- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
Şimdi farkettim ben maviciymişim :) mavi laktozsuz. Tam olarak intolerans denmese de laktoz rahatsız ediyor sütte. Ondan kefiri laktozsuzdan gidiyorum. Yeşile elim gitmemiş demekki şimdi öğrendim farklı çeşidi olduğunu. Meyveliler aman Allahım zaten ne mide bulandırıcı geliyor bana düşüncesi bile. Gebelikle ilgili değil normalde deİçim kefirciler mavi mi yeşil mi ? Ben şimdiye kadar mavisini alıyordum dün yeşili aldım aman yarebbim ne güzel tadııııı bayıldııım ..
Benimki de böyle artık soruyorlar. Diğer bebeklerim 5-6 aylıkken karnım çıkmıştı ama en zayıf hamile kaldığım bebeğim bu belki ondandır. 14. Haftadayım hamile misiniz diye soruyo herkes. 53 kilo ile hamile kaldım. 55-56 yım şu an. O kadar kusmaya çok kilo aldım. Muhtemelen midemi bastırsın diye yediğim simitlerden, yağsız tostlardanBenim göbek bağımsızlığını ilan etti kızlar daha fazla saklayamıyorum
Meyvelilerde çok şeker var zaten hiç gerek yokŞimdi farkettim ben maviciymişim :) mavi laktozsuz. Tam olarak intolerans denmese de laktoz rahatsız ediyor sütte. Ondan kefiri laktozsuzdan gidiyorum. Yeşile elim gitmemiş demekki şimdi öğrendim farklı çeşidi olduğunu. Meyveliler aman Allahım zaten ne mide bulandırıcı geliyor bana düşüncesi bile. Gebelikle ilgili değil normalde de
Maalesef bende bu şekilde beslendim hep bulantılar yüzünden, aç kaldıkça dahada bulanıyordu sürekli ekmek yemek zorundan kaldım. Hafta ilerledikçe yeme düzenimiz oturur diye düşünüyorum. Bebişler sağlıklı olduğu sürece kilo verilir zaten yazın daha hafif şeylerle geçiyor öğünlerBenimki de böyle artık soruyorlar. Diğer bebeklerim 5-6 aylıkken karnım çıkmıştı ama en zayıf hamile kaldığım bebeğim bu belki ondandır. 14. Haftadayım hamile misiniz diye soruyo herkes. 53 kilo ile hamile kaldım. 55-56 yım şu an. O kadar kusmaya çok kilo aldım. Muhtemelen midemi bastırsın diye yediğim simitlerden, yağsız tostlardandikkat de edemiyorum çünkü herşey mide bulandırıcı
İnşallahMaalesef bende bu şekilde beslendim hep bulantılar yüzünden, aç kaldıkça dahada bulanıyordu sürekli ekmek yemek zorundan kaldım. Hafta ilerledikçe yeme düzenimiz oturur diye düşünüyorum. Bebişler sağlıklı olduğu sürece kilo verilir zaten yazın daha hafif şeylerle geçiyor öğünler
Bana asmdeki hemşire ikiz olduğu için önerilmiyo şimdiye kadar ikiz gebelerde sayılı kişi yaptırmıştır dedi o evde doğum olur göbek bağını paslı makas ile keserler diye önlem amaçlı dedi kızımda 2 doz vurulmuştum doktora sormayı unuttum tabi zaten pek düzgün diyologumuz olmuyo nedense daha ısınamadım ona hastanenin doğum süreci çok güzeldi sezaryandım ama ilgileri falaan doktorumda başka hastanede epey uzağa gitmiş arada kaldım iyice birde ikizlerde küvez girme ihtimali olduğundan yakınımda bi hastane olması gerekbaşka marka tetanoz muymuş
Bana da önce iki doz demişti de son beş yıl içinde bir dozum olunca fikrini değiştirip tek doz yeterli dedi
Ben olabilecek en kilolu halimle hamile kaldım bide, şimdiden önümüzdeki yazı çok zayıf geçirmenin hayalini kuruyorumİnşallahson haftalarda yeme düzeni oturdukça kilo alımı da yavaşlayacak aslında bende öyle oldu hep. Kiloya en takılmayacak zamanlardayız ama insan yine de istemiyo kilo almak. Nohut yutmuş solucan gibi olmak isterdim ama hiçbiri öyle geçmedi alıyorum
