2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ahhh o ayak maşallah
Aynı cinsiyet olmasının çocuklar için avantajı çok fazla. Sağlıkla büyüsünler
Benim kız da hep yüzünü kapadı çok sakindi
Abisi ultrasonda çok hareketliydi ve hala o şekilde hareketli bir çocuk bence bu daha sakin olacak ultrasonda da gördüğüm kadarıyla büyük oğlum deli deli hareketler yapardı içerdi sakin bebek olmaları bizim için avantaj tabiki

Oyyy maşallah o elleri yerim ben ne güzel poz vermiş öyle hadi bakalım sağlıkla gelsin oğluşun Artık şüphe yok umut yok
Hahaha dr da beni teselli ediyor abisinden baya bişeylerş kalmıştır çok masraf olmaz bilmiyor ki ben hep ortak renkler kullandım büyük eşyalarda kızım olursa diye ya sağlıklı olsunda hiç önemli değil insan sadece hevesleniyor yoksa cidden hiç önemli değil birde bizim için son çocuk bu ondan sanırım bu kadar istiyordum kız

Benim sıpa da 9. haftadan beri inanılmaz hareketli. İlk çocuğunuz nasıldı o da ultrasonda hareketliymiş ya yaramazlık çok yaptı mı? Ben ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum fikir olur belki.

Benim sıpa da 9. haftadan beri inanılmaz hareketli. İlk çocuğunuz nasıldı o da ultrasonda hareketliymiş ya yaramazlık çok yaptı mı? Ben ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum fikir olur belki.
Valla oğlum ultrasonda ters dururdu ayaklarını çırpardı dr ne kadar uğraşırdı ölçüm yapamazdık gider gezer dinlenir gelirdim o derece şuan 5 yaşında hala ters duruyor zor ve hareketli bir çocuktu

gözünüz aydın sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün. ben iki erkek annesiyim. zor olmasına zor ama aslında iki erkek annesi olmak güzel. biri 3 biri 6 olacak temmuzda. oyun oynamaya başladılar birlikte. robotlarla dinozorlarla arabalarıyla oynamaları, geçip karşılıklı gol yapmaları bazen de boğuşmak dediğimiz birbirlerinin üstüne çıkarak oynamaları filan hoşuma gidiyor çok. evet sakin bir ev hayatı olmuyor ama cümbüşlü olmak da güzel :) güzel günler bekliyor sizi

Yaa inşallah bakalım bizi neler bekliyor oğlum zaten diyor erkek olsun kız benimle oynamaz benim diğer bebek oyun yaşına gelince abisi pas verir mi acaba çok merak ediyorum 5 yaş 3 ay olacak araları küçük 5 olunca büyük oğlum 10 olacak filan ayy böyle düşününce hayal gibi geliyor bana biz hala inanamıyoruz 2 bebek geleceğine ama inşallah ömürleri boyunca iki yakın arkadaş olurlar

Ne desin allah yardımcın olsun mu desin Yazık üzülme diye teselli etmeye çalışmış. Hangisi yoksa onu istiyoruz bu da doğal olan birşey bana kız deseydi de cok sevınecektım . Kızımın en yakın dostu olacaktı . Saglıkla gelsınler yeter ki

Ya bana doktor kız dedi ama hala nedense emin olamıyorum biraz önce banyo havlusu ve battaniye aldım ilk alışveriş olarak pembeye elim gitmedi sarı aldım ne olur ne olmaz garanti olsun diye

masallah nekadar tatli benimde iki oglum var boğusmalari oynamalari cok guzel uyum sagliyorlar sonradan daha iyi anlicaksin saglikla gelsin

Benim büyük çok hareketliydi şuan 11 bitti yeni 1 senedir falan duruldu 2. ona gör daha sakindi şuan 3. ultrasonda gayet sakin duruyor ama 13+ lardan beri hissediyorum muhtemelen ult. sakin anlarına denk gelior bu da hareketli olacak
verir verir hiç merak etme benimkiler 7 yaş araları ama çok güzel oynarlar zaten 2 yaşında başlıyorlar abiyle ablayla oynamaya

Kızlar bu mide yanmaları tahmini ne zaman biter bide bacaklarımda tuhaf şeyler oluyo tuhaf ağrılar yaşıyorum huzursuz bacak dedikleri ne oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…