2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım hiç öyle düşünme ben hem devlete hem özele muayene oluyorum devlete dün göturdum ikili sonucumu 18+1 deyim sonucun çok güzel gelmiş dedi ama ben hep ucluyudu de görmek isterim üçlü de bakalım dedi yani bence tamamen tedbir amaçlı yapıyorlar risk gördükleri için değil

Kızlar size enteresan bir soru ile geldim. Eşim bir kaç haftadır beni koklayıp koklayıp sen bebek kokuyorsun diyordu. Birkaç gün duş almadığında bile aynı şeyi söyledi. bende açıkçası çok inanmadım dün kardeşimde anaaa sen bebek kokuyorsun diye şok oldu çok şaşırdım anneme seslendi sizden böyle tepkiler alan var mı? Bu gerçek mi

İstersen mesaj aklıma cok takıldı de bi sor

masallah nekadar tatli benimde iki oglum var boğusmalari oynamalari cok guzel uyum sagliyorlar sonradan daha iyi anlicaksin saglikla gelsin
Yalnız kimse normal oynamadan bahsetmiyor, hep bir boğuşma güreşme vs hahahhaha ben ilk erkek olduğunu öğrendiğimde ben bunları nasıl besliycem dedim. bak doyurcam değil beslycem diyorum

Ben değil ama gelinimiz aynen senin dediğin gibiydi gidip gidip ensesini kokluyordum sapik gibi hahahhaha

Bana da cicibebe kokuyorsun demişti djdjjssj

Canım ben yeğenim için kendi ellerimle yaptim modeli annesi seçti ortasına da ahşaptan ismini yazdırıp yapıştırdık çok güzel oldu, hem hastanede kullandılar hem de kendi evlerinde kullanıyorlar bu arada bizim ismimiz belli Ata Barlas olacak inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-06-22-11-18-401_com.miui.gallery.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 93
Ya aklını bulandırma ben okumamıstım sımdı gordum yazdıgını . Benım yaştan dolayı risk cıkacagını biliyordum . Doktorda bunu öngörmüştü zaten . Bana da senın gıbı dedı ıstersen amnıyo alırız vs dıye anlattı ben ıstemedım . 3 lü dedı ıstemedım . Zaten önümüzde detaylı var ve 3 lü aşırı gereksız bir test . Ayrıntılıda zaten hersey net bellı oluyor bı daha bi daha streste gıremeye hıc grek yok .

Bizimkinin adı da belli. Pera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…