2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynen şehirler de eğitim araştırma gibi ben ilkkez gidicem 13 ne randevu aldım 19 haftamda oluyorum hemen hemen detaylı için gün verirlermi bakalım

Al_pi ben 23 Hazirana detaylı randevumu aldım Serkan Bey’e. Fiyata dediğim gibi 1200 tl dedi. Diğer yerlere göre uygun geldi bana yinede. Bilgin olsun
Kızımın doğduğu gün Hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallah çook güzel mutlu ayrıl ordan
Ben burada aydında buldum hatta doktorumunda arkadaşı sanırım ona giderim hemde yol çekmemiş olurum dıye düşündüm . Bu hafta ctesı randevum var bende detaylıyı sorup gün alacagım inşallah . Cidden fiyat iyi.

Herkese merhaba. 14+3 doktor kontrolümüzden geldik. 10+1 de ön tahmin olarak erkek demişti ama bu sefer kız dedi. İlk çocuğum ve gerçekten kız olmasını çok istiyordum ama yine de belki tekrar değişir diye çok umutlanmıyorum. Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar benim canım inanılmaz derecede suffle çekiyor bir kez yesem nolur ya

Kızlar bir şey daha soracağım çalışan hamileler ayda bir doktora gittiğinde o gün izinli sayılıyor ya ben bunu iyice öğrenmek için şirket İK’sına mail attım yaptığı dönüşü aşağıya koyuyorum. Mağaza müdürüde bana doktora gittiğine dair ondanda evrak alacaksın diyor. Ama bu izin formu düzenlenmesi yeterli değil mi?

Eklentiler

• 05B4A6A7-7D4A-48D0-85A5-2C547239CA2D.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 108
İçinde yumurta var ya. Hamilelikte yumurta tam pişmiş bir şekilde tüketilmeli. Cıvık, kayısı kıvamında vs olamaz.
Bir şef olarak yazıyorum. Suflenin içerisindeki yumurta 190 derece civarında fırında kalacağı için çiğ kalmaz pişer. Eğer kendiniz yapmayacaksanız işletmenin derecelendirme ve dakikasını sorun tüketin. Sufle yemenizde hiçbir sakınca yok.

Yaa inşallah Bencede senin için yakın bi yer çok daha iyi olur. İnsan fiyatları duydukça İzmir’dekilere şükür ediyo gerçekten

Ben genelde hastaneden dönüşte barkod ekliyorum izin formuna işyerim onay veriyor. Sıkıntı yapmıyor

Kızlar haftaya 11.haftalık oluyoruz.
Normalde kontrollerimi özelde takip ettiriyorum.
İkili test için devletten randevu aldım. Gitttiğimde direkt bakarlar mı? Yoksa farklı bir güne mi çağırırlar.Devlette yaptıranlardan fikir istiyorum.Bu arada normalde MEDİPOLE gidiyorum. Bu testin tahmini ücretini bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Yaa benimde öyle heskes kız bekliyordu eşim de dahil ama oğlan çıktı benimde diğerlerine baya benziyordu şimdiye kadar. Allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlar 12+3 oldum bugün kontrolüm vardı ikili test sonucun düşük çıkmış çok şükür cinsiyet tahmini yapabilirseniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_20230529_170235.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…