- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Böyle insanlara gerçekten tahammülüm yok bu üslup konusma nedir yani başındakinde ne görüyorsa o işte.Bunu söyleyen görümcemin kızı küçük 15 yaşında görümcem büyük kendisi diğer 2 kızıda evli hatta ama onlara kimse bişey diyemez empati yok ki hiç birindediğer o küçük kıza dedim ama sende ileride gelin olursun bana diyorki olabilir bu senin gelin olduğunu değiştirmez ya ben 15 yaşımda büyğklerimin yanında konuşmazdım bile
Aman boşver ya ne derse desin. Sen kendini düşün. Bak benim 6. Hafta bi başladı kusma 13 hafta sonuna kadar yemin ediyorum her gün nerdeyse kusuyordum yani ağır geçirdiğimi düşünüyorum. Yeni yeni azaldı şu aralar. Görümce kayınvalide falan telefonda bahsedince kusma çok oluyor diye, Allah allah bizim öyle geçmedi senin niye öyle diye konuşuyordu. Anlamazlar herkesin farklı hamilelik süreci kimi içine kapanır konuşmak bile istemez bu süreçte çünkü etkilenir, kimisi hamile değilmiş gibi enerjiktir. Boşuna laf anlatma he de gül geçİnsanlar neden öyle nankör hele bu eltiler neden böyleler İstanbuldan bir eltim var eşiyle ramazan ayında bize geldiler bir ay boyunca bizde kaldılar benimde hamileliğimn başında mide bulantısı koku hassasiyeti halsizlik uyku hali falan odadan cikamazdm bazn ve normalde de çok konuşan biri değilim bu eltim bizden gittiğinden beri soğuk davrandi watsap durumlarima bakmıyordu sorun mu var dedim neymiş ben odadan çıkmıyormuşm soğuk yapmışm hamileydm dedim ve sen kızını sürekli uyutyordn odadan çıkmayan sendin dedm yok efendim bende hamilelik geçirdim abartılacak bir durum yokmuş falan bende her hamilelik aynı değil dedm aynı diye cevap verdi çok moralim bozuldu ağlıyorum sabahtandr kimse de yok dertleşck sizden baska
Canım atsana sonucunu biBenim ikili test sonucum çıkmış tabiki hiç bişi anlamadım bende naptım anlayana randevu aldımYarın sabah devlet hastanesine yallaa Benim 9 aylık göbeğim bu hafta söndü haftasına uygun gıdıyor oda beni endişelendirdi haftaya gıdecegım doktora sırf bebegı görmek için randevu aldım .
Evet evet bizim tontiğin de bacak arası böyleydi. Çıkıntı falan yoktu hiç.
Bizim hastaneler de birbirine yakınmış
Kız bundan hiç anlamadım ya ben.Hatırlıyorum senin doktoru
bak aynı Haftada başka bi ultrason fotosu atıyorum :)
Kız bundan hiç anlamadım ya ben.
Maşallah nasıl dikkatli gözler yirminciye baktım anca gördüm.aynı bu da iki bacak arası ama erkek ultrasonu bak çıkıntı var :)
Maşallah nasıl dikkatli gözler yirminciye baktım anca gördüm.
Bizim bebişin de bacak arasından bomboooş duruyodu kız dedik geçtik de yy erkek olabilir mi şimdi püüüüerkek erken ve kesin belli ediyo ya.
biri şey dedi bana belki minyondur senin bebek o yuzden kız diye sevinme, minyon ve erkekse çıkıntı geç belli oluyormuş.
ama bana saçma geldi yani bu teori
Doktor baktıRisk yok dedi şükür
Bizim bebişin de bacak arasından bomboooş duruyodu kız dedik geçtik de yy erkek olabilir mi şimdi püüüü
Vala eyvallah dedim nosunu sildm geçtim ugraşamam ben ve biz daha yeni evliyiz daha bir senemiz olmamış onlrn bunu düşünmesi lazmdi eşim de dün destek oldu bana o yeterli bnm için kim ne derse desin umrumda değilAman boşver ya ne derse desin. Sen kendini düşün. Bak benim 6. Hafta bi başladı kusma 13 hafta sonuna kadar yemin ediyorum her gün nerdeyse kusuyordum yani ağır geçirdiğimi düşünüyorum. Yeni yeni azaldı şu aralar. Görümce kayınvalide falan telefonda bahsedince kusma çok oluyor diye, Allah allah bizim öyle geçmedi senin niye öyle diye konuşuyordu. Anlamazlar herkesin farklı hamilelik süreci kimi içine kapanır konuşmak bile istemez bu süreçte çünkü etkilenir, kimisi hamile değilmiş gibi enerjiktir. Boşuna laf anlatma he de gül geç
