Geçmiş olsun. Ben de çocuğun hasta olmamasını tercih ederim şimdi beta diye bir virüs varmış doktorlar uyarıp duruyor inşallah yakalanmadan atlatırız.soyasosu çok geçmiş olsun ateş yoksa gitmene gerek yok bol sıvı ve dinlenmek en güzeli ..
Bizde gece ateşle başladık kızım hasta ben hasta olmayı tercih ederdim. Çocugun hastalıgı cok zor elinden birşey gelmemesi ateşler içinde yanarken yapacak birşeyin olmaması..
Bencede kız gibi senln ikinci bebeğin mi oluyor yanlış mı hatırlıyorum acabaSelam kızlar ben geldim kontrolden 2 li düşük risk çıkmış çok şükür. Doktora rica ettim ama cinsiyeti malesef yine söylemedi devlet de .. fotoğraf da nub görünüyor sanki yanlış görmüyorsam bence kız, sizce ???
alırız bir masaallahinizi kizlar dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız amin
Ben de bir sürü devlet hastanesine gittim ama hiçbir doktor vajinal bakalım demedi. Neye göre bunda ısrar ediyorlar anlamıyorum doğrusu. Hani karından baksa da bir şeylerden emin olamasa ve sana sorup vajinal bakmam gerekiyor dese neyse. Ben de senin gibi sinirlenirdim canım ama böyle diretmeleri hoş değil. Bence devlette de olsa tek bir doktor belirleyip aralarda hep aynı kişiye gitmeli. Ben de kendi doktorum haricinde belki 5-6 doktora daha gitmiştim devlette ve en son birisini beğendim arada bir ona gideceğim sen de öyle yapabilirsin belki. Diğer türlü bilmediğin doktor da stres yaratıyor
Benim takibim normalde özelde, eğitim araştırmalarda da üniversite hastaneleri gibi mesai dışı kavram mantığı özel poliklinik vs olmuyor. Hatta olsaydı, devletteki bir doktorla devam edip özel muayene olmayı istiyordum. Mesela diyelim ben gebe polikliniği 1’e randevu aldım. Ayşe hanım doktor olsun. Ayşe hanım yok asistanı oluyor %80yarın da tahlili göstereceğim. Yine poliklinik 1’e veriyorlar ama o gün doktor ise Mehmet bey ve %80 yine başka bir asistan var karşımda gibi biraz saçma bir sistem, insanları zorla özele mecbur ediyorlar İstanbulda. Çok acil bir durumda ya da doktor asistanlara bir şeyler anlatırken doktoru görüyorsunuz
ben anlamıyorum ultrason görüntüsünden ama kız gibi hissettim. sağlıkla gelsin :)
Kız bence
Bana da kız gibi geldi nub da belli bu sefer hayırlısı ile sağlıkla kucağıma almak nasip olsin inşallah hepimizin tabi ki . Ben de yüzük kese ramzi miydi bebeğin durduğu taraf kan yenilenme cin takvimi hepsi erkek çıkmıştı ama tutmadı kız bence de yani hepsi yanlış çıktıBencede kız gibi senln ikinci bebeğin mi oluyor yanlış mı hatırlıyorum acaba
Sağlıklı hayırlı evlat olsun sonrada gönlünce olsun canım inşallah belli olmaz yanılmada çok oluyor. Kaç yaşındasın son adet tarihin neydiKizlar sehir hastanesinde aynı doktora da randevu alsanız her zaman başka başka oluyor mesela Ahmet e randevu aldın içeride Ayşe oturuyor yani ismi olan doktorlar covid den sonra bi daha muayene ye inmedi eskiden böyle değildi covid den sonra böyle oldu sadece asistan ve uzmanlar bakıyor ismi geçen doktor olmuyor haa diyelim Ahmet e gittin Ayşe çıktı ama çok memmun kaldın yine Ahmet e randevu aldın bu sefer de fatma çıkıyor tabi doktor ayni olsa da icerde olan kişi yine değişiyor
Bana da kız gibi geldi nub da belli bu sefer hayırlısı ile sağlıkla kucağıma almak nasip olsin inşallah hepimizin tabi ki . Ben de yüzük kese ramzi miydi bebeğin durduğu taraf kan yenilenme cin takvimi hepsi erkek çıkmıştı ama tutmadı kız bence de yani hepsi yanlış çıktıbenim bir kızım var Allah bağışlasın bu da 2. Olacak inşallah tabi ki başı sağlık ama iki çocuk istediğim için iki meyveden de tadip bir de oğlum olsun isterdim ama rabbim ne nasip ettiyse odur yeter ki hayirli sağlıklı olsun iki kız annesi olacağım
30 a girdim yeni canım, 22 şubat son adet tarihi. Yok tabi ki dedim ya sadece iki meyveden de tatmak istediğim için bir de oğlum olsun isterdim çünkü 2 çocuk istiyorum ama hayirli olsun sağlıklı olsun da hiç sorun değil iki kız kardeş büyürler işte güzel güzel insallahSağlıklı hayırlı evlat olsun sonrada gönlünce olsun canım inşallah belli olmaz yanılmada çok oluyor. Kaç yaşındasın son adet tarihin neydi
Doktor ondan dolayı antıbıyotık basladı beta virüsü yaygın dedi. Son dk gölü şurda kaldı 3 hafta okulun kapanmasına ama ne yapalım olan oldu .Geçmiş olsun. Ben de çocuğun hasta olmamasını tercih ederim şimdi beta diye bir virüs varmış doktorlar uyarıp duruyor inşallah yakalanmadan atlatırız.
