Günaydın canım dün beni de yönlendirdi gittim sevk kagıdıyla ama dediler kadın doğum doktoru görmesi lazım sizi. Sabah gittim öğleden sonraya verdiler. Bende iptal ettim özele giderim artık dedim .Günaydın arkadaşlar, herkesin keyfi bebişlerin sağlığı yerinde ne güzelbu aralar okuyorum ama sık sık yazamıyorum. Detaylı ultrasonu biz ücretsiz yaptırıyoruz. Devlet üniversitesi hastanesinde doktorum perinatoloji birimine yönlendirdi ve sadece randevu aldık bekliyoruz. Çok pahalı gelenler varsa aranızda aklınızda bulunsun belki bir arayıp görüşmek istersiniz
Günaydınlar ne güzel ya çok büyük şansGünaydın arkadaşlar, herkesin keyfi bebişlerin sağlığı yerinde ne güzelbu aralar okuyorum ama sık sık yazamıyorum. Detaylı ultrasonu biz ücretsiz yaptırıyoruz. Devlet üniversitesi hastanesinde doktorum perinatoloji birimine yönlendirdi ve sadece randevu aldık bekliyoruz. Çok pahalı gelenler varsa aranızda aklınızda bulunsun belki bir arayıp görüşmek istersiniz
Öhö öhö öhöBenim normal kontrolüm haftaya. Dr geldiğinde detaylı için konuşuruz dedi. Haftaya bana büyük ihtimalle senin söylediğin ismi verecek. Ben fiyat alıp yazarım sana
18-22 haftalar arası yapılıyor ama genelde 20-22 haftada öneriyorlar tatile girmiş olacaksınız belki memlekette yaptırırsın . Ben buldum burda olursan deneyebılırsın .Kızlar bu detaylı ultrason hangi haftalar yapılıyor? Özelde fiyatları ne kadar acaba? 12. hafta gitmiştik doktora 16 haftada çağırdı daha 2 hafta var o zaman mı yapılacak acaba. Birde en son yüzde 95 kız dedi doktor annem elbisedir pembe pembe şeylerdir almış bile 16 haftada değişir mi bilmem
Yaa iyi yolculuklar cidden çok güzel telaşlar ilkler gibi olmasada ikiler ama bir bebek telaşı evi saracak o koku minicik eller ayaklar hangi insanı heyecanlandırmaz ki ..Herkesin mutlulukları sevinçleri alışveriş telaşlarıah sayfanın ilk hallerinde ki korku azaldıkça burası sohbet alanına dönüştü harika oldu. Bizde şuan üç kişilik ilk uzun yolculuğumuzu yapıyoruz biz bebişle gerçi arkada yatıyoruz piknik sepetimiz havuç elma muz ve leblebi dolu babiş araba kullanıyor İstanbul yolculuğundayız. Kanada’nın benden talep ettiği parmak izini basıp döneceğiz. Sabah eşime karnımı gösterip sen iki dk tut çocuğu birazda ben kullanıyım istiyorsan diyorum gülüyor heyecanlar heyecanlar
Ben isim yapmış mı onu bile bilmiyorumÖhö öhö öhö3 bin ne yaa .. Altı üstü detaylı inceliyorsun neye bu kadar para alıyorsun isim yapmış doktorlar olunca cidden fiyat farkediyor. Yapacagı cd verıyor guzel resım yakalıyor onları renklı den basıyor .
Kızımda gittim sırf adından ötürü tutulmuş bir isimdi. Bunda düşünmüyorum o kadar paralar vermeyi Burda merkezde 1 bin liraya buldum ona gidecegım inşallah. Zaten Allah korusun birşey ters giderse zaten tek doktorla kalmam.
Ah hiç korkmayın biz kardeşimle bir buçuk yaş farkla doğmuşuz üstelik kardeşim prematüre doğmuş annemlerin yaşadığı şehirde ne erkek tarafı ne kız tarafı yokmuş bide yetmezmiş gibi geceleri bazen babam nöbetçi kalırdı. Annemi düşünün yani eminim çok zorlanmıştır. Ama biz kardeşimle harika bir çocukluk geçirdik kavga gürültü oyun eğlencearkadaştık kardeştik birbirimizi korurduk bence iyi ki olmuş benim Şuan 2. Çocuk cesaretim yok ama Allah annemlerden razı olsun yaş farkımızın olmaması ayrı güzel iki kardeş olmak ayrı güzel sizinkilerde çok mutlu büyürler çocuklar için her zaman herşey yedikleri içtikleri değil emin olun Allah onun gücünü sabrını sizede sağlar
Çok normal duygularınız bence. İkincide normalde bilincinde olmadığı konularda da daha tecrübeli oluyor insan. Hani Bilgisayar oyunlarında level atlanır ya, oynadıkça yeni levellar açılır. İlk gebelikte birer birer açılıyor o levellar, heyecanla izliyoruz ama ikincisinde zaten açılmış levellardan geçiyoruz gibi düşünüyorum ben. Bir de bazı insanlar yirmili haftaların ortasına gelene kadar moda giremiyor. Ben öyleyim mesela.
İki çocuklu hayat biraz göz korkutucu gelebilir ama düşününce, çocuksuz hayata alışmışken çocuklu hayata nasıl adapte olduysak, hali hazırda bir çocuğun olduğu bir evde iki çocuklu olmaya daha kolay adapte olacağız bence. Sağlıkla geçirelim hepimiz bu süreci yeter ki
Canım düşüncelerinde yalnız değilsin. Kızım 21 aylık oldu. Midem bulanmadı ağrım yok hamile miyim değil miyim bilmiyorum çoğu zaman unutuyorum. Bazen tek öğünle gün geçirdiğim oluyor. Kilo bile almadım hala. Bende hamileliğimden hiç bir şey anlamıyorum. Ben de hiç bir şey almadım bakmadım bile o kadar salık yani. Sadece cinsiyet öğrenirken ufak bir his oldu birde sağlıklı mı değil mi endişesi. O da binde bir geliyor aklıma.
