Ya ben aradım alsancagı 2.300 dediYaa inşallahBencede senin için yakın bi yer çok daha iyi olur. İnsan fiyatları duydukça İzmir’dekilere şükür ediyo gerçekten
11+4 de yapıldı bana devlette gıttıgımde ıkılı test için geldım dedim direk yaptı .Kızlar haftaya 11.haftalık oluyoruz.
Normalde kontrollerimi özelde takip ettiriyorum.
İkili test için devletten randevu aldım. Gitttiğimde direkt bakarlar mı? Yoksa farklı bir güne mi çağırırlar.Devlette yaptıranlardan fikir istiyorum.Bu arada normalde MEDİPOLE gidiyorum. Bu testin tahmini ücretini bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Burda çoğu kişide teoriler tutmadıMerhaba kızlaaar 16. Hafta kontrolümüzden döndük tüm teoriler bizde tutmadıbir kızımız oluyor
Benim oluyor ama cok siddetli degil, bu yuzden cok da onemsemiyorum. Kanamam yok sukur. Hafif akinti oluyor, koydugum ilac geri geliyor sadece. Vucutta neler neler oluyor azcik agri bence normalMerhaba arkadaşlar. İki hafta önce kanamam olmuştu. Doktora gittiğimde bir sorun yoktu ama 10 gün rapor yazdi. Bugün yine doktora gittim. Bu iki haftalık sürede birkaç defa koyu lekeler görmüştüm. Bir de rahimin biraz altında ağrılarım oluyor. Doktor rahim genişlemesinden mi yok düşük tehlikesinden mi bilmiyorum dedi ve 7 gün daha rapor yazdı. 13+1 olmuşuz ve günümüz uyumlu. Boyumuzda 6.9 olmuş. Doktor ultrasonda yine bir sorun görünmüyor dedi. Benim gibi rahimin hemen alt tarafında ağrısı olan var mı? Bir de doktor erkeğe benziyor dedi ama emin degilim diye ekledi. Burda hep erkek diye yorum yapıldı. Bu görüntüye göre hala erkek diyor musunuz :)
Benimde kasıklarımda çok ağrım oluyor belim sanki ilk günlerdeki gibi ağrıyor de bir sorun görünmüyor dedi ama baya ağrı çekiyorum lekelenme filan yaşamadım ama karnım bile ağarıyor bazen aldıklarımda hareket edince sanki bıçak saplanıyor ama dr normal dediği için korkmuyorum artık alıştımMerhaba arkadaşlar. İki hafta önce kanamam olmuştu. Doktora gittiğimde bir sorun yoktu ama 10 gün rapor yazdi. Bugün yine doktora gittim. Bu iki haftalık sürede birkaç defa koyu lekeler görmüştüm. Bir de rahimin biraz altında ağrılarım oluyor. Doktor rahim genişlemesinden mi yok düşük tehlikesinden mi bilmiyorum dedi ve 7 gün daha rapor yazdı. 13+1 olmuşuz ve günümüz uyumlu. Boyumuzda 6.9 olmuş. Doktor ultrasonda yine bir sorun görünmüyor dedi. Benim gibi rahimin hemen alt tarafında ağrısı olan var mı? Bir de doktor erkeğe benziyor dedi ama emin degilim diye ekledi. Burda hep erkek diye yorum yapıldı. Bu görüntüye göre hala erkek diyor musunuz :)
Eltim de 6-7 doktor kız demiş 6 aya kadar. Sonra erkek olduğu anlaşılmışkızlar size bir soruuu kadın doğum doktorum hiç cinsiyet tahmini yapmadı yanılma payı var diye ama ben bi ultrason doktoruna gitmiştim o yüzde 80-85 kız demişti şimdi ben önce erkek diyip sonradan kızmış muhabbetini duydum ama önce kız diyip sonra erkeğe dönen oldu mu ????
Geçmiş olsun canım, bol bol dinlen. Umarım bundan sonrası sorunsuz geçer ve ben hala erkek diyorumMerhaba arkadaşlar. İki hafta önce kanamam olmuştu. Doktora gittiğimde bir sorun yoktu ama 10 gün rapor yazdi. Bugün yine doktora gittim. Bu iki haftalık sürede birkaç defa koyu lekeler görmüştüm. Bir de rahimin biraz altında ağrılarım oluyor. Doktor rahim genişlemesinden mi yok düşük tehlikesinden mi bilmiyorum dedi ve 7 gün daha rapor yazdı. 13+1 olmuşuz ve günümüz uyumlu. Boyumuzda 6.9 olmuş. Doktor ultrasonda yine bir sorun görünmüyor dedi. Benim gibi rahimin hemen alt tarafında ağrısı olan var mı? Bir de doktor erkeğe benziyor dedi ama emin degilim diye ekledi. Burda hep erkek diye yorum yapıldı. Bu görüntüye göre hala erkek diyor musunuz :)
Benim de 5. Haftada kanama olmuştu ama nedeni bilinmiyordu. 12. Haftada gittiğimde plesanta aşagida ama 24. Haftaya kadar genelde yukarı çıkar, kanama nedeni de büyük ihtimalle plesentanin aşağıda olması dediler. 16. Haftada kontrole gittiğimde plesentanin yukarı ciktigini söylediler.Kızlar merhabalar 10 hafta 3 günlük hamileyken lekelenme şeklinde bir kanamam oldu oscapar ve ecoprin kullandığımdan doktorum ondan olabilir diyip 3 gün ecoprini kesti sonra 12+1 günlükken ultronda plesanta rahim ağzına yakın dedi oda yapmış olabilir dedi.Bugun 15+3 haftalığım başka bir doktora gittim oda tam kapatmış görünüyor plesanta dedi. Bu durumu yaşamış ya da yaşayan var mı aramızda
Ayda bir diye bir şart yok. Doktorun ne zaman cagirirsa. Çünkü ilerleyen haftalarda 2 haftada bir gidiliyor. Bir de riskli gebeliklerde sık çağrılabiliyor canım. Ama doktor raporu alıp iş yerine teslim edersen sıkıntı olmazKızlar bir şey daha soracağım çalışan hamileler ayda bir doktora gittiğinde o gün izinli sayılıyor ya ben bunu iyice öğrenmek için şirket İK’sına mail attım yaptığı dönüşü aşağıya koyuyorum. Mağaza müdürüde bana doktora gittiğine dair ondanda evrak alacaksın diyor. Ama bu izin formu düzenlenmesi yeterli değil mi?
Mesajı gönder e bastıktan sonra tüh ya belirtileri diğerlerinden farklı mıydı diğerleriyle aynı mıydı sormayı unuttum demiştimYaa benimde öyle heskes kız bekliyordu eşim de dahil ama oğlan çıktıbenimde diğerlerine baya benziyordu şimdiye kadar. Allah gönlüne göre versin inşallah
Ayy şu an aşırı panik olduuuummmm kesinleşene kadar hep bir soru işaretiEltim de 6-7 doktor kız demiş 6 aya kadar. Sonra erkek olduğu anlaşılmış
Yaaaa öyle mi darısı bana inşallah. Benimde corasprin tedavim var bir ondan bir de rahim ağzına yakın olmasından şüphelendiler. Bu cumartesi günü kontrolüm var bende 16+1 oluyorum. Umarım bende sizin gibi yukarı çıkmaya başladığı haberini alırımBenim de 5. Haftada kanama olmuştu ama nedeni bilinmiyordu. 12. Haftada gittiğimde plesanta aşagida ama 24. Haftaya kadar genelde yukarı çıkar, kanama nedeni de büyük ihtimalle plesentanin aşağıda olması dediler. 16. Haftada kontrole gittiğimde plesentanin yukarı ciktigini söylediler.
Bir de erkek çocuklarında daha çok oluyormus bu durum. Sizin cinsiyete ne demislerdiBenim de 5. Haftada kanama olmuştu ama nedeni bilinmiyordu. 12. Haftada gittiğimde plesanta aşagida ama 24. Haftaya kadar genelde yukarı çıkar, kanama nedeni de büyük ihtimalle plesentanin aşağıda olması dediler. 16. Haftada kontrole gittiğimde plesentanin yukarı ciktigini söylediler.
Bizim şirketimizde ayda bir hakkın var. Diğerlerinde ya rapor alacaksın ya da haftalık izninde gideceksin. Zaten son aylarda doğum iznine ayrılmış oluyorsun.Ayda bir diye bir şart yok. Doktorun ne zaman cagirirsa. Çünkü ilerleyen haftalarda 2 haftada bir gidiliyor. Bir de riskli gebeliklerde sık çağrılabiliyor canım. Ama doktor raporu alıp iş yerine teslim edersen sıkıntı olmaz
Çok geçmiş olsun canım mevsim geçişinden veya genel bir salgından kaynaklı olabilir dinlen dikkat et kendineGünaydın herkese, biraz hasta olmuşum. Boğazım çok fena. Vücudum dökülüyor resmen. Ancak doktora gitmedim o kadar kötü de değil gibiyim. Yani hamile olmasam kesin gitmezdim de özellikle gitmem gerekir mi acaba?
Antibiyotiklik değilim çok ağrım olduğunda parol içtim.
Bu konuda aynı fikirdeyiz genelde herkesin tavsiyesi de bu yönde sanırım bende ilk park yatakla ve reflü yatağıyla başlayıp sonra montessori yatak ile devam edeceğim. 6-7yaşına kadar onu kullanıyorlar genelde sonra ilkokul çağında bakılır yeni birşeyBen de sanırım büyüyen beşik almayacağım.İnternette de kötü yorumlar okudum çekmece kısımları gerçekten avantajlı oluyor ama büyüdüğünde çok kullanışlı olmuyor gibi. Montessori yatak almaya karar verdim bir de anne yanı beşik alıcam. Dolap 3 kapılı yeter diye düşünüyorum sadece çocuğun eşyaları olacak çünkü.çok teşekkürler kızlar fikirleriniz için.
bizimde aynı şekilde ayda 1 iznimiz var. Doktorundan kağıt götürmen yeterli herhangi bir izin halkından düşünmez.fazladan gidilecekse doktora yıllık izin veya rapor giriyorsun.Bizim şirketimizde ayda bir hakkın var. Diğerlerinde ya rapor alacaksın ya da haftalık izninde gideceksin. Zaten son aylarda doğum iznine ayrılmış oluyorsun.
muayene barkodu götürsen yada doktordan rica et bir durum bildirir raporu yazabilir sekreteri ben hast. çalıştığım dönem böyle gıcık iş yerleri için ya barkod fazladan veriyorduk yada doktorun kaşe imzası bulunan bir durum bildirir raporu yazıyordukKızlar bir şey daha soracağım çalışan hamileler ayda bir doktora gittiğinde o gün izinli sayılıyor ya ben bunu iyice öğrenmek için şirket İK’sına mail attım yaptığı dönüşü aşağıya koyuyorum. Mağaza müdürüde bana doktora gittiğine dair ondanda evrak alacaksın diyor. Ama bu izin formu düzenlenmesi yeterli değil mi?
aminn tüm bebişlerMesajı gönder e bastıktan sonra tüh ya belirtileri diğerlerinden farklı mıydı diğerleriyle aynı mıydı sormayı unuttum demiştimben kendime göre doktor 16 haziranda kız derse çok şaşıracağım herşeyi aynı yaşıyorum çünkü rüyamda da erkek gördüm. ne yazıldıysa o olacak yeter ki sağlıkla gelsinler tüm bebişler
Benim de 15. haftamda bel ağrılarım vs. olmuştu tosunum maşallah sağlıklı ama. Geceleri yatakta falan dönemiyordum. Birkaç kişi daha yaşadık bunu grupta aslında.Merhaba bende yeni gördüm bu başlığı.inş bende kasım annesiyim. Şuan 15+2 yim. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ilk hamileliğim. Kızlar 2 gündür biraz yordum kendimi ve bel ağrım başladı. Özellikle geceleri artıyor ağrım yatakta zor döndürüyorum kendimi. Ve ara ara alttan bıcak saplanması gibi sancılar yaşıyorum. Çok şükür kanama vs yok. Sizdede bu haftalarda oldumu benzer ağrılar? Doktoruma sordum cevap bekliyorum. Ama içimde korku var. İnternetteYok bebek karnınızda ölü olabilir vs diye şeyler yazıyor. Moralimi bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?