- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Ya bizim de sehir disina tasinma hayalimiz var. sanirim ikizlerime ilk etapta sadece park yatak alacagim iki tane. Zaten yazlari yazlikta yasiyoruz tasinabilir olmasi onemli benim icin. Ev icin karar verip tasinmaya kadar bebekler 6 aylik olur. O zaman oda yaparim diyorum. Ama simdilik ikeadan gidip bir cekmece alacagim kiyafetler icinAaa ben tabloda erkek olarak görmüştüm henüz belli değil mi ?
Ben büyük oğlumda hem mobilya beşik hem park yatak almıştım. mobilya beşiği hiç kullanmadım ona yatırdığım zaman ağlayı uyandı sevmedi nedense biz de bir tarafını söktük yatağımıza bağladık anne yanı gibi kullandık :) e pert oldu tabi. iki yaşına geldiğinde caploonba nın my hause modelini aldık yatağı montessori şeklinde olan. dolabı da 3 kapılı. yatağın altında iki çekmecesi var. şimdi 6 yaşında yatağından sıkıldı yatmak istemiyor normal baza alıp o çatılı yatağı 2.oğlana verdik. ikinci oğluma hiç beşik almadım park yatak ve benim yanım idare etti hep. gardrobu da abisiyle ortak kullanıyor çok yeterli geldi bize my hause. buna da park yatağı kullanacağım.
ev yaptırıyoruz inşallah 1 seneye bitecek. 1 odam fazla olacak orda. oraya yeni bir düzen kurarım 2 ve 3 numaraya yeni takım alırım eve göre diye hiçbir şey almak ya da evden eşya çıkarmak istemiyorum. bu sürede yeni bebeğin eşyalarını nereye sığdıracağım merak içindeyim.
sağlıkla gelsinler :) inanın pişman olmazsınız. biz tatillerimize de götürdük temiz temiz yerlerini yadırgamadan uyudular. şimdiye kadar en verimli kullandığım bebek eşyası 1 park yatak 2. ise philipsin wasabi buharlı pişiricisi.Ya bizim de sehir disina tasinma hayalimiz var. sanirim ikizlerime ilk etapta sadece park yatak alacagim iki tane. Zaten yazlari yazlikta yasiyoruz tasinabilir olmasi onemli benim icin. Ev icin karar verip tasinmaya kadar bebekler 6 aylik olur. O zaman oda yaparim diyorum. Ama simdilik ikeadan gidip bir cekmece alacagim kiyafetler icin
bu arada bir önceki mesajda yazmayı unuttum. çekmece fikri çok güzel bakayım ben de :)Ya bizim de sehir disina tasinma hayalimiz var. sanirim ikizlerime ilk etapta sadece park yatak alacagim iki tane. Zaten yazlari yazlikta yasiyoruz tasinabilir olmasi onemli benim icin. Ev icin karar verip tasinmaya kadar bebekler 6 aylik olur. O zaman oda yaparim diyorum. Ama simdilik ikeadan gidip bir cekmece alacagim kiyafetler icin
Ah çok geçmiş olsun. Evet ılık su limon bal ıhlamur dışında bir şey yapamıyorum bende.Geçmiş olsun canım geçen hafta bende öyleydim. Ilık suya bal limon karıştırıp günde iki kez falan içtim 2 günde düzeldi. Ihlamur da tüketebilirsin. İlaç alamadığımız için malesef sıcak şeyler tüketerek geçirmeye çalışıyoruz.
Çok şükür ilerlemeden önüne geçebilelim de yoksa hamileyken hasta olmak en korktuğum şey. Parol yutuluyor mu onu bilmiyordum baş ağrısında falanAh çok geçmiş olsun. Evet ılık su limon bal ıhlamur dışında bir şey yapamıyorum bende.neyseki ateş falan yok, bebeğe zarar vermiyor.
