Bana risk az ikili sonucunda dedi ama yokta demedi bu testler %100 sonuc vermez amniyo sivisiyla test yaptirmak istermisin dedi bende yok deyince uclu istedi hic aklima gelip o an sormadimda risklimi neden isteniyor diye gerekli bisey heralde diye dusundum o an
Canım hiç öyle düşünme ben hem devlete hem özele muayene oluyorum devlete dün göturdum ikili sonucumu 18+1 deyim sonucun çok güzel gelmiş dedi ama ben hep ucluyudu de görmek isterim üçlü de bakalım dedi yani bence tamamen tedbir amaçlı yapıyorlar risk gördükleri için değil
Kızlar size enteresan bir soru ile geldim. Eşim bir kaç haftadır beni koklayıp koklayıp sen bebek kokuyorsun diyordu. Birkaç gün duş almadığında bile aynı şeyi söyledi. bende açıkçası çok inanmadım dün kardeşimde anaaa sen bebek kokuyorsun diye şok oldu çok şaşırdım anneme seslendi sizden böyle tepkiler alan var mı? Bu gerçek mi
Bana risk az ikili sonucunda dedi ama yokta demedi bu testler %100 sonuc vermez amniyo sivisiyla test yaptirmak istermisin dedi bende yok deyince uclu istedi hic aklima gelip o an sormadimda risklimi neden isteniyor diye gerekli bisey heralde diye dusundum o an
Yalnız kimse normal oynamadan bahsetmiyor, hep bir boğuşma güreşme vs hahahhaha ben ilk erkek olduğunu öğrendiğimde ben bunları nasıl besliycem dedim. bak doyurcam değil beslycem diyorum
Kızlar size enteresan bir soru ile geldim. Eşim bir kaç haftadır beni koklayıp koklayıp sen bebek kokuyorsun diyordu. Birkaç gün duş almadığında bile aynı şeyi söyledi. bende açıkçası çok inanmadım dün kardeşimde anaaa sen bebek kokuyorsun diye şok oldu çok şaşırdım anneme seslendi sizden böyle tepkiler alan var mı? Bu gerçek mi
Cinsiyeti belli olanlar isimler bellimi ben kapı süsü yaptırmak istiyorum ama. odasında kullanalım istiyorum hatta ışıklı olabilir gece lambası tarzında da kullanırız. Bu arada bu sayfalardaki isimlerinde incelediğim doğru babası akşam yada yarın açıklayacak ismini büyük oğlumu ben koydum sıra onda inşallah evde savaş çıkmaz isim yüzünden
Canım ben yeğenim için kendi ellerimle yaptim modeli annesi seçti ortasına da ahşaptan ismini yazdırıp yapıştırdık çok güzel oldu, hem hastanede kullandılar hem de kendi evlerinde kullanıyorlar bu arada bizim ismimiz belli Ata Barlas olacak inşallah
Kizlar ben 13. Haftada ikili test verdim gecen cuma sonucu gosterdim 16+2 haftalikken. Doktor risk az gozukuyor bu testler %100 sonuc vermez bebekten amniyo sivisi alinip test yaptirmak istermisin dedi bende istemiyorum dedim imza attirdi istemedigime dair. Sonrada uclu test istedi herkese uclu test yapiliyormu? Riskli gordugu icinmi isteniyor uclu test bilginiz varmi kafam allak bullak oldu
Ya aklını bulandırma ben okumamıstım sımdı gordum yazdıgını . Benım yaştan dolayı risk cıkacagını biliyordum . Doktorda bunu öngörmüştü zaten . Bana da senın gıbı dedı ıstersen amnıyo alırız vs dıye anlattı ben ıstemedım . 3 lü dedı ıstemedım . Zaten önümüzde detaylı var ve 3 lü aşırı gereksız bir test . Ayrıntılıda zaten hersey net bellı oluyor bı daha bi daha streste gıremeye hıc grek yok .
Canım ben yeğenim için kendi ellerimle yaptim modeli annesi seçti ortasına da ahşaptan ismini yazdırıp yapıştırdık çok güzel oldu, hem hastanede kullandılar hem de kendi evlerinde kullanıyorlar bu arada bizim ismimiz belli Ata Barlas olacak inşallah