Tez vakitte düzelir mideniz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…