2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
O günler de gelecek insallahh

Hahahah ya bu konuda da +1 benim eşim ve abim oteli bildiğin sömürüyor bizim hakkimizi da onlar yiyor hahaha kefiri ilk yazdığından beri içeyim içeyim dedim bir türlü cesaret edemedim hadi midem bulanirsa diye peki benim süt intoleransim var birşey olur mu kii

Benim de karnım baya çıktı sadece 2 kilo aldım şimdiden benim de pantolonlarımin önü asla kapanmıyor çekim normalde son aylarda yapılıyor ya ee bizimki kışa geliyor o yüzden diyorum tatilde çekim yapıcam karnım fazla çıkmış olmazsa da yastık koycam diye

Laktoz intoleransı ise laktozsuz kefirler de var. Ama süt alerjisi gibiyse o zaman olmaz

Hanımlar lütfen bana yardımcı olun. Kızıma tuvalet eğitimi alışkanlığı nasıl veririm. Bez bağlamadan mı yoksa bezi de pijamayı da çıkarıp oyle içeri mi salmalıyım
Bezi gece ve gündüz aynı amda kesmelisin çok sabırlı olman gerek evdeki tüm halıları topla yatağa alez filan geçir ilk 1 hafta lazımlık odada ev girişinde olabilir banyodan çok korkuyorlar 1 hafta sonunda lazımlığıda kesinlikle kaldırmanı öneririm yoksa her yerde onu istiyorlar çok zor oluyor biliyorum ama sabırlı olup çocuğunu üzmeden ilerlerseniz 1 hafta sonunda sanki yıllardır tuvalete gidiyormuş gibi oluyor şimdiden bol sabırlar arkadaşım

Merhaba kızlar bugün sağlık ocağı kontrolüne çağırdılar kan alındı kilo bebeğin kalp atışını dinledik tansiyonum düşük zaten her zaman düşüktür hamilelikte iyice düşüyor tetanoz aşısı 1 doz vurulacak 23+3 de çağırdı aşı için çok sevindim tek doz olmasına zaten şuan tetanoz aşısı yokmuş piyasada sizlere kaç doz denildi

Ben bugün oldum aşımı. Kendi aralarında aşının stoklarda olmadığını söylediler. Bana da tek doz uygulandı. Bitseymiş gelmesi de belli olmazmış. Doktorum yaptırabilirsin sıkıntı yok dedi ben de hazır varken yaptırdım bugün.

Benim 20. Haftada aşı olmamı söyledi. Son beş yıl içinde aşım varsa tek doz yeter dedi.
Piyasada olmadığını duydum acaba önceden mi sağlık ocağına söylesem ki?
Benim de dün akşam 8e 4 çıktı tansiyonum ama azcık başım dönüyordu. Normalde hep 10/6 .
Yüksek olmasından iyidir ama ona hiç takılmıyorum.

En güvenilir ikili testmiş üçlü cok yanlıs cıkanmış aralarında bence cok strese sokuyor insanı benim ikili normal cıktı doktor dörtlü de yapalım dedi istemiyorum dedim 21. Haftada detaylıya girerim hayırlısı der önümüze bakarız o test bu test rahat hamilelik geciremiyoruz stresten ilk cocugumda iki doktorda ikili temizse diğerlerine gerek yok demişti

Allah razı olsun daha önce buraya yazdım arkadaşlar demişti havalar ısınsın 5 ay oldu ve artık zamanı geldi

Sıkıntı olacağını sanmıyorum oğlumda da doktorum tek doz yeterli demişti 6 sene önce şimdi yine tek doz yeterli olur zaten hiç dayanamıyorum bu alı iğne olayını benim için baya iyi oldu

Allah razı olsun daha önce buraya yazdım arkadaşlar demişti havalar ısınsın 5 ay oldu ve artık zamanı geldi
Çok sancılı geçiyor yani biz öyle sanıyoruz ilk bir kaç gün ama sonra o kadar çabuk adapte oluyor ki çocuklar şükür diyor insan inşallah çok kolay geçer sizin ama dediğim gibi gece ve gündüzü aynı anda kesmelisin başarılar

Sıkıntı olacağını sanmıyorum oğlumda da doktorum tek doz yeterli demişti 6 sene önce şimdi yine tek doz yeterli olur zaten hiç dayanamıyorum bu alı iğne olayını benim için baya iyi oldu
Ben de uzun yıllar önce olmuştum bi garip hissettim aşı olunca. Nereden baksam 10 yılı geçti

Gercekten cok strese sokuyo bu testler ikilide risk az dedi acaba emin olmadida uclumu istedi diye bi suphe duydum

Sağlık ocağında kaydın vardır canım 17 haftada çağırıyorlar kalp atışı için seni çağırmadılar mı sonra da aşı için randevu veriyolar sana bilgi verildimi evet tansiyonun düşük olması bizim için daha iyi

Ben de uzun yıllar önce olmuştum bi garip hissettim aşı olunca. Nereden baksam 10 yılı geçti
Ben baya ayılıp bayılıyorum hatta vajinusmus geçmişimde var geçen dr alttan bakalım dedi spekulum la yok dedim imkansız diyor ki sen nasıl doğurdun dedim doğuramadan işte hastaneden attılar genel olarak vücuduma yapılan her işlemde ayılır bayılırım eskiye göre daha iyim tabi ama aşıdan şuan korkuyorum daha 1 ay var

İçim kefirciler mavi mi yeşil mi ? Ben şimdiye kadar mavisini alıyordum dün yeşili aldım aman yarebbim ne güzel tadııııı bayıldııım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…