Bana da erkek gibi geldi . tutarsa artık ben de tahminci olabilirimSelam kızlar ben geldim kontrolden 2 li düşük risk çıkmış çok şükür. Doktora rica ettim ama cinsiyeti malesef yine söylemedi devlet de .. fotoğraf da nub görünüyor sanki yanlış görmüyorsam bence kız, sizce ???
alırız bir masaallahinizi kizlar dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız amin
Canım görmemişim hemen bakıcam
%70 de olsa değişme ihtimali oluyor canım.Ben burda da diğer forumlarda da okudum (happymoms vs) böyle şeyler olabiliyor maalesef ama illa ki olacak diye bir şey de yok .Bana da mesela önce 11. Hafta erkek sonra 12. Hafta kız sonra 13. Hafta erkek en son nipt de de erkek çıktı.Kızlar burada okuyunca korktum. Doktor benim bebeğin cinsiyetine %70 kız dedi değişme ihtimali var mı ya
Çok arada kalarak erkek diyorum. Ama yüzde 51 erkek yüzde 49 kız gibi bir oranBöyle var olur muu
Canım kızların daha çok değişme ihtimali oluyor hattaKızlar burada okuyunca korktum. Doktor benim bebeğin cinsiyetine %70 kız dedi değişme ihtimali var mı ya
kendi doktorumuz hiç yapmadı başka bi ultrason doktoruna gittim o yüzde 85 kız dedi ama ben kadınlar kulübüne daha çok güvendim herhaldeÇok arada kalarak erkek diyorum. Ama yüzde 51 erkek yüzde 49 kız gibi bir orançıkıntısını gördüm ama yukarı açı yapmamış tam olarak. Doktor hiç yorum yapmadı mı
ah kader ortağım... kaçıncı haftada dedi sanaKızlar burada okuyunca korktum. Doktor benim bebeğin cinsiyetine %70 kız dedi değişme ihtimali var mı ya
Keske hersey düşündüğünüz kadar basit olsa konusarak çözülebilse kusura bakmayın ama bence yaşamadıgınız için bu kadar normal geliyor size kayınvalidenizle problem yasasaydınız eğer bunlar küçük seyler degil ciddi seyler olsaydı asla küçük seylere takılmam ben de eminim bu fikirde olmazdınız ben mesela kayınvalidemden keske oglumu evlendirmeseydim yanımda kalsaydı lafını bile duydum cünkü oglundan bekliyor herseyi oglunun da bir ailesi oldugunu kabul etmezse insan o zaman hicbir sekilde düzen olmaz zaten ben de bir psikolog dinlemiştim erkek evlendikten sonra birincil ailesinin eşinin oldugu ayrımını yapmazsa evlilik yürümez diye asla bu anne babayı atmak değil yanlıs anlasılmasın ne olursa olsun her zaman saygım var. Ben bu ayrımı yasayamayanlardan oldum işte ilk baslarda ciddi boyutlarda sorunlar olusturdular ilişkimizde bu da bir haktır bu arada cok yıprandı ilişkimiz cok kırılganlıklar oldu ama cok sükür gec de olsa bişeyler yoluna girdi.oglum var geleceğin kayınvalidesi olarak düşündüğüm de gelinime fesatlık yapmadan oğlumun da artık bi aile kurduğunu farkederek ilişkilerine zarar vermeden devam etmek siz kendiniz söylemişsiniz beklenti olmazsa anlasılıyor diye herkesin malesef karsısında böyle bir insan yok burada sadece dertlesiyoruz birbirimizi doldurmuyoruz böyle düşünmüyorum ben herkesin ayrı ayrı problemleri var bunlar yorum yaptıgımızda da değişmiyor hangimizde değişecek ki? Malesef. Ama herkesin görüsüne saygım var her zamanHerkesin ailesi, hayat tarzı, beklentisi farklıdır. Burada bir paragraf yazıya bakarak birbirimizi doldurmayı doğru bulmuyorum. Tek taraflı dinlemek yeterli değil. Zaten hak verilmek için anlatılıyor dertler çoğu zaman. Ama gelin kayinvalide ilişkisi çok hassas bir konu. Arada sizin eşiniz var. Bir insan niye annesiyle eşi arasında kalsın. Hele de uzakta oturuyorsanız. Zaten az görüşülüyordur bir de gidilmediginde iyice araya soğukluk girer. Anlasamayabilirsiniz, eşiniz sizin de haklı olduğunuz yanları görüp sizi savunabiliyorsa çok da dert etmeyin bence. Burada geleceğin kayinvalideleri olarak konuşuyoruz. Bunca zahmetle yetiştirdiğiniz heyecanlandıginiz evladınizin evlenince sizden yüz çevirmesini istemezsiniz elbette. Usulünce konusulunca halledilir. Bir yerde okumuştum. Beklenti hayal kırıklığı getirir. Diye her iki taraf da beklenti içinde olmazsa anlaşılıyor. Bizde öyle en azındansevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?