Kizlar sehir hastanesinde aynı doktora da randevu alsanız her zaman başka başka oluyor mesela Ahmet e randevu aldın içeride Ayşe oturuyor yani ismi olan doktorlar covid den sonra bi daha muayene ye inmedi eskiden böyle değildi covid den sonra böyle oldu sadece asistan ve uzmanlar bakıyor ismi geçen doktor olmuyor haa diyelim Ahmet e gittin Ayşe çıktı ama çok memmun kaldın yine Ahmet e randevu aldın bu sefer de fatma çıkıyor tabi doktor ayni olsa da icerde olan kişi yine değişiyor
Bana da kız gibi geldi nub da belli bu sefer hayırlısı ile sağlıkla kucağıma almak nasip olsin inşallah hepimizin tabi ki . Ben de yüzük kese ramzi miydi bebeğin durduğu taraf kan yenilenme cin takvimi hepsi erkek çıkmıştı ama tutmadı kız bence de yani hepsi yanlış çıktı
benim bir kızım var Allah bağışlasın bu da 2. Olacak inşallah tabi ki başı sağlık ama iki çocuk istediğim için iki meyveden de tadip bir de oğlum olsun isterdim ama rabbim ne nasip ettiyse odur yeter ki hayirli sağlıklı olsun iki kız annesi olacağım