Aklımda olan tek şey nasıl üstesinden gelebilirim düşüncesi . Bir tarafım ne güzel kızım yalnız büyümeyecek diyor diğer tarafım nasıl baş edicem diyor. Ailem yok yanımda bir tek kayınvalidem ve görümcem var. Görümcemin 2 çocuğu var küçük zaten kendi halinde kendiyle zor ilgileniyor. Kayınvalidemde hep hasta yaşı var. Ben de baktırma taraftarı değilim ona. Kimseden de beklentide değilim
Kendimi hem yalnız hissediyorum hem de çıkmazda. Sanki hiç gücüm yokmuş gibi. Kızıma haksızlık edecekmişim gibi. Ben çoğu zaman bunları düşünüp ağlıyorum. Yalnızlık çok zor gerçekten. Ya da seni anlayacak birilerinin olmaması çok zor.
Çalışmıyorum ücretsiz izindeyim, arkadaş ortamım yok sohbet muhabbet edeceğim kimse yok ya da canım sıkıldığında gidebileceğim birileri Sadece kızımla ben. Eşim desen gelir eline telefonu alır saatlerce telefonla takılır iki kelam etmek yok. Kızıyla oynar uyur. Bayadır aslında yalnızlık çekiyorum ama dayanıyorum nasılsa.
Hormonlardan da olabilir ama bu aralar çok kafaya taktığımı farkettim. Nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Benim kayınvalidem de köyde yaşıyor bir desteği yok bana. Ama annem arada gelir gider. Yinede tüm iş anneye kalıyor ki Çocuk emzirilecek altdeğiş vs. Allah yardım edecek inşallah hepimiz atlatacağız zor günleri.
Ben de öyleee arkadaşlar soruyor heyecanlı mısın cinsiyet için yooo diyorum yok ama cidden yok merak etmiyorum ya da alışveriş kısmı gözümde büyüyüyor falan ama kızımda öyle miydi en ufak tırnak makasını araştırıp alırdım falan senden tek fark şu benim komple tüm psikolojim rahat doğunca ne olcak diye de korkmuyorum yani gelse de sevsek modundayımbu anneliğimi daha çok seveceğim gibi hissediyorum.
Ya beli olmaz benimki kendi hastanesini önermedi başka dısarda özel kliniğe yollamıştı beni medical parktaki doktorum.Ben isim yapmış mı onu bile bilmiyorumsadece aynı hastane olunca ismi dikkatimi çekti hiç araştırmadım da. Doktorum büyük ihtimal aynı hastaneyi önerir ama belli de olmaz tabi. Yoksa 3.000 biraz şov
Evet benim kendi doktorum sevk etmişti ondan bahsetmeyi unutmuşum. Ben bilmiyordum tamamen şans olduGünaydın canım dün beni de yönlendirdi gittim sevk kagıdıyla ama dediler kadın doğum doktoru görmesi lazım sizi. Sabah gittim öğleden sonraya verdiler. Bende iptal ettim özele giderim artık dedim .
Kendim sevksiz gitsem daha kolay olurdu randevu almak saçma bi sistem.
İnşallah canım benim taa 18 temmuzda 22. Hafta doluyorGünaydınlar ne güzel ya çok büyük şansinşallah herşey yolunda çıkar hepimiz için 20. Hafta sonrası sanıyorum ancak alır doktorlar
Ay çok tatlısınızHerkesin mutlulukları sevinçleri alışveriş telaşlarıah sayfanın ilk hallerinde ki korku azaldıkça burası sohbet alanına dönüştü harika oldu. Bizde şuan üç kişilik ilk uzun yolculuğumuzu yapıyoruz biz bebişle gerçi arkada yatıyoruz piknik sepetimiz havuç elma muz ve leblebi dolu babiş araba kullanıyor İstanbul yolculuğundayız. Kanada’nın benden talep ettiği parmak izini basıp döneceğiz. Sabah eşime karnımı gösterip sen iki dk tut çocuğu birazda ben kullanıyım istiyorsan diyorum gülüyor heyecanlar heyecanlar
Şeker yüklemesine gerek var mı ki? Yani normal bir şekere baktirsak olmuyor muArkadaşlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız?
YaptırmayacağımArkadaşlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız?
Kimlerdi aradıklarınız? Mehmet tayyara 8 temmuza gün aldım ancak hiç fiyat sormadım zaten takipli hastasıyımKızlar ben de buarada az önce kayserideki perinatologları aradım. Biri 1450 dedi haziranda zam gelecekmiş diğeri de 1500 dedi detaylı ultrason fiyatına fikir olur merak edenler için.
Heh bırde zam gelsin zaten azdı fiyatlarKızlar ben de buarada az önce kayserideki perinatologları aradım. Biri 1450 dedi haziranda zam gelecekmiş diğeri de 1500 dedi detaylı ultrason fiyatına fikir olur merak edenler için.
Ay evet ya doğru bakAy çok tatlısınızbebiş şimdiden bizi bu kadar heyecanlandırıyorsa kucağımıza almanın huzurunu tahmin bile edemiyorum Allahım hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Güzel keyifli yolculuklar olsun canım fotoğraf da çekilin bebişe gösterirsiniz ileride istanbuldayken sen de karnımdaydın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?