İyi olunda gerisi önemli değil cidden bugun merak ettim hiç sesin çıkmayınca
Görümcemin Küçük kızı bana yani baya küçük 15 yaşında filan kayınvalidemin evinde sen gelinsin buraları toplamak zorundasın gibi bi cümle kullandı bende sen benimle bu şekilde konuşamazsın vs dedim çünkü ben böyle şeylere gelemem ben eşimle bir evlilik kurdum kimseye gelin olmadım hizmetçide tabiki de gittiğim her yerde yardımcı olurum ama bu benim insanlığımdan ötürü gelin olduğum için değil herkeste o o görümcenin aklıyla hareket ediyor açıkçası ya bide diğer görümce yurt dışında. Geldiği için eşim olduğu zaman mangal yemek vs bir araya geliyorlar yüzüme bakmıyorlar birbirlerine bakıp gülüyorlar deli olmak üzereyim bilinçli yapıyorlar ilk hamileliğimde bu şekilde destek olmadıkları gibi herseye karıştılar erken doğum yaptım sitresten 4 tane oldukları için kendimi geri çekiyorum yoksa olaylar büyüyecekSebepleri neymiş acaba fesatlıktan ölcek birgün görümceler eltiler
Ah ah anlıyorum seni lütfen boş pis vicdansız insanlar için kendini üzme bak eşin sana destek veriyor ne güzel sizin huzurnz olsn mutlu olun dışardaki fesatlari hiç takmayinKelin dermanı olsa başına sürermiş benimde görümcem yurt dışından geldi 4 taneler hepsi bir olup o kadar kötü davranıyor ki 1 haftadır aralıksız ağlatıyorlar dün hepsi toplandı elitimide çağırmışlar bir tek ben yokum bilerek üstüme geliyorlar napmam lazım bilmiyorumama eşim çok sinirleniyor aile gruplarından bile çıktı bana yapılan herseyin farkında üzülme ben senin yanındayım diyor ama insan elbetteki üzülüyor işte
Eşimde üzülüyor hani bırak konuşsunlar biz iyi olalım diyor bende onunla tartışmak istemiyorum ama hormonlarında etkisiyle daha duygusalım yapılanları eşimden başkasıyla paylaşamıyorum ki oda konuşacak onlarla zaten erken doğum yaptım oğlumda bu şekilde oldukları için inan bana mesafeli olsalar ne yaparlarsa yapsınlar ama bilerek gözümün önünde yapıyorlar hadi bak büyük görümcem kızından ötürü yapıyor ben diğerleriyle gayet iyim niye onun için bana bu kadar kötü davranıyorsunuz en çok zoruma giden Kısım buAh ah anlıyorum seni lütfen boş pis vicdansız insanlar için kendini üzme bak eşin sana destek veriyor ne güzel sizin huzurnz olsn mutlu olun dışardaki fesatlari hiç takmayin
Yaaa aynı şekilde tam uyku ve uyanıklık anında ayaklarımı itip esnemeye başlıyorum karnım gerilince panik halinde ayılıp durup tekrar uyuyorumCanım aynısını unutup ben de her sabah yapıyorum ama Allah esirgesin bişey olsa o an bariz hissedersin çünkü ben karnımın içi yırtılacakmış gibi gerilince aaa ben ne yapıyorum canım acıdı diyorumuyku sersemi istemsiz yapıyorum keşke yapmasam
Kendini haklı çıkartsa ne olacak ki benim öz kardeşim evime geldiğinde girip içeri çok uyudum ilk haftalarda hemde yazık çocuk bize haftanın bir günü akşam uğradığı halde saat 9:30 en geç uyuyup kalıyordum. Eşimin arkadaşları geldi siz dedim erkek erkeğe oturun ben dayanamıycam uyuyorum gene saat 9:30 uyudum kimse canımdan bebeğimden kıymetli değil kusura bakmasınlar valla iki gün halsizlikten enerjisizlikten tansiyonum düşse hiç biri benim kadar eşim kadar üzülüp yıpranmaz bana Şuan doktor kalma elinden geldiğince dedi annem geldi ütü yaptı yemek yaptı çamaşır astı babam pazara gitti sağolsunlar azıcık insanlarda vicdanlı olsun bence sen hiç üzülme ağlama bebek iyi olsun eşinle iyi ol gerisi düzelirKesinlikle öyle ama kendini haklı çıkardı şuan beni suçluyor Allah'a havale ettim numrsni sildm böyle bir insan hayatımda olmasa da olur