Ya bunlar ne biçim insanlar öyle ne sinir bozuculrKızlar dünden beri yeni girdim siz böyle yok görümce elti falan bahsedince, haziranda tatile gircez tayinciyiz bu sene, yeni evimiz falan anca ağustosa belli olur tayin o zaman yapılıyor çünkü. Ağustosa kadar da bi eşimin memleketi, bi benim vakit geçirmek zorundayız. Geçen sene evlendik biz daha ilk kez memleketine o zaman gittim. Annesi babası köye gidip neyse ki bizi evde yalnız bırakmışlardı lakin ablası her sabah eşimi arıyordu öyle uyanıyorduk. Geç yatıp geç kalkıyoruz mesela ama ısrarla her sabah arıyordu yok uyanmadınız mı daha, daha yatıyor musunuz maşallaaah falan. Gezmeye gidiyoruz ordayken günde 5 kere arar. Ben biraz zayıfım yürüyüşe çıkıyorduk mesela sen zayıfsın nasıl yürüyorsun. Süpürge yapıyorum zayıf halinle süpürgeyi taşıyamazsın sen gibi cümleler kullandı bana. Evine gidiyoruz bulaşıklarına yardım edicem kendini zorunlu hissetme yıkamak istemiyorsan yıkama der durduk yere. Yani bunun gibi bazı şeyler daha var tabi küçük küçük de olsa can sıkan şeyler. En son 5. Hafta doktora gittiğimizde kalp atışını duymadık doktor erken dedi bize, benim kalp atışı duyulmuştu senin niye duyulmadı beslenmiyor mu acaba diyor. Bu yaz gitmemiz yaklaştıkça çok geriliyorum gerçekten ben tahammülü de zayıf bir insanım. Acaba ben mi biraz abartıyorum kafama çok mu taktım
Kimi insan boyle davranmayi samimiyet adi altinda yapar. Ama ben altinda kiskanclik ve asagilama istegi olarak yorumlarim. Sorsan o cok iyi bir insan yapamazsin diye sana is yaptirmiyor. Ben olsam esime telefonu actirmam hafiften tersler mesafe koyarim. Kendi evliliginde mutsuzsa kiskaniyordur buyuk ihtimal. Yapmacik samimiyet gosterecegine hic gostermesin daha iyiKızlar dünden beri yeni girdim siz böyle yok görümce elti falan bahsedince, haziranda tatile gircez tayinciyiz bu sene, yeni evimiz falan anca ağustosa belli olur tayin o zaman yapılıyor çünkü. Ağustosa kadar da bi eşimin memleketi, bi benim vakit geçirmek zorundayız. Geçen sene evlendik biz daha ilk kez memleketine o zaman gittim. Annesi babası köye gidip neyse ki bizi evde yalnız bırakmışlardı lakin ablası her sabah eşimi arıyordu öyle uyanıyorduk. Geç yatıp geç kalkıyoruz mesela ama ısrarla her sabah arıyordu yok uyanmadınız mı daha, daha yatıyor musunuz maşallaaah falan. Gezmeye gidiyoruz ordayken günde 5 kere arar. Ben biraz zayıfım yürüyüşe çıkıyorduk mesela sen zayıfsın nasıl yürüyorsun. Süpürge yapıyorum zayıf halinle süpürgeyi taşıyamazsın sen gibi cümleler kullandı bana. Evine gidiyoruz bulaşıklarına yardım edicem kendini zorunlu hissetme yıkamak istemiyorsan yıkama der durduk yere. Yani bunun gibi bazı şeyler daha var tabi küçük küçük de olsa can sıkan şeyler. En son 5. Hafta doktora gittiğimizde kalp atışını duymadık doktor erken dedi bize, benim kalp atışı duyulmuştu senin niye duyulmadı beslenmiyor mu acaba diyor. Bu yaz gitmemiz yaklaştıkça çok geriliyorum gerçekten ben tahammülü de zayıf bir insanım. Acaba ben mi biraz abartıyorum kafama çok mu taktım
Çok doğru yorumladın gerçekten bende tam da senin gibi düşünüyorum. Samimiyet adı altında yapıyor sanki çok iyiymiş gibi. Kendi evliliğinde mutsuz bence evet kendisi de öğretmen fakat evde oturuyor çalışmıyor. Eşi işten çıkınca sürekli ailesinin yanına gidiyor aşırı anneci babacı. Yani yanında çok huzursuz hissediyorum sürekli laf sokma potansiyeli var çok gergin, her an tetikteyim. Aşırı rahatsızım bu durumdan ya. Ama bu sene aynı şeyleri yaptırmayacağım kusura bakmasınKimi insan boyle davranmayi samimiyet adi altinda yapar. Ama ben altinda kiskanclik ve asagilama istegi olarak yorumlarim. Sorsan o cok iyi bir insan yapamazsin diye sana is yaptirmiyor. Ben olsam esime telefonu actirmam hafiften tersler mesafe koyarim. Kendi evliliginde mutsuzsa kiskaniyordur buyuk ihtimal. Yapmacik samimiyet gosterecegine hic gostermesin daha iyi
Oh cok güzel. 4lü test yaptırcakmısın pekiDoktor baktıRisk yok dedi şükür
Bu şehir efsanesi bence. Ama bebeğin cinsiyetinden çok annenin bünyesiyle alakalı olabilir. Benim ilkinde (erkek) hiç olmadı, şimdi de (erkek deniyor yine) hafif bir bulantı var ama kusma vb asla yok ama ben ömrü hayatımda da toplamda on kez kusmamışımdır herhalde.Erkek çocuk da hamilelik rahat geçer diyorlar mide bulantısı olmaz diyorlar bunu yaşayan varmı
12 haftalığım şuan ben 6 haftadan beri kusuyorum prilama rağmen kayınvalidemin iki oğlu var ikisinde de doğuma kadar kusmuş. Biz iki kızız annem bizde de kusmuşkusmayla bağdaştırmadım o yüzden hiç. Ama yuvarlak karın, yuvarlaklardan büyüyen kalça falan onlara göre herkes kız dedi bana. He bi de erkek anneyi güzelleştirirmiş o da bende olmadı hiç olmadığı kadar lekelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?