Konuyu takipteyim henüz doktorum bir şey söylemedi bu konu hakkında ama. Önerirse başka bir yolu var mı diye soracağım.içimden yaptırmak gelmiyor.Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız?
Yani kimi 3.000diyor kimi 2.000 hakkaten bi tek zam eksik ya yapsınlar konu bebek oldu mu herşeye her dk zam yapsınlar vallaHeh bırde zam gelsin zaten azdı fiyatlarHemen alayım bari haziran gelmeden
İkinci gebeliğimde nerdeyse gebeliğimin başından itibaren şeffaf su gibi sonlara doğru da süt geldi. benim ikinci gebeliğim, ilk çocuğumu 25 aylık sütten kestikten 2 ay sonra olmuştu. bu kadar yakın olmasına bağladı doktorum ve bi sorun olmayacağını söyledi. olmadı da çok şükür. üçüncü gebeliğimi de ikinci oğlumu 28 aylık sütten kestikten 3 ay sonra öğrendim şimdilik sıvı veya süt yok :)Kızlar ben 16+2 deyim az önce farkettim memişten şeffaf su gibi bişey geldi
Arkadaşımda daha ileri haftalarda süt gibi geliyordu onu biliyorum ama benim hafta olarak erken ve su gibi şimdide hafif sızlıyor normalmidirki google amcayada sordum hemen olumsuz şeyler yok erken doğum yok bebekte sıvı azalması bilemem ne hemen çıktımyaşayan varmı
Ben HİPP in çatlak kremi ve yağını aldım kullanmaya da başladım. göbeğimde maşallah diyim çatlağım yok ama ilk gebelikte bacaklarım aklıma gelmemişti sürmemiştim bacaklarım çatlamıştı. sadece göbeğe odaklanmayın derim.Çatlak kremi aldınız mı kızlar ben bugün sipariş verdim oğlumda kullanmadım ama bunda maşallah göbek hemen çıkınca korktum
Hiç bilmiyorum ben deŞeker yüklemesine gerek var mı ki? Yani normal bir şekere baktirsak olmuyor mu
Evet ben de aynı durumdayım. Çocuğu olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlar belkiKonuyu takipteyim henüz doktorum bir şey söylemedi bu konu hakkında ama. Önerirse başka bir yolu var mı diye soracağım.içimden yaptırmak gelmiyor.
Ayy senin koca da .......Ay şu kaynana görümce mesajlarını okuyunca sinir oldum sabah sabahben de kayınvalidemle görümcemle iyi anlasıyordum en baslarda dugun doneminde gercek yuzlerini gordum mesafeli durmaya calısıyorum artık, allahtan farklı sehirlerdeyiz. Bebegin cinsiyeti 12.haftada belli oldu kesin dedik dna testi sonucuydu cunku. geçen 16.hafta kontrolu vardı ultrason fotosunu attım kayınvalideme vatsaptan kız mı erkek mi diyor bana hala djjdjsjs ay sinir geldi yemin ederim. Gorumcem desen allah affetsin değişiğin teki evliliğimizin birinci yılında cıktıgımız tatile gelmişti bana nezaketen bile sorulmadı gerizekalı kocam davet etmiş, hangi akla hizmet kuyruk gibi yeni evlilerle tatile cıkar ki bi insan ustelik aramızda 8 yas var buyuk benden. Evlense de kurtulsam diye dusunuyorum surekli. Allahtan bi tane gorumcem var. Birden fazla olanlara sabır gorumceleri ile arası iyi olan gelinlere masallah diyorum.