Olacak olacak herşey çok güzel olacakBen olabilecek en kilolu halimle hamile kaldım bide, şimdiden önümüzdeki yazı çok zayıf geçirmenin hayalini kuruyorum
Senin kızın küçüktü diye hatırlıyorum ben. Bildiğim kadarıyla zaten iki dozun koruması çok daha fazla. Yanıltmak istemem bir doktor görüşüde al mutlakaBana asmdeki hemşire ikiz olduğu için önerilmiyo şimdiye kadar ikiz gebelerde sayılı kişi yaptırmıştır dedi o evde doğum olur göbek bağını paslı makas ile keserler diye önlem amaçlı dedi kızımda 2 doz vurulmuştum doktora sormayı unuttum tabi zaten pek düzgün diyologumuz olmuyo nedense daha ısınamadım ona hastanenin doğum süreci çok güzeldi sezaryandım ama ilgileri falaan doktorumda başka hastanede epey uzağa gitmiş arada kaldım iyice birde ikizlerde küvez girme ihtimali olduğundan yakınımda bi hastane olması gerek
Bir doğuralım zayıflatırım ben siziBen olabilecek en kilolu halimle hamile kaldım bide, şimdiden önümüzdeki yazı çok zayıf geçirmenin hayalini kuruyorum
3,5 yaşında evet umarım öyledir, kötüyü çağırmak değil takibi bende çevremdekilere girebilir diyorum dur daha diyolar bence ikiz gebeliğin risklerini bilmiyorlarSenin kızın küçüktü diye hatırlıyorum ben. Bildiğim kadarıyla zaten iki dozun koruması çok daha fazla. Yanıltmak istemem bir doktor görüşüde al mutlakatabiki mutlaka hatta kesinlikle yoğun bakımı olan bir hastane gerekli. ( kötüyü çağırmak değil ama tedbirli olmak adına ben kendim de öyle tercih ettim.)
Bizim ailede var ikiz. Önlem amaçlı bile girmediler yoğun bakıma. İlla girecek diye de bir şey yok ama tedbirli olmak her anlamda çok mantıklı. Doğum sonuçta bu. Sağlıkla gelsinler ve büyüsünler3,5 yaşında evet umarım öyledir, kötüyü çağırmak değil takibi bende çevremdekilere girebilir diyorum dur daha diyolar bence ikiz gebeliğin risklerini bilmiyorlargenel olarak giriyolar kabullendim bunu zaten umarım çok kalmazlar çok küçük gelmek istemezler önlem amaçlı girerler diye dua ediyorum
Hahah artık kesin belli olur cinsiyetiYarın dr gidecek arkadaşlar varmıben baya heyecanlıyım
hadi hayirlisi cinsiyeti ogren insallah bizede haber verYarın dr gidecek arkadaşlar varmıben baya heyecanlıyım
Kaçtaydı randevuYarın dr gidecek arkadaşlar varmıben baya heyecanlıyım
Hahah artık kesin belli olur cinsiyeti
hadi hayirlisi cinsiyeti ogren insallah bizede haber ver
Şuan bekliyorum hastanede kontrol olduğu için çıkan hastandan sonra alırlar sanırımKaçtaydı randevuAllah gönlüne göre versin
Ahhh o ayakBiz çıktık teyzeleri gayet iyimiş bu minnoş 187 gram olmuş o kadar çikolataya hareket etmedi elini yüzüne koydu durdu daha sakin olacak sanırım abisine göre cinsiyetimizde kesinleşti erkek artık alışmam lazım iki erkek anası olma fikrineaşağıda ki ultrasonda ayağı var çok tatlı ya minicik
Oyyy maşallah o elleri yerim ben ne güzel poz vermiş öyle hadi bakalım sağlıkla gelsin oğluşunBiz çıktık teyzeleri gayet iyimiş bu minnoş 187 gram olmuş o kadar çikolataya hareket etmedi elini yüzüne koydu durdu daha sakin olacak sanırım abisine göre cinsiyetimizde kesinleşti erkek artık alışmam lazım iki erkek anası olma fikrineaşağıda ki ultrasonda ayağı var çok tatlı ya minicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?