Canım ben sürüyorum, her gün değil ama insan bakımlı hissetmek istiyor senin de dediğin gibi. O kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum. Hep dediğim gibi annenin mutlu olması bebek için en önemlisi. İçin rahat etmeyecekse bir kaç marka vardı adını unuttum, onlar temiz içerikli.günaydınlar. kızlar oje sürmek konusunda ne düşünüyorsunuz. ilk çocuğuma hamileyken elimde oje gören yeni doğum yapmış bir arkadaşım "aa oje mi sürdün ama zararlı sürme ben hiç sürmedim" dedi .aslını astarını araştırmadan öyle aldım kabul ettim. iki bebeğimde de sürmedim. önemsemedim. ama bu bebeğimde bakıma ve kendimi iyi hissetmeye ihtiyaç duyuyorum. fikriniz var mı?
Benim doktorum o kadar yasakci degil. Ben surekli surmuyorum ama dugune giderken surdum mesela.günaydınlar. kızlar oje sürmek konusunda ne düşünüyorsunuz. ilk çocuğuma hamileyken elimde oje gören yeni doğum yapmış bir arkadaşım "aa oje mi sürdün ama zararlı sürme ben hiç sürmedim" dedi .aslını astarını araştırmadan öyle aldım kabul ettim. iki bebeğimde de sürmedim. önemsemedim. ama bu bebeğimde bakıma ve kendimi iyi hissetmeye ihtiyaç duyuyorum. fikriniz var mı?
İleriki dönemlerde geçen parlaklıklar olabiliyormuş, ikili test yaptırmış mıydın? Onda risk düşükse genetikten şüphelenmiyorlar, geçici olarak düşünüyorlar. Doktorun da baksın bakalımMerhabalar. Az önce doktora gittim. Doktor yoktu asistanı vardı. 15. haftadayiz. Çocuğun kalp atışı ve rahim iyi sıkıntı yoktu ama çocuğun kalbinde parlak birşey görüyorum dedi. Doktoru aradı öğleden sonra bir daha bakacaklarmis. Çok endişelendimböyle bir durum yaşayan var mı?
Geçen hafta ikili tarama yaptık sonuçlarımızda sorun yoktu.İleriki dönemlerde geçen parlaklıklar olabiliyormuş, ikili test yaptırmış mıydın? Onda risk düşükse genetikten şüphelenmiyorlar, geçici olarak düşünüyorlar. Doktorun da baksın bakalım
İyi haberler duyarsın o zaman korkmaGeçen hafta ikili tarama yaptık sonuçlarımızda sorun yoktu.
Çok güzel bi tavsiye aklıma gelmemişti teşekkür ederimPrilamı içmediği gün 45 dkda bir muhakkak kusan insan olarak azaltarak bıraktım. 3 4 attığım günlerle başladım 2 ye düşürdüm bir kutu boyunca. Sonra birini geceden birini ikindi gibi atarak devam ettim. Bire düşürdüm bir kutu da öyle içtim ve en son birini ikiye bölerek içtim ve 2 3 gündür ilaç kullanmadığım halde şikayetim yok denecek kadar az. Bırakmaya asla cesaret edemedim ben de ama azaltmayı deneyebilirsin
Ben suruyorum surekli olmasada 2 haftada bir kez surup 2-3 gun sonrada cikartiyorum. Bol hava alan biyerde aseton ve oje kokusunu en az soluyacagim yerde suruyorum kurutuyorum. Birde tirnak eti sorunu olanlar yani tirnak kenarinda yara soyulmalar falan riskli olabilir kana karisir, banada gorumcem kaynanam surme cok zararli dedilerde ruh sagligimda onemli yanigünaydınlar. kızlar oje sürmek konusunda ne düşünüyorsunuz. ilk çocuğuma hamileyken elimde oje gören yeni doğum yapmış bir arkadaşım "aa oje mi sürdün ama zararlı sürme ben hiç sürmedim" dedi .aslını astarını araştırmadan öyle aldım kabul ettim. iki bebeğimde de sürmedim. önemsemedim. ama bu bebeğimde bakıma ve kendimi iyi hissetmeye ihtiyaç duyuyorum. fikriniz var mı?
Buarada bizim de cinsiyet belli oldu hafta sonu erkek bebek geliyor bize de
Günaydın, ben çekimserdim ama doktoruma sürebilir miyim diye sorunca bana güldügünaydınlar. kızlar oje sürmek konusunda ne düşünüyorsunuz. ilk çocuğuma hamileyken elimde oje gören yeni doğum yapmış bir arkadaşım "aa oje mi sürdün ama zararlı sürme ben hiç sürmedim" dedi .aslını astarını araştırmadan öyle aldım kabul ettim. iki bebeğimde de sürmedim. önemsemedim. ama bu bebeğimde bakıma ve kendimi iyi hissetmeye ihtiyaç duyuyorum. fikriniz var mı?
Marks n spencer kullanmıştım ben, çok memnun kaldım. Evde kullanmak için de ebebekin penye olanları çok rahat. Ama şimdi aldığınız doğumdan sonra da olur mu bilemedim. Belki uzatma apartı alsanız daha iyi olabilir.Kızlar bu arada sütyenlerim olmamaya başladı bana. Bir arkadaşım normal yerine emzirme sütyeni al, doğum sonrası da kullanırsın dedi. Marka model tavsiyeniz var mı? Penti lotus tarzı sütyenler benim göğsüme uymuyor
Arkadaşım eşinin bu konuda isteksiz olduğunu söylemişti. Bebeğe zarar verme korkusu ve de bebeğin olması sebebiyle bebekten utanmaeşim de diyordu başlarda ben yapmam etmem diye ama cinselliğin ikimiz için de önemli olduğunu anladık. Afedersin geçen biraz uzun süre ilişkiye girmedik 2 gece adamı rüyamda gördüm tabi karnım büyüyünce ya da bebek hareketlerini hissedince nasıl olur bilmiyorum
Canım ben sürüyorum, her gün değil ama insan bakımlı hissetmek