2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar hangi biberon markası iyi sizce? Birde bu oto koltuklar çok pahalı ana kucağı ile oto koltuğu çok ayırt edemedim ben ikisi de birbirine benziyor. Ana kucağı daha uygun mesela o iş görüyor mu?
Kızımda lansinoh biberon kullandım , ana kucağı dediğin valiz gibi eski tip çanta değil puset mi ? Aldığın bebek arabasında puset de dahil olabiliyor tak çıkar şeklinde o puset bebek arabası hariç otomobile de sabitleniyor oto koltuğu gibi kullanılıyor ancak 7 ila 8 aylık olunca ayakları da sığmıyor kendi de rahat etmiyor yatay pozisyon kaynaklı bu yüzden oto koltuğu alman gerekiyor. Bebek arabasında puset yoksa sadece oto koltuğu alıp uzun süre kullanırsın (0-36 kg olan,) pusetli bebek arabası alırsan bir süre onu oto koltuğu yaparsın ama mecburen sonra oto koltuğu yine alman gerekir

Canım aynısını unutup ben de her sabah yapıyorum ama Allah esirgesin bişey olsa o an bariz hissedersin çünkü ben karnımın içi yırtılacakmış gibi gerilince aaa ben ne yapıyorum canım acıdı diyorum uyku sersemi istemsiz yapıyorum keşke yapmasam

Kızlarcım bir sorum var doğumda kordon kanı aldırıp saklayacak olanınız veya bilgisi olan var mı ? Ben kesinlikle bu işlemi istiyorum ama maaliyeti açısından henüz araştırmaya girmedim. Kordon kanı bir sürü ama bir sürü hastalığa deva, Allah esirgesin ileride bir hastalık vs olursa direkt bankadan alıp kullanılabiliyor oluşu benim için bir nimet siz ne düşünüyorsunuz

İnsanlar neden öyle nankör hele bu eltiler neden böyleler İstanbuldan bir eltim var eşiyle ramazan ayında bize geldiler bir ay boyunca bizde kaldılar benimde hamileliğimn başında mide bulantısı koku hassasiyeti halsizlik uyku hali falan odadan cikamazdm bazn ve normalde de çok konuşan biri değilim bu eltim bizden gittiğinden beri soğuk davrandi watsap durumlarima bakmıyordu sorun mu var dedim neymiş ben odadan çıkmıyormuşm soğuk yapmışm hamileydm dedim ve sen kızını sürekli uyutyordn odadan çıkmayan sendin dedm yok efendim bende hamilelik geçirdim abartılacak bir durum yokmuş falan bende her hamilelik aynı değil dedm aynı diye cevap verdi çok moralim bozuldu ağlıyorum sabahtandr kimse de yok dertleşck sizden baska

Eltinin gemisi yürümezmiş bir dizide duymuştum ama neden bir ay sizde kaldı ben onu anlamadım. Yemekleri vs kim yaptı peki

Eltinin gemisi yürümezmiş bir dizide duymuştum ama neden bir ay sizde kaldı ben onu anlamadım. Yemekleri vs kim yaptı peki
Ben yapıyordum o halimle üstelik odada kaldgm zmnlr kuranimi okuyodm namz kliyodm ve özel temizliğimi yapyodm bekar kaynim onda kaldığı zmn kendisi de hiç iş yapmazms yemek yapmazms bulaşık dahi yikamazms eşimin akrabasi gidince sürekli odaya giriyorms kişi kendisinden bilirmiş demekki kaynim beni teselli etti boşver dedi onun ne olduğunu ben biliyorum sen kendini üzme dedi

Ya canım bunun için niye ağlıyorsun şöyle düşün senin ağlaman neyi çözecek? Çok iyi anlıyorum hormonlar ve alınganlık üst düzey olduğu için hak veriyorum ama ha ağladın mi bir süre sonra sil göz yaşını geç içini boşaltıp bitir ağlamayı, sana ve bebeğine yazık değil mi valla özür dileyerek söylüyorum belki haddim değil ama bence eltin bu göz yasalarina değecek bir insan değil yani anlattığından bunu çıkardım hiic kafaya takma. Öyle mi tamam teşekkürler anlayışın için de geç arama sorma o düşünsün ben şimdi ne dedim diye, sen niye kendini anlatmak açıklamak için uğraşasın hamilelikte biraz bencil olmak lazım lütfen tatlı canını sıkma

Eyvallah dedim ona numarasıni sildim geçtim ztn çok haklısın kendimi üzecek değilim öyle insanlar için

Böyle bir insanla görüşmemen bence senin hayrına olur o yüzden kendini yıpratma. Bir ay kalan insanın misafirliği olmaz. Misafirlik üç gündür. Üç günden sonra o da o evin insanı sayılır. Birazcık vicdanı insanlığı olsaydı zaten sana yardımcı olurdu.

kuzum ben de 14+5'teyim 3 gündür çarpıntı yattığımda ufaktan beni de yokluyor ve evet normalmişş. Ben de hala unutuyorum, geriniyorum. Bazen de hızlıca ayağa kalkıyorum sonra başım bi dönüyo offf. Bence bir şey olmaz hala daha tam ağırlaşmadığımız, karnımız fazla büyümediği için farkında olmadan ani hareketler yapıyoruz. Hele bi ağırlaşalım...

Kesinlikle öyle ama kendini haklı çıkardı şuan beni suçluyor Allah'a havale ettim numrsni sildm böyle bir insan hayatımda olmasa da olur

çok teşekkür ederim inşallah tertemiz sonuçları alırsınız , sonuç aldıktan sonra haber verirseniz sevinirim
Sonucum yeni çıktı, doktorum aradı şimdi. Çok şükür tüm sonuçlar düşük risk. İki erkek geliyor bize, evde üç akrep erkeğiyle ne yapacağım bakalım :)

Ben kanı doktorun kliniğinde verdim. Omega genetik kanalıyla kan yurtdışına gönderildi ve orada çalışıldı. Sonuç da 11 gün içerisinde çıkmış oldu.

Masallah masallah ogluslara :) saglikla gelsinler

Kelin dermanı olsa başına sürermiş benimde görümcem yurt dışından geldi 4 taneler hepsi bir olup o kadar kötü davranıyor ki 1 haftadır aralıksız ağlatıyorlar dün hepsi toplandı elitimide çağırmışlar bir tek ben yokum bilerek üstüme geliyorlar napmam lazım bilmiyorum ama eşim çok sinirleniyor aile gruplarından bile çıktı bana yapılan herseyin farkında üzülme ben senin yanındayım diyor ama insan elbetteki üzülüyor işte

Sebepleri neymiş acaba fesatlıktan ölcek birgün görümceler eltiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…