Bu huy aynen ben. Bizim evde de baskın olan annemdir. Abim var ama hiç bir zaman erkek çocuk ayrımı yapmadılar. Her zaman da eşitliği anlattılar bize. Hele annem of tam bir feminist ben bile onun kadar değilimdir. Sonra ataerkil bir aile ile karşılaşınca bocaladım. Gördüğümden çok farklıydı, kötü olmadıklarını biliyorum ama aynı noktada buluşmak da kolay olmuyor. Neyseki eşimle çocukluk aşkıyız da onu da ben yetiştirdim sayılır
Yaa anneni öpüyorum kocaman sizin çocukluk askı olmanız inanılmaz büyük bir şans ne güzel evet benim için de çok zor oldu, bir anda kendimi Karadenizli ataerkil bir ailenin içinde bulmak mesela ben çok dominant baskın bir karakterim keza eşim de öyle o yüzden bizim hiç canım cicim ayımız olmadı evin içinde hep bir güç savaşı oldu ama eşim artık pes etti çok şükür hahahah
Benim 3. Hic hissetmedim daha. Normal diye düşünüyorum ama 1 yandan da yüreğim ağzımda. Haftaya cmt kontrolumuz ama yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah. Kalp atışını duyar rahatlarım.
Bu huy aynen ben. Bizim evde de baskın olan annemdir. Abim var ama hiç bir zaman erkek çocuk ayrımı yapmadılar. Her zaman da eşitliği anlattılar bize. Hele annem of tam bir feminist ben bile onun kadar değilimdir. Sonra ataerkil bir aile ile karşılaşınca bocaladım. Gördüğümden çok farklıydı, kötü olmadıklarını biliyorum ama aynı noktada buluşmak da kolay olmuyor. Neyseki eşimle çocukluk aşkıyız da onu da ben yetiştirdim sayılır
Yaa anneni öpüyorum kocaman sizin çocukluk askı olmanız inanılmaz büyük bir şans ne güzel evet benim için de çok zor oldu, bir anda kendimi Karadenizli ataerkil bir ailenin içinde bulmak mesela ben çok dominant baskın bir karakterim keza eşim de öyle o yüzden bizim hiç canım cicim ayımız olmadı evin içinde hep bir güç savaşı oldu ama eşim artık pes etti çok şükür hahahah
Yaa bekarken benim eşimden çekinirmiş herkes hala da aynı çekiniyorlar ama bende dışarda ne kadar sakinsem evde terör estiriyorum sanırım nazımı çekiyor diye oda hep alttan alan taraf oluyor bide özellikle hamilelik dönemim ekstra duygu patlamalı
Ben kayinvalideme kolay kolay laf sokmam sabırlıyimdır ama laf sokarsam da sesini çıkaramaz bilir benim artık patladığımi ve uzatirsa kendinin zararlı çıkacağını aynen öyle toplum bir ataerkil düzen diye tutturmuş gidiyor biz kabul etmeyince de tü kaka oluyoruz. Valla ben annem ve babam tarafından sonuna kadar feminist yetiştirildim eşim bunu kabullenmekte çok zorlandı ama 5 yılın sonunda artık bana ayak uyduruyor çok şükür
Aynen bende öyleyim bende hep şu kafadayımdır sırf evlendim diye ben bana yapılan haksızlıklara tahammül edecek değilim. Niye ediyoruz mesela onlar çocuklarının eşi olduğu için saygı göstersinler bizde gösterelim. Bak daha bir yıl olmamış evleneli şu an bana böyle hissettirdi mesela en baştan, gerek var mıydı yoktu ama işte insanlar fesat ya engel olamazsın :)
Aynen bende öyleyim bende hep şu kafadayımdır sırf evlendim diye ben bana yapılan haksızlıklara tahammül edecek değilim. Niye ediyoruz mesela onlar çocuklarının eşi olduğu için saygı göstersinler bizde gösterelim. Bak daha bir yıl olmamış evleneli şu an bana böyle hissettirdi mesela en baştan, gerek var mıydı yoktu ama işte insanlar fesat ya engel olamazsın :)
Ah işte miss gibii aynı şeyi kuaförde ben de yaşadım ve sırf görümce topuzu yaptırıp sim dökmesinler diye düz fön cektirip gittim düğüne ve yalvardım lütfen beni görünce yapmayin diye hahah
Hahah çok iyii benim en tedirgin olduğum konulardan biri bırak kendi abimin düğününü herhangi bir davette bile davet sahibinden daha ön planda gibi görünmek, o yüzden nereye gideceksem önce konsepti sonra da davet sahibinin nasıl giyinecegini sorar ona göre giderim
Benim 3. Hic hissetmedim daha. Normal diye düşünüyorum ama 1 yandan da yüreğim ağzımda. Haftaya cmt kontrolumuz ama yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah. Kalp atışını duyar rahatlarım.
17 haftada çağırıyor ama eğer hareketleri az ise veya ağrınız vs olunca gidip dinleyebilirsiniz bi makina var ucu ultrason gibi karına koyuyor diğer yerden ses çıkıyor
Ay şu kaynana görümce mesajlarını okuyunca sinir oldum sabah sabah ben de kayınvalidemle görümcemle iyi anlasıyordum en baslarda dugun doneminde gercek yuzlerini gordum mesafeli durmaya calısıyorum artık, allahtan farklı sehirlerdeyiz. Bebegin cinsiyeti 12.haftada belli oldu kesin dedik dna testi sonucuydu cunku. geçen 16.hafta kontrolu vardı ultrason fotosunu attım kayınvalideme vatsaptan kız mı erkek mi diyor bana hala djjdjsjs ay sinir geldi yemin ederim. Gorumcem desen allah affetsin değişiğin teki evliliğimizin birinci yılında cıktıgımız tatile gelmişti bana nezaketen bile sorulmadı gerizekalı kocam davet etmiş, hangi akla hizmet kuyruk gibi yeni evlilerle tatile cıkar ki bi insan ustelik aramızda 8 yas var buyuk benden. Evlense de kurtulsam diye dusunuyorum surekli. Allahtan bi tane gorumcem var. Birden fazla olanlara sabır gorumceleri ile arası iyi olan gelinlere masallah diyorum.
Günaydın arkadaşlar, herkesin keyfi bebişlerin sağlığı yerinde ne güzel bu aralar okuyorum ama sık sık yazamıyorum. Detaylı ultrasonu biz ücretsiz yaptırıyoruz. Devlet üniversitesi hastanesinde doktorum perinatoloji birimine yönlendirdi ve sadece randevu aldık bekliyoruz. Çok pahalı gelenler varsa aranızda aklınızda bulunsun belki bir arayıp görüşmek istersiniz