Çocuğu olanlar genelde ilkinde yaptırmış oluyor. Deneyimler kötü baya mide bulandırıyormuşEvet ben de aynı durumdayım. Çocuğu olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlar belki
Mehmet tayyar 1450 dedi haziranda fiyat değişecek dedi ama takipli hastasına da aynı fiyatı mı verir bilmiyorum onu. Diğer aradığım da Tuncay Özgün 1500 dedi kızımda ona yaptırmıştık. Bir de Mustafa Başbuğu aradım ama ulaşamadım.Kimlerdi aradıklarınız? Mehmet tayyara 8 temmuza gün aldım ancak hiç fiyat sormadım zaten takipli hastasıyım
Aynen bir de 1 ay önceden arayın dediler hep aramızda 1 hafta var sanırım sizinle temmuz başı gibi oluyor 20. HaftalarımzHeh bırde zam gelsin zaten azdı fiyatlarHemen alayım bari haziran gelmeden
Ne güzel senin gibi beslenmesine çok dikkat eden bir arkadaşım yaptırmamış. Doktoruna da söz vermiş dikkat edeceğine ve hamileliği boyunca hamur işi, tatlılardan uzak durmuş. Ben hamur işi ve tatlıya çok düşkünümÇocuğu olanlar genelde ilkinde yaptırmış oluyor. Deneyimler kötü baya mide bulandırıyormuşben hadi ona dayanırım ama glikoz meselesine çok dikkat ediyorum. Hayatım boyunca dikkat ettim, gebeliğimde daha çok dikkat ettim. O yüzden de yaptırmak içimden gelmiyor başka bir yolu varsa onu denerim mutlaka
evet, yazmıştım grupta. normalde 20. haftadan sonra net duyuluyor ama 13 te de hemşire buldu dinletti daha önce. doktorla alakası yok. sağlık ocağı hemşiresine gidip rica edeceksin. benim sağlık ocağımda öyle yani.Sağlık ocağında kalp atışı dinleniyor mu? Bunu bilmiyordumnormal doktorunuzdan randevu mu alıyorsunuz? Nasıl işliyor acaba?
Alışveriş için eğer fırsatınız varsa indirimleri takip edip beklemeyin bence çünkü her geçen gün Türkiyede fiyatlar artıyor :)Kızlar bebek için alışverişe yavaştan önümüzde ki ay başlamayı düşünüyorum , Ya da Temmuz gibi
İlk olarak bebek arabası alıp aradan çıkarmaı düünüyorum.Fiyatları her geçen gün artıyor.
Siz ilk alışverişlerde nereden başlamay planlıyorsunuz?
Bebek arabası bakmya başlayanlar varsa hangi mark ve modellere bakacaksınız?
Travel sistemler göze güzel geliyor ama yorumlarda kullanışsız olduğu yazıyor genel olarak.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum :)
Malesef bende sizin gibiyim poğaça kek börek görünce yemem diyemiyorum :) Glikozunuz kaç çıkıyordu peki benim 95 çıktı sınırda gibi korktum tatlıyı kestimNe güzel senin gibi beslenmesine çok dikkat eden bir arkadaşım yaptırmamış. Doktoruna da söz vermiş dikkat edeceğine ve hamileliği boyunca hamur işi, tatlılardan uzak durmuş. Ben hamur işi ve tatlıya çok düşkünümMeyve sebze de yiyorum ama karbonhidrat olmadan doymuyorum sanki benim durumumda şeker ölçümü yaptırmamak riskli olur mu bilmiyorum
95 sinir mi benim 99 çıktı. Kahvalti yapıp gitmiştim. Bana iyi gelmişti hatta.Malesef bende sizin gibiyim poğaça kek börek görünce yemem diyemiyorum :) Glikozunuz kaç çıkıyordu peki benim 95 çıktı sınırda gibi korktum tatlıyı kestimŞeker yüklemesinden de o yüzden korkuyorum ilerde çocukta şeker rahatsızlığı olur mu falan bir sürü şey söylüyorlar valla.
Ben de hamur işi seviyorum yalan olmasın, hamileliğimin ilk haftalarında makarna dışında yemedim bir şey. Ama glukozum hep normaldi. Zaten genelde sebze ağırlıklı bir beslenme tarzına sahibim.Ne güzel senin gibi beslenmesine çok dikkat eden bir arkadaşım yaptırmamış. Doktoruna da söz vermiş dikkat edeceğine ve hamileliği boyunca hamur işi, tatlılardan uzak durmuş. Ben hamur işi ve tatlıya çok düşkünümMeyve sebze de yiyorum ama karbonhidrat olmadan doymuyorum sanki benim durumumda şeker ölçümü yaptırmamak riskli olur mu bilmiyorum
Ben ilk gittiğimde 103 çıktı tatlı yemiştim bir gün öncesinde doktor yüksek iki hafta sonra tekrar bakalım hamilelikte 95 üzerinde olmaması lazım dedi benimki de sanki korkmuş gibi 95 çıktı95 sinir mi benim 99 çıktı. Kahvalti yapıp gitmiştim. Bana iyi gelmişti hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?