2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Günaydın canım dün beni de yönlendirdi gittim sevk kagıdıyla ama dediler kadın doğum doktoru görmesi lazım sizi. Sabah gittim öğleden sonraya verdiler. Bende iptal ettim özele giderim artık dedim .
Kendim sevksiz gitsem daha kolay olurdu randevu almak saçma bi sistem.

Günaydınlar ne güzel ya çok büyük şans inşallah herşey yolunda çıkar hepimiz için 20. Hafta sonrası sanıyorum ancak alır doktorlar

Kızlar bu detaylı ultrason hangi haftalar yapılıyor? Özelde fiyatları ne kadar acaba? 12. hafta gitmiştik doktora 16 haftada çağırdı daha 2 hafta var o zaman mı yapılacak acaba. Birde en son yüzde 95 kız dedi doktor annem elbisedir pembe pembe şeylerdir almış bile 16 haftada değişir mi bilmem

Herkesin mutlulukları sevinçleri alışveriş telaşları ah sayfanın ilk hallerinde ki korku azaldıkça burası sohbet alanına dönüştü harika oldu. Bizde şuan üç kişilik ilk uzun yolculuğumuzu yapıyoruz biz bebişle gerçi arkada yatıyoruz piknik sepetimiz havuç elma muz ve leblebi dolu babiş araba kullanıyor İstanbul yolculuğundayız. Kanada’nın benden talep ettiği parmak izini basıp döneceğiz. Sabah eşime karnımı gösterip sen iki dk tut çocuğu birazda ben kullanıyım istiyorsan diyorum gülüyor heyecanlar heyecanlar

Benim normal kontrolüm haftaya. Dr geldiğinde detaylı için konuşuruz dedi. Haftaya bana büyük ihtimalle senin söylediğin ismi verecek. Ben fiyat alıp yazarım sana
Öhö öhö öhö 3 bin ne yaa .. Altı üstü detaylı inceliyorsun neye bu kadar para alıyorsun isim yapmış doktorlar olunca cidden fiyat farkediyor. Yapacagı cd verıyor guzel resım yakalıyor onları renklı den basıyor .
Kızımda gittim sırf adından ötürü tutulmuş bir isimdi. Bunda düşünmüyorum o kadar paralar vermeyi Burda merkezde 1 bin liraya buldum ona gidecegım inşallah. Zaten Allah korusun birşey ters giderse zaten tek doktorla kalmam.

18-22 haftalar arası yapılıyor ama genelde 20-22 haftada öneriyorlar tatile girmiş olacaksınız belki memlekette yaptırırsın . Ben buldum burda olursan deneyebılırsın .

Yaa iyi yolculuklar cidden çok güzel telaşlar ilkler gibi olmasada ikiler ama bir bebek telaşı evi saracak o koku minicik eller ayaklar hangi insanı heyecanlandırmaz ki ..

Ben isim yapmış mı onu bile bilmiyorum sadece aynı hastane olunca ismi dikkatimi çekti hiç araştırmadım da. Doktorum büyük ihtimal aynı hastaneyi önerir ama belli de olmaz tabi. Yoksa 3.000 biraz şov

Kızlar çok sağolun desteğiniz için.. Allah hepimize bol güç, bol sabır versin inşallah atlatırız o süreçleri

Ben isim yapmış mı onu bile bilmiyorum sadece aynı hastane olunca ismi dikkatimi çekti hiç araştırmadım da. Doktorum büyük ihtimal aynı hastaneyi önerir ama belli de olmaz tabi. Yoksa 3.000 biraz şov
Ya beli olmaz benimki kendi hastanesini önermedi başka dısarda özel kliniğe yollamıştı beni medical parktaki doktorum. Gerçi o zamanda fiyat uçuktu şimdi ki gibiydi .

Evet benim kendi doktorum sevk etmişti ondan bahsetmeyi unutmuşum. Ben bilmiyordum tamamen şans oldu

Ay çok tatlısınız bebiş şimdiden bizi bu kadar heyecanlandırıyorsa kucağımıza almanın huzurunu tahmin bile edemiyorum Allahım hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Güzel keyifli yolculuklar olsun canım fotoğraf da çekilin bebişe gösterirsiniz ileride istanbuldayken sen de karnımdaydın diye

Kızlar ben de buarada az önce kayserideki perinatologları aradım. Biri 1450 dedi haziranda zam gelecekmiş diğeri de 1500 dedi detaylı ultrason fiyatına fikir olur merak edenler için.

Kızlar ben de buarada az önce kayserideki perinatologları aradım. Biri 1450 dedi haziranda zam gelecekmiş diğeri de 1500 dedi detaylı ultrason fiyatına fikir olur merak edenler için.
Kimlerdi aradıklarınız? Mehmet tayyara 8 temmuza gün aldım ancak hiç fiyat sormadım zaten takipli hastasıyım

Heh bırde zam gelsin zaten azdı fiyatlar Hemen alayım bari haziran gelmeden

Ay evet ya doğru bak çok teşekkür ederiz sağolun hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…