Kaşınıyomuş, karıncalanıyomuş ve ağrıyomuş gibi oluyo demişti arkadaşım onda da hamileyken başlamış. 2. çocuktan sonra da devam ediyo hala.Kızlar bu mide yanmaları tahmini ne zaman biterbide bacaklarımda tuhaf şeyler oluyo tuhaf ağrılar yaşıyorum huzursuz bacak dedikleri ne oluyo
Huzursuz bacak sendromu yatinca baslar. Gunduz hareket halinde aklina gelmez. Sanki kalkip yurusen gececek gibi gelir, minciklayasin gelir etini. Benim hamilelikten bagimsiz kollarimda olmustu gecmiste, doktora gittim sinir uclarinda iltihaplanma var mi diye test etti. Temiz cikti. Meger demir eksikligindenmis. Takviye alinca gecti. Hala arada olur hemen anlarim demirim azalmis diye. Hamilelikte yasayanlari duymustum. Ceken bilir cok rahatsiz eder.Kaşınıyomuş, karıncalanıyomuş ve ağrıyomuş gibi oluyo demişti arkadaşım onda da hamileyken başlamış. 2. çocuktan sonra da devam ediyo hala.
İnanın ben de onların yalancısıyım. Tedavisi yok demişti ekstra olarak üzülmüştüm çok. Yaşayanlara aciiil şifalar bol sabırlar diliyorum.Huzursuz bacak sendromu yatinca baslar. Gunduz hareket halinde aklina gelmez. Sanki kalkip yurusen gececek gibi gelir, minciklayasin gelir etini. Benim hamilelikten bagimsiz kollarimda olmustu gecmiste, doktora gittim sinir uclarinda iltihaplanma var mi diye test etti. Temiz cikti. Meger demir eksikligindenmis. Takviye alinca gecti. Hala arada olur hemen anlarim demirim azalmis diye. Hamilelikte yasayanlari duymustum. Ceken bilir cok rahatsiz eder.
Puset bebek arabası için en fazla 6,7 ay kullanabilirsiniz oto koltuğu zaten alınması mecburi. Almasanda olur gibi sonra onu koyacak yer de meseleSelam arkadaşlar puset mi 0-36 ay oto koltuğu mu alsam bilemedim. Puset kullanışlı mı gerçekten? Kış bebeği olacaklar bilemiyorum. Şu ekteki prego indirime girmiş alsak mı dedik eşimle
Aynen en guveniliri ikili deniliyor bende bu yuzden kafamda soru isareti oldu ikilide risk yoksa neden uclu test isteniyorki diyeAma üçlü de garanti değil ki hatta ikiliden daha düşük güvenilirliği bi arastır istersen canım
Selam arkadaşlar puset mi 0-36 ay oto koltuğu mu alsam bilemedim. Puset kullanışlı mı gerçekten? Kış bebeği olacaklar bilemiyorum. Şu ekteki prego indirime girmiş alsak mı dedik eşimle
biri 6 biri 2 yasinda hic korkmayin bende oyleydim ama alistik çokta guzel olduSizinkiler kaç yaşında biraz gözüm korkuyor ama çok güzel olacak inşallah inanıyorum
Mide yanması bebek büyüdükçe artacak diyorlar amaKızlar bu mide yanmaları tahmini ne zaman biterbide bacaklarımda tuhaf şeyler oluyo tuhaf ağrılar yaşıyorum huzursuz bacak dedikleri ne oluyo
Ellere kollara bak maşallahMerhabalar benim kontrolüm 1 hazirandaydı yazmıştım gidicem diye ama kızım ateşlendi derken onun doktoru Atasehır Acıbadem de benim ki Kozyatağında gidememiştim. Bugün gittik görmeye kocaman olmuş, yaklaşık 45 gündür görmeyince baya farklı geldi
