2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ah canım aynı işte hamilelikten önce çok iyiydik ben herşeylerine koşar yapardım kayınvalidemle anne kız gibiydik ama hamileliğimde ilk aylar hep kustum çok kötüydüm hiç birşeylerinş desteklerini görmedim şimdide başka yönden üzüyorlar menfaat bitince başka oluyor demek insanlar değişiyor zaten ben evi seven bir insanım sakinliği severim yapmacık olamam ama onlar şuan bilerek yapıyorlar herşeyi ve mecburen bir araya geldik yoksa kim ne demiş ne yapmış umrumda olmaz ama aile yemeğinde yüzüme bakmıyorlar birbirlerine bakıp gülüşmeleri hep birlikte toplanıp beni ayırmaları neyse yine Allah’a havale ediyorum cuma günü eşimin kuzenleri onlar kahvaltıya gidecekler ama ben gitmiycem gidip üzülmektense gitmem daha iyi

Güldürdün beni eyvallah

Kızlar aranızda erkek denildikten sonra değişen cinsiyet var mı. Kesin kız dedim o kadar emindim ki çevremdeki herkes kız deri ama doktor erkek dedi 11 haftada

hep tersine mi oluyor bu işler :)
bana da herkes erkek demişti, teorilerde erkek demişti doktor tersini söyledi 12. haftada :)

ne bileyim belki pişik yapar yada ben memnun kalmam diye bez işine pek sıcak bakmıyorum sadece yenidoğan prima alırım diye düşünüyorum stok yapmayı düşünmüyorum açıkçası
Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Ben ıkı kızımda da doğuma 1 ay kala 3 4 paket aldım sadece

Kızlar aranızda erkek denildikten sonra değişen cinsiyet var mı. Kesin kız dedim o kadar emindim ki çevremdeki herkes kız deri ama doktor erkek dedi 11 haftada
Bana 13te erkek demişti doktorum. Ama bacak arasını görememiştik tahminde bulundum sadece dedi. Geçen hafta bacak arasını gördük net kız dedi. Detaylıyı bekliyorum kesin sonuç için :)

Bana 13te erkek demişti doktorum. Ama bacak arasını görememiştik tahminde bulundum sadece dedi. Geçen hafta bacak arasını gördük net kız dedi. Detaylıyı bekliyorum kesin sonuç için :)

ayy hayırlı olsun. bacak arası ultrason fotosu var mı, bizde 12 de öyle gördük ama inşaallah değişmez :)

ayy hayırlı olsun. bacak arası ultrason fotosu var mı, bizde 12 de öyle gördük ama inşaallah değişmez :)
Tam onu çıkartacakken makine arıza verdi. Ama biz çok net gördük bomboş duruyordu :) Öncekinde sanırım kordonu görüp o tahmini yürütmüştü. Siz atın varsa fotoğrafını ben gördüğümle aynı mı onu söyleyeyim :)

Daha önceki muayenelerde sormuştum kalp atışı 140 üstü kız 140 altı erkek olabilir demişti bacak arasında bi üçgen gördük biraz daha uzarsa kesim zaten ama muhtemelen erkek dedi

Daha önceki muayenelerde sormuştum kalp atışı 140 üstü kız 140 altı erkek olabilir demişti bacak arasında bi üçgen gördük biraz daha uzarsa kesim zaten ama muhtemelen erkek dedi
Kordon da karışabiliyor bazen. 16. haftadan önce söylemek istemedi zaten biz ısrar ettik. 10 gün sonra kontrolümüz var bakalım fikir değişecek mi

Ekledm canım bak bakalım

Eklentiler

• IMG_7326.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_7327.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 65
Erkek çocuk da hamilelik rahat geçer diyorlar mide bulantısı olmaz diyorlar bunu yaşayan varmı
12 haftalığım şuan ben 6 haftadan beri kusuyorum prilama rağmen kayınvalidemin iki oğlu var ikisinde de doğuma kadar kusmuş. Biz iki kızız annem bizde de kusmuş kusmayla bağdaştırmadım o yüzden hiç. Ama yuvarlak karın, yuvarlaklardan büyüyen kalça falan onlara göre herkes kız dedi bana. He bi de erkek anneyi güzelleştirirmiş o da bende olmadı hiç olmadığı kadar lekelendi

Bu da benimki

Eklentiler

• F387C17E-CBF3-4B45-93D7-5F78FAA395D9.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 65
  • DC27AF98-F235-41C2-BC5E-6B86326C7440.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…