2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Selam kızlar ben geldim kontrolden 2 li düşük risk çıkmış çok şükür. Doktora rica ettim ama cinsiyeti malesef yine söylemedi devlet de .. fotoğraf da nub görünüyor sanki yanlış görmüyorsam bence kız, sizce ???
alırız bir masaallahinizi kizlar dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız amin

Eklentiler

• IMG-20230529-WA0002.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 83
Ya bizim de sehir disina tasinma hayalimiz var. sanirim ikizlerime ilk etapta sadece park yatak alacagim iki tane. Zaten yazlari yazlikta yasiyoruz tasinabilir olmasi onemli benim icin. Ev icin karar verip tasinmaya kadar bebekler 6 aylik olur. O zaman oda yaparim diyorum. Ama simdilik ikeadan gidip bir cekmece alacagim kiyafetler icin

sağlıkla gelsinler :) inanın pişman olmazsınız. biz tatillerimize de götürdük temiz temiz yerlerini yadırgamadan uyudular. şimdiye kadar en verimli kullandığım bebek eşyası 1 park yatak 2. ise philipsin wasabi buharlı pişiricisi.

bu arada bir önceki mesajda yazmayı unuttum. çekmece fikri çok güzel bakayım ben de :)

Ah çok geçmiş olsun. Evet ılık su limon bal ıhlamur dışında bir şey yapamıyorum bende. neyseki ateş falan yok, bebeğe zarar vermiyor.

Ah çok geçmiş olsun. Evet ılık su limon bal ıhlamur dışında bir şey yapamıyorum bende. neyseki ateş falan yok, bebeğe zarar vermiyor.
Çok şükür ilerlemeden önüne geçebilelim de yoksa hamileyken hasta olmak en korktuğum şey. Parol yutuluyor mu onu bilmiyordum baş ağrısında falan

Bende 13. Haftamdayım dr bacak arasında pipi görmüyorum kıza benzettim dedi ama kesin konuşmadı cinsel gelişimini tamamlamadı diye
Sonradan pipi çıkar mı sizce ??
Çünkü oğlumda baya pipi çıkıntısı belli oluyodu

Kızlar selam bende 15. Haftamdayım ama inanılmaz baş ağrısı ve 3-4 gündür ishalle baş etmeye çalışıyorum varmı aranızda başına gelen çözümü olan
Bende 13.haftamda yaşadım çok da ağrılıydı benimki, dr aradığımda reflör al ishali kesmesi için demişt gerçekten 2 defa kullndım geçti sizde doktorunuza danışın isterseniz bana çok iy gelmişti

Kız bence

Ne güzel. Ama emin ol cok az senin gibi olan şanslısın o zaman
Herkesin ailesi, hayat tarzı, beklentisi farklıdır. Burada bir paragraf yazıya bakarak birbirimizi doldurmayı doğru bulmuyorum. Tek taraflı dinlemek yeterli değil. Zaten hak verilmek için anlatılıyor dertler çoğu zaman. Ama gelin kayinvalide ilişkisi çok hassas bir konu. Arada sizin eşiniz var. Bir insan niye annesiyle eşi arasında kalsın. Hele de uzakta oturuyorsanız. Zaten az görüşülüyordur bir de gidilmediginde iyice araya soğukluk girer. Anlasamayabilirsiniz, eşiniz sizin de haklı olduğunuz yanları görüp sizi savunabiliyorsa çok da dert etmeyin bence. Burada geleceğin kayinvalideleri olarak konuşuyoruz. Bunca zahmetle yetiştirdiğiniz heyecanlandıginiz evladınizin evlenince sizden yüz çevirmesini istemezsiniz elbette. Usulünce konusulunca halledilir. Bir yerde okumuştum. Beklenti hayal kırıklığı getirir. Diye her iki taraf da beklenti içinde olmazsa anlaşılıyor. Bizde öyle en azından sevgiler

Yok canım orda yazanların hepsi tahminlerimiz di ilk başta öğrendiğimizde ne hissediyoruz dıye yazdırdık öğrenınce degısecek .

soyasosu çok geçmiş olsun ateş yoksa gitmene gerek yok bol sıvı ve dinlenmek en güzeli ..
Bizde gece ateşle başladık kızım hasta ben hasta olmayı tercih ederdim. Çocugun hastalıgı cok zor elinden birşey gelmemesi ateşler içinde yanarken yapacak birşeyin olmaması..

Ben de öyle düşündüm de bilmediğim bir şey varsa sormak istedim
Çok çok geçmiş olsun İnci kuşa, hemencecik iyileşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…