- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Abisi ultrasonda çok hareketliydi ve hala o şekilde hareketli bir çocuk bence bu daha sakin olacak ultrasonda da gördüğüm kadarıyla büyük oğlum deli deli hareketler yapardı içerdiAhhh o ayakmaşallah
Aynı cinsiyet olmasının çocuklar için avantajı çok fazla. Sağlıkla büyüsünler
Benim kız da hep yüzünü kapadı çok sakindi
Hahaha dr da beni teselli ediyor abisinden baya bişeylerş kalmıştır çok masraf olmaz bilmiyor ki ben hep ortak renkler kullandım büyük eşyalarda kızım olursa diyeOyyy maşallah o elleri yerim ben ne güzel poz vermiş öyle hadi bakalım sağlıkla gelsin oğluşunArtık şüphe yok umut yok
Benim sıpa da 9. haftadan beri inanılmaz hareketli. İlk çocuğunuz nasıldı o da ultrasonda hareketliymiş ya yaramazlık çok yaptı mı?Abisi ultrasonda çok hareketliydi ve hala o şekilde hareketli bir çocuk bence bu daha sakin olacak ultrasonda da gördüğüm kadarıyla büyük oğlum deli deli hareketler yapardı içerdisakin bebek olmaları bizim için avantaj tabiki
Ama üçlü de garanti değil ki hatta ikiliden daha düşük güvenilirliği bi arastır istersen canımGercekten cok strese sokuyo bu testler ikilide risk az dedi acaba emin olmadida uclumu istedi diye bi suphe duydum
Valla oğlum ultrasonda ters dururdu ayaklarını çırpardı dr ne kadar uğraşırdı ölçüm yapamazdık gider gezer dinlenir gelirdim o derece şuan 5 yaşında hala ters duruyor zor ve hareketli bir çocuktuBenim sıpa da 9. haftadan beri inanılmaz hareketli. İlk çocuğunuz nasıldı o da ultrasonda hareketliymiş ya yaramazlık çok yaptı mı?Ben ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum fikir olur belki.
Ben yandım o zaman asla yerinde durmayacakValla oğlum ultrasonda ters dururdu ayaklarını çırpardı dr ne kadar uğraşırdı ölçüm yapamazdık gider gezer dinlenir gelirdim o derece şuan 5 yaşında hala ters duruyor zor ve hareketli bir çocuktu
gözünüz aydın sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün. ben iki erkek annesiyim. zor olmasına zor ama aslında iki erkek annesi olmak güzel. biri 3 biri 6 olacak temmuzda. oyun oynamaya başladılar birlikte. robotlarla dinozorlarla arabalarıyla oynamaları, geçip karşılıklı gol yapmaları bazen de boğuşmak dediğimiz birbirlerinin üstüne çıkarak oynamaları filan hoşuma gidiyor çok. evet sakin bir ev hayatı olmuyor ama cümbüşlü olmak da güzel :) güzel günler bekliyor siziBiz çıktık teyzeleri gayet iyimiş bu minnoş 187 gram olmuş o kadar çikolataya hareket etmedi elini yüzüne koydu durdu daha sakin olacak sanırım abisine göre cinsiyetimizde kesinleşti erkek artık alışmam lazım iki erkek anası olma fikrineaşağıda ki ultrasonda ayağı var çok tatlı ya minicik
ben suan yoldayim 16. haftayim ins cinsiyeti ogrenebilirizYarın dr gidecek arkadaşlar varmıben baya heyecanlıyım
Öğrenirsin büyük ihtimalle haberlerini bekliyoruzben suan yoldayim 16. haftayim ins cinsiyeti ogrenebiliriz
Yaa inşallah bakalım bizi neler bekliyor oğlum zaten diyor erkek olsun kız benimle oynamazgözünüz aydın sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün. ben iki erkek annesiyim. zor olmasına zor ama aslında iki erkek annesi olmak güzel. biri 3 biri 6 olacak temmuzda. oyun oynamaya başladılar birlikte. robotlarla dinozorlarla arabalarıyla oynamaları, geçip karşılıklı gol yapmaları bazen de boğuşmak dediğimiz birbirlerinin üstüne çıkarak oynamaları filan hoşuma gidiyor çok. evet sakin bir ev hayatı olmuyor ama cümbüşlü olmak da güzel :) güzel günler bekliyor sizi
Öğrenirsin canım büyümüş artıkben suan yoldayim 16. haftayim ins cinsiyeti ogrenebiliriz
Ne desin allah yardımcın olsun mu desinHahaha dr da beni teselli ediyor abisinden baya bişeylerş kalmıştır çok masraf olmaz bilmiyor ki ben hep ortak renkler kullandım büyük eşyalarda kızım olursa diyeya sağlıklı olsunda hiç önemli değil insan sadece hevesleniyor yoksa cidden hiç önemli değil birde bizim için son çocuk bu ondan sanırım bu kadar istiyordum kız
masallah nekadar tatliBiz çıktık teyzeleri gayet iyimiş bu minnoş 187 gram olmuş o kadar çikolataya hareket etmedi elini yüzüne koydu durdu daha sakin olacak sanırım abisine göre cinsiyetimizde kesinleşti erkek artık alışmam lazım iki erkek anası olma fikrineaşağıda ki ultrasonda ayağı var çok tatlı ya minicik
Sizinkiler kaç yaşında biraz gözüm korkuyor ama çok güzel olacak inşallah inanıyorummasallah nekadar tatlibenimde iki oglum var boğusmalari oynamalari cok guzel uyum sagliyorlar sonradan daha iyi anlicaksin saglikla gelsin
Erkekler çoğaldı sanırımselam kizlar simdi ciktim dr dan erkek bebegim olacak insallah
Benim büyük çok hareketliydi şuan 11 bitti yeni 1 senedir falan durulduBenim sıpa da 9. haftadan beri inanılmaz hareketli. İlk çocuğunuz nasıldı o da ultrasonda hareketliymiş ya yaramazlık çok yaptı mı?Ben ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum fikir olur belki.
verir verir hiç merak etme benimkiler 7 yaş araları ama çok güzel oynarlar zaten 2 yaşında başlıyorlar abiyle ablayla oynamayaYaa inşallah bakalım bizi neler bekliyor oğlum zaten diyor erkek olsun kız benimle oynamazbenim diğer bebek oyun yaşına gelince abisi pas verir mi acaba çok merak ediyorum 5 yaş 3 ay olacak araları küçük 5 olunca büyük oğlum 10 olacak filan ayy böyle düşününce hayal gibi geliyor bana biz hala inanamıyoruz 2 bebek geleceğine ama inşallah ömürleri boyunca iki yakın arkadaş olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?