2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben çok abartılı çatlaklarım yok ama işte çok kilo almamıştım ilk çocukta bunda suana kadar hiç almadım ama göbeğim çıkacak gibi bacaklarımda yok ama inşallah aklıma gelirde sürerim

Kızlar pıtpıtları hissetmeye başladınız mı? Her gün o pıtpıtlar hissedilmeli mi acaba?

Kızlar siz kaç kilo aldınız şuana kadar ben kilo almadım hatta vermişim 3 kilo civarı ama karnım nasıl bu kadar büyük duruyor
Ben üç kilo aldım ama hemen almıştım sonradan almam yavaşladı gibi oldu. Karnım düzenli kefir içmeye başladığımdan beri daha iyi, yarısı şişlikmiş gerçekten

Ohh işin içinde abla varsa en güvenlisi o.

Ben de ekmek aslaa tüketmezdim. Şimdi salata suyuna ekmek banma krizlerim tutuyor ekşi ekşi zeytinyağlı off
Hahaha bende bende
Kızlar siz kaç kilo aldınız şuana kadar ben kilo almadım hatta vermişim 3 kilo civarı ama karnım nasıl bu kadar büyük duruyor
Bende basta aldım 2 kılo sonra 3 bucuk kılo ama gobegım söndü kilo almama ragmen bence karın kıloyla alakalı degıl.
Ben üç kilo aldım ama hemen almıştım sonradan almam yavaşladı gibi oldu. Karnım düzenli kefir içmeye başladığımdan beri daha iyi, yarısı şişlikmiş gerçekten
Aaa ondan mı benım karnım söndü cidden bak şişmiş baya baya söndü. Bende nasıl olurda bu ayda boyle göbegım olur dıyordum. Şimdi olması grektıgı kadar

Kaçırmışım yorumunuzu, teşekkür ederim bunu bildiğim iyi oldu.

Aaa ondan mı benım karnım söndü cidden bak şişmiş baya baya söndü. Bende nasıl olurda bu ayda boyle göbegım olur dıyordum. Şimdi olması grektıgı kadar
Bence büyük sebebi o. Zaten kefirin bilinen faydası bağırsak florası düzenlemek ve şişkinliği azaltmak. Çünkü benim de baya baya söndü karnım.

Ben 2 kilo aldım baştaki mide bulantıları yüzüden sağlıklı bişe yiyemedim ekmek simit acayip yüklendim o dönemde aldım şuan biraz daha sabit gidiyor. Ama karnım kesinlikle var

Bence büyük sebebi o. Zaten kefirin bilinen faydası bağırsak florası düzenlemek ve şişkinliği azaltmak. Çünkü benim de baya baya söndü karnım.
Kefir bitti alamadım erindiğimden iki gündür kabızlık cekıyordum şimdi sen deyınce fark ettim asagı indim kefir aldım çıktım

Ben 2 kilo aldım baştaki mide bulantıları yüzüden sağlıklı bişe yiyemedim ekmek simit acayip yüklendim o dönemde aldım şuan biraz daha sabit gidiyor. Ama karnım kesinlikle var
Bende aslında kendi kilomdan fazlayım hamile kalmadan önce çok kilo almışım farketmeden sanırım o fazlalıklar gitti bende ödem olabilir belkide karnım baya 4,5 aylık maşallah sabahları iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…