2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun. Ben de çocuğun hasta olmamasını tercih ederim şimdi beta diye bir virüs varmış doktorlar uyarıp duruyor inşallah yakalanmadan atlatırız.

Bencede kız gibi senln ikinci bebeğin mi oluyor yanlış mı hatırlıyorum acaba

Kizlar sehir hastanesinde aynı doktora da randevu alsanız her zaman başka başka oluyor mesela Ahmet e randevu aldın içeride Ayşe oturuyor yani ismi olan doktorlar covid den sonra bi daha muayene ye inmedi eskiden böyle değildi covid den sonra böyle oldu sadece asistan ve uzmanlar bakıyor ismi geçen doktor olmuyor haa diyelim Ahmet e gittin Ayşe çıktı ama çok memmun kaldın yine Ahmet e randevu aldın bu sefer de fatma çıkıyor tabi doktor ayni olsa da icerde olan kişi yine değişiyor
ben anlamıyorum ultrason görüntüsünden ama kız gibi hissettim. sağlıkla gelsin :)

Bencede kız gibi senln ikinci bebeğin mi oluyor yanlış mı hatırlıyorum acaba
Bana da kız gibi geldi nub da belli bu sefer hayırlısı ile sağlıkla kucağıma almak nasip olsin inşallah hepimizin tabi ki . Ben de yüzük kese ramzi miydi bebeğin durduğu taraf kan yenilenme cin takvimi hepsi erkek çıkmıştı ama tutmadı kız bence de yani hepsi yanlış çıktı benim bir kızım var Allah bağışlasın bu da 2. Olacak inşallah tabi ki başı sağlık ama iki çocuk istediğim için iki meyveden de tadip bir de oğlum olsun isterdim ama rabbim ne nasip ettiyse odur yeter ki hayirli sağlıklı olsun iki kız annesi olacağım

Sağlıklı hayırlı evlat olsun sonrada gönlünce olsun canım inşallah belli olmaz yanılmada çok oluyor. Kaç yaşındasın son adet tarihin neydi

Sağlıklı hayırlı evlat olsun sonrada gönlünce olsun canım inşallah belli olmaz yanılmada çok oluyor. Kaç yaşındasın son adet tarihin neydi
30 a girdim yeni canım, 22 şubat son adet tarihi. Yok tabi ki dedim ya sadece iki meyveden de tatmak istediğim için bir de oğlum olsun isterdim çünkü 2 çocuk istiyorum ama hayirli olsun sağlıklı olsun da hiç sorun değil iki kız kardeş büyürler işte güzel güzel insallah

Geçmiş olsun. Ben de çocuğun hasta olmamasını tercih ederim şimdi beta diye bir virüs varmış doktorlar uyarıp duruyor inşallah yakalanmadan atlatırız.
Doktor ondan dolayı antıbıyotık basladı beta virüsü yaygın dedi. Son dk gölü şurda kaldı 3 hafta okulun kapanmasına ama ne yapalım olan oldu .
soyasosu teşekkür ederim canım inşallah hemen atlatırız .

Kızlar burada okuyunca korktum. Doktor benim bebeğin cinsiyetine %70 kız dedi değişme ihtimali var mı ya

Bana da erkek gibi geldi . tutarsa artık ben de tahminci olabilirim

Kızlar burada okuyunca korktum. Doktor benim bebeğin cinsiyetine %70 kız dedi değişme ihtimali var mı ya
%70 de olsa değişme ihtimali oluyor canım.Ben burda da diğer forumlarda da okudum (happymoms vs) böyle şeyler olabiliyor maalesef ama illa ki olacak diye bir şey de yok .Bana da mesela önce 11. Hafta erkek sonra 12. Hafta kız sonra 13. Hafta erkek en son nipt de de erkek çıktı.

Dilkenn Canım beni de tabloya ekler misin?
Yaş 23 ilk çocuk sat:16şubat
Beklenen doğum tarihi:26.11.2023
İstanbul da yaşıyorum
Cinsiyet %90 erkek dedi doktor ama netleşince tabloya yazalım

Kızlar merhabalar 10 hafta 3 günlük hamileyken lekelenme şeklinde bir kanamam oldu oscapar ve ecoprin kullandığımdan doktorum ondan olabilir diyip 3 gün ecoprini kesti sonra 12+1 günlükken ultronda plesanta rahim ağzına yakın dedi oda yapmış olabilir dedi.Bugun 15+3 haftalığım başka bir doktora gittim oda tam kapatmış görünüyor plesanta dedi. Bu durumu yaşamış ya da yaşayan var mı aramızda

Çok arada kalarak erkek diyorum. Ama yüzde 51 erkek yüzde 49 kız gibi bir oran çıkıntısını gördüm ama yukarı açı yapmamış tam olarak. Doktor hiç yorum yapmadı mı
kendi doktorumuz hiç yapmadı başka bi ultrason doktoruna gittim o yüzde 85 kız dedi ama ben kadınlar kulübüne daha çok güvendim herhalde :D

Bu raporu anladınız mı ense kalınlığı için geç kalindigini söyledi doktor doktoumda yoktu bugün başka doktora randevu alacam

Keske hersey düşündüğünüz kadar basit olsa konusarak çözülebilse kusura bakmayın ama bence yaşamadıgınız için bu kadar normal geliyor size kayınvalidenizle problem yasasaydınız eğer bunlar küçük seyler degil ciddi seyler olsaydı asla küçük seylere takılmam ben de eminim bu fikirde olmazdınız ben mesela kayınvalidemden keske oglumu evlendirmeseydim yanımda kalsaydı lafını bile duydum cünkü oglundan bekliyor herseyi oglunun da bir ailesi oldugunu kabul etmezse insan o zaman hicbir sekilde düzen olmaz zaten ben de bir psikolog dinlemiştim erkek evlendikten sonra birincil ailesinin eşinin oldugu ayrımını yapmazsa evlilik yürümez diye asla bu anne babayı atmak değil yanlıs anlasılmasın ne olursa olsun her zaman saygım var. Ben bu ayrımı yasayamayanlardan oldum işte ilk baslarda ciddi boyutlarda sorunlar olusturdular ilişkimizde bu da bir haktır bu arada cok yıprandı ilişkimiz cok kırılganlıklar oldu ama cok sükür gec de olsa bişeyler yoluna girdi.oglum var geleceğin kayınvalidesi olarak düşündüğüm de gelinime fesatlık yapmadan oğlumun da artık bi aile kurduğunu farkederek ilişkilerine zarar vermeden devam etmek siz kendiniz söylemişsiniz beklenti olmazsa anlasılıyor diye herkesin malesef karsısında böyle bir insan yok burada sadece dertlesiyoruz birbirimizi doldurmuyoruz böyle düşünmüyorum ben herkesin ayrı ayrı problemleri var bunlar yorum yaptıgımızda da değişmiyor hangimizde değişecek ki? Malesef. Ama herkesin görüsüne saygım var her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…