Ultrason ölçümünde 18+1 geldi benim nedense hep bir hafta önden gidiyor zaten yumurtlamayla alakalı bence erken oluyor yumurtlama. Bu sefer servikalde bakalım hocam dedim çünkü kızımda rahim ağzı uzunluğu kısa geliyordu ve 34. Haftada açılmam vardı. Bunda çok iyi çıktı 3.5, kızımda 20. Haftalarda 2 filandı. Previt pozitive kullanıyorum ben ona devam edicez. Kilo da çok almamışım eski hamileliğime göre daha büyük bir göbek var ama kilo alımı daha yavaş sanki 63 kg olmuşum 58 ile hamile kalmıştım bunda. Diğeri 60 la hamile kalmıştım 74 le doğdu bakalım nasıl ilerlicez
Ben bayadır buralarda yokken isimde düşündüm ilk kızım ın ismi Bade bunda da Beste koyalım istiyorum ama tam karar veremedik. İlk anlamlı fotoğrafımız artık bebek görünümüne ulaşmış. Bir sonraki kontrol detaylı ultrasonmuş onun içinde başka bir doktordan randevu almamı istedi doktorum. Resmen yarıladık nerdeyse gebeliği
Keske sorsaydın canım doktora risk mi gördünüz diyeAynen en guveniliri ikili deniliyor bende bu yuzden kafamda soru isareti oldu ikilide risk yoksa neden uclu test isteniyorki diye
Bana risk az ikili sonucunda dedi ama yokta demedi bu testler %100 sonuc vermez amniyo sivisiyla test yaptirmak istermisin dedi bende yok deyince uclu istedi hic aklima gelip o an sormadimda risklimi neden isteniyor diye gerekli bisey heralde diye dusundum o anKeske sorsaydın canım doktora risk mi gördünüz diye
Maşallah ikisinede bizde aslında pek düşünmüyorduk ama sonra tek olması çok sorun olmaya başladı bide ilk öğretime başladığında yeni gelen bebek biraz büyüsün istedik yine belki oynayabilirler diye düşündük tabi biz isteyince hemen olmadı bu süreç 7,8 ay sürdü böyle nasipmiş inşallah çok çok iyi iki arkadaş gibi büyütebilirim oğlum sizin şimdi 3 geliyor sanırım onun cinsiyeti bellimibiri 6 biri 2 yasinda hic korkmayin bende oyleydim ama alistik çokta guzel oldu
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindimKizlarrr ben cinsiyet haberiyle geldiiimiki erkekten sonra kızımız geliyor çok değişik hissediyorum şuanda
Yaa maşallah bu arada benim ismim BesteMerhabalar benim kontrolüm 1 hazirandaydı yazmıştım gidicem diye ama kızım ateşlendi derken onun doktoru Atasehır Acıbadem de benim ki Kozyatağında gidememiştim. Bugün gittik görmeye kocaman olmuş, yaklaşık 45 gündür görmeyince baya farklı geldi
Ultrason ölçümünde 18+1 geldi benim nedense hep bir hafta önden gidiyor zaten yumurtlamayla alakalı bence erken oluyor yumurtlama. Bu sefer servikalde bakalım hocam dedim çünkü kızımda rahim ağzı uzunluğu kısa geliyordu ve 34. Haftada açılmam vardı. Bunda çok iyi çıktı 3.5, kızımda 20. Haftalarda 2 filandı. Previt pozitive kullanıyorum ben ona devam edicez. Kilo da çok almamışım eski hamileliğime göre daha büyük bir göbek var ama kilo alımı daha yavaş sanki 63 kg olmuşum 58 ile hamile kalmıştım bunda. Diğeri 60 la hamile kalmıştım 74 le doğdu bakalım nasıl ilerlicez
Ben bayadır buralarda yokken isimde düşündüm ilk kızım ın ismi Bade bunda da Beste koyalım istiyorum ama tam karar veremedik. İlk anlamlı fotoğrafımız artık bebek görünümüne ulaşmış. Bir sonraki kontrol detaylı ultrasonmuş onun içinde başka bir doktordan randevu almamı istedi doktorum. Resmen yarıladık nerdeyse gebeliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?