Yok artık kıza bak ya terbiyesiz gelin kavramı hizmetçi pozisyonunda bazılarının gözünde en güzeli uzak durmak canımGörümcemin Küçük kızı bana yani baya küçük 15 yaşında filan kayınvalidemin evinde sen gelinsin buraları toplamak zorundasın gibi bi cümle kullandı bende sen benimle bu şekilde konuşamazsın vs dedim çünkü ben böyle şeylere gelemem ben eşimle bir evlilik kurdum kimseye gelin olmadım hizmetçide tabiki de gittiğim her yerde yardımcı olurum ama bu benim insanlığımdan ötürü gelin olduğum için değil herkeste o o görümcenin aklıyla hareket ediyor açıkçası ya bide diğer görümce yurt dışında. Geldiği için eşim olduğu zaman mangal yemek vs bir araya geliyorlar yüzüme bakmıyorlar birbirlerine bakıp gülüyorlar deli olmak üzereyim bilinçli yapıyorlar ilk hamileliğimde bu şekilde destek olmadıkları gibi herseye karıştılar erken doğum yaptım sitresten 4 tane oldukları için kendimi geri çekiyorum yoksa olaylar büyüyecek
Görümcelerine selam söyle iyi ki bana denk gelmemişlerKelin dermanı olsa başına sürermiş benimde görümcem yurt dışından geldi 4 taneler hepsi bir olup o kadar kötü davranıyor ki 1 haftadır aralıksız ağlatıyorlar dün hepsi toplandı elitimide çağırmışlar bir tek ben yokum bilerek üstüme geliyorlar napmam lazım bilmiyorumama eşim çok sinirleniyor aile gruplarından bile çıktı bana yapılan herseyin farkında üzülme ben senin yanındayım diyor ama insan elbetteki üzülüyor işte
Aynen canım eşim de öyle söylüyor boşver dedi bizim huzurmz olsun gerisini boşver takma dedi bunu demesi yeterli benm için teşekkürler yorumun içinKendini haklı çıkartsa ne olacak ki benim öz kardeşim evime geldiğinde girip içeri çok uyudum ilk haftalarda hemde yazık çocuk bize haftanın bir günü akşam uğradığı halde saat 9:30 en geç uyuyup kalıyordum. Eşimin arkadaşları geldi siz dedim erkek erkeğe oturun ben dayanamıycam uyuyorum gene saat 9:30 uyudum kimse canımdan bebeğimden kıymetli değil kusura bakmasınlar valla iki gün halsizlikten enerjisizlikten tansiyonum düşse hiç biri benim kadar eşim kadar üzülüp yıpranmaz bana Şuan doktor kalma elinden geldiğince dedi annem geldi ütü yaptı yemek yaptı çamaşır astı babam pazara gitti sağolsunlar azıcık insanlarda vicdanlı olsun bence sen hiç üzülme ağlama bebek iyi olsun eşinle iyi ol gerisi düzelir
İnsanin zoruna gidiyor haklsin ama Hepsini Allah'a havale et canmEşimde üzülüyor hani bırak konuşsunlar biz iyi olalım diyor bende onunla tartışmak istemiyorum ama hormonlarında etkisiyle daha duygusalım yapılanları eşimden başkasıyla paylaşamıyorum ki oda konuşacak onlarla zaten erken doğum yaptım oğlumda bu şekilde oldukları için inan bana mesafeli olsalar ne yaparlarsa yapsınlar ama bilerek gözümün önünde yapıyorlar hadi bak büyük görümcem kızından ötürü yapıyor ben diğerleriyle gayet iyim niye onun için bana bu kadar kötü davranıyorsunuz en çok zoruma giden Kısım bu
Ayy aynı ben tek fark bir anda panik olunca tekrar uyuyamıyorum hahahaYaaa aynı şekilde tam uyku ve uyanıklık anında ayaklarımı itip esnemeye başlıyorum karnım gerilince panik halinde ayılıp durup tekrar uyuyorum
Yanlış anlamazsan nasıl yapıyorsunGörümcelerine selam söyle iyi ki bana denk gelmemişlerben onları yırtmam abilerine paralatır oturur patlamış mısırımla sinirlenmeseydin sevgilim keşke tüh kızlar ya abiniz biraz sinirli malum der bide izlerdim Bendede varlar hiç önümden arkamdan konuşamazlar anında eşimin aklını alırım valla kamu spotu olarak halka açık alanda denemeyin
Eşim onların küçüğü görümcelerim büyük aslında ama araları çok değil kaynanam maşallah doğurmuş her seneGörümcelerine selam söyle iyi ki bana denk gelmemişlerben onları yırtmam abilerine paralatır oturur patlamış mısırımla sinirlenmeseydin sevgilim keşke tüh kızlar ya abiniz biraz sinirli malum der bide izlerdim Bendede varlar hiç önümden arkamdan konuşamazlar anında eşimin aklını alırım valla kamu spotu olarak halka açık alanda denemeyin
Hayır ben cevap veriyorum orda annesi var saygılı ol kızım diyeceğine millete beni kötü ilan etti kayınvalidemi çok severim iyidir hoştur ama oda kızlarının aklına aşırı uyuyor orda o kızı o susturacaktı yengenle düzgün konuş diyecekti büyüktür arayı dengeyi kuran ben normalde çok içli dışlı değilimdir bu şekilde olduğum halde böyleler sabır diliyorum kendimeYok artık kıza bak ya terbiyesiz gelin kavramı hizmetçi pozisyonunda bazılarının gözünde en güzeli uzak durmak canım
İnan sanki beni anlatıyorsun öyle okudum yazdıklarını, bende eşime anlatmam o yokken annesiyle vs görüşmem herşeye şahit olmasını sağlarım, birkaç kere gidip konuştu annesiyle birde teyzeleri var benim başımda hepsine gerekeni söyledi bu sefer de arkamdan oğlumuzu ailesinden kopardı demişler insan olmayacaksa olmuyor en güzeli sanırım zoraki durumlarda görüşüp geçmek bende işin içinden çıkamaz durumdayımElim onların küçüğü görümcelerim büyük aslında ama araları çok değil kaynanam maşallah doğurmuş her senehayır doğuruyorsun bari zaptet eşim aile grubundan çıktı bugün görümcem merdivende bişey söyledi cevap vermedi eşim çok adaletlidir ben suçlu olsam sen suçlusun der yani o bile çok sinirli yapılanlara sinirli değil çok sakindir ama konuştuğunda adamı dövmekten beter eder konuşacakmış hepsini bir arada yakalayınca ama varya 1 haftadır resmen yaptıkları o kadar ağırıma gitti ki ben nasıl böyle sakin kalabiliyorum diye kendime de sinirleniyorum
Yaa geçen benim görümcemde aile görüşmesinde kimse üstüne alınmasın vs diye girdi aynen böyle saçmaladı durdu yok kocaları evde dolduruyorlar yok evde gidip kavga ediyorlar ailelerinden soğutuyorlar vs bunu herkese anlatmış olmalı ki yurt dışından gelen ablası annesinde kalıyor bugün eşim annesine gitmiş bacada elini kesmiş sürekli sormuş eline ne oldu diye kestim demiş bu hiç kesik gibi değil demiş şey sanmış sanırım eşim sinirlendi bi yere vurdu duvara filan başka derdimiz yoktu sizin için kavga edicezİnan sanki beni anlatıyorsun öyle okudum yazdıklarını, bende eşime anlatmam o yokken annesiyle vs görüşmem herşeye şahit olmasını sağlarım, birkaç kere gidip konuştu annesiyle birde teyzeleri var benim başımda hepsine gerekeni söyledi bu sefer de arkamdan oğlumuzu ailesinden kopardı demişler insan olmayacaksa olmuyor en güzeli sanırım zoraki durumlarda görüşüp geçmek bende işin içinden çıkamaz durumdayım
Ne kadar iyi olursan o kadar kötü olursun canım evet haklısın kayınvalidenin orada müdahale etmesi gerekirdi sevgili görümcen de birgün baska bir eve gelin olcak o zaman görürüm ben onuHayır ben cevap veriyorum orda annesi var saygılı ol kızım diyeceğine millete beni kötü ilan etti kayınvalidemi çok severim iyidir hoştur ama oda kızlarının aklına aşırı uyuyor orda o kızı o susturacaktı yengenle düzgün konuş diyecekti büyüktür arayı dengeyi kuran ben normalde çok içli dışlı değilimdir bu şekilde olduğum halde böyleler sabır diliyorum kendime
Bunu söyleyen görümcemin kızı küçük 15 yaşında görümcem büyük kendisi diğer 2 kızıda evli hatta ama onlara kimse bişey diyemez empati yok ki hiç birindeNe kadar iyi olursan o kadar kötü olursun canım evet haklısın kayınvalidenin orada müdahale etmesi gerekirdi sevgili görümcen de birgün baska bir eve gelin olcak o zaman görürüm ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?