Ancak uyarayim. Bebekler ayaklaninca cekmece acikken tutunup uzerine cikmaya calisirsa fln devrilme riski oluyor allah korusun. Bu yuzden mutlaka duvara sabitlemek lazim. Benim hep aklimda o konu.bu arada bir önceki mesajda yazmayı unuttum. çekmece fikri çok güzel bakayım ben de :)
ben anlamıyorum ultrason görüntüsünden ama kız gibi hissettim. sağlıkla gelsin :)Kizlaaar bana bi tahmin yapan yok mumesajım araya kaynadı
Bende 13.haftamda yaşadım çok da ağrılıydı benimki, dr aradığımda reflör al ishali kesmesi için demişt gerçekten 2 defa kullndım geçti sizde doktorunuza danışın isterseniz bana çok iy gelmiştiKızlar selam bende 15. Haftamdayım ama inanılmaz baş ağrısı ve 3-4 gündür ishalle baş etmeye çalışıyorum varmı aranızda başına gelen çözümü olan
Parol serbest ama ağrıdan kıvranmadığım sürece içmiyorum ben.Çok şükür ilerlemeden önüne geçebilelim de yoksa hamileyken hasta olmak en korktuğum şey. Parol yutuluyor mu onu bilmiyordum baş ağrısında falan
Kız benceSelam kızlar ben geldim kontrolden 2 li düşük risk çıkmış çok şükür. Doktora rica ettim ama cinsiyeti malesef yine söylemedi devlet de .. fotoğraf da nub görünüyor sanki yanlış görmüyorsam bence kız, sizce ???
alırız bir masaallahinizi kizlar dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız amin
Herkesin ailesi, hayat tarzı, beklentisi farklıdır. Burada bir paragraf yazıya bakarak birbirimizi doldurmayı doğru bulmuyorum. Tek taraflı dinlemek yeterli değil. Zaten hak verilmek için anlatılıyor dertler çoğu zaman. Ama gelin kayinvalide ilişkisi çok hassas bir konu. Arada sizin eşiniz var. Bir insan niye annesiyle eşi arasında kalsın. Hele de uzakta oturuyorsanız. Zaten az görüşülüyordur bir de gidilmediginde iyice araya soğukluk girer. Anlasamayabilirsiniz, eşiniz sizin de haklı olduğunuz yanları görüp sizi savunabiliyorsa çok da dert etmeyin bence. Burada geleceğin kayinvalideleri olarak konuşuyoruz. Bunca zahmetle yetiştirdiğiniz heyecanlandıginiz evladınizin evlenince sizden yüz çevirmesini istemezsiniz elbette. Usulünce konusulunca halledilir. Bir yerde okumuştum. Beklenti hayal kırıklığı getirir. Diye her iki taraf da beklenti içinde olmazsa anlaşılıyor. Bizde öyle en azındanNe güzel. Ama emin ol cok az senin gibi olan şanslısın o zaman
Yok canım orda yazanların hepsi tahminlerimiz di ilk başta öğrendiğimizde ne hissediyoruz dıye yazdırdık öğrenınce degısecek .Aaa ben tabloda erkek olarak görmüştüm henüz belli değil mi ?
Ben büyük oğlumda hem mobilya beşik hem park yatak almıştım. mobilya beşiği hiç kullanmadım ona yatırdığım zaman ağlayı uyandı sevmedi nedense biz de bir tarafını söktük yatağımıza bağladık anne yanı gibi kullandık :) e pert oldu tabi. iki yaşına geldiğinde caploonba nın my hause modelini aldık yatağı montessori şeklinde olan. dolabı da 3 kapılı. yatağın altında iki çekmecesi var. şimdi 6 yaşında yatağından sıkıldı yatmak istemiyor normal baza alıp o çatılı yatağı 2.oğlana verdik. ikinci oğluma hiç beşik almadım park yatak ve benim yanım idare etti hep. gardrobu da abisiyle ortak kullanıyor çok yeterli geldi bize my hause. buna da park yatağı kullanacağım.
ev yaptırıyoruz inşallah 1 seneye bitecek. 1 odam fazla olacak orda. oraya yeni bir düzen kurarım 2 ve 3 numaraya yeni takım alırım eve göre diye hiçbir şey almak ya da evden eşya çıkarmak istemiyorum. bu sürede yeni bebeğin eşyalarını nereye sığdıracağım merak içindeyim.
o tabloya ben de eklensem aslında?Yok canım orda yazanların hepsi tahminlerimiz di ilk başta öğrendiğimizde ne hissediyoruz dıye yazdırdık öğrenınce degısecek .
Bilgilerini yazıpo tabloya ben de eklensem aslında?
Ben de öyle düşündüm de bilmediğim bir şey varsa sormak istedimsoyasosu çok geçmiş olsun ateş yoksa gitmene gerek yok bol sıvı ve dinlenmek en güzeli ..
Bizde gece ateşle başladık kızım hasta ben hasta olmayı tercih ederdim. Çocugun hastalıgı cok zor elinden birşey gelmemesi ateşler içinde yanarken yapacak birşeyin olmaması..
Böyle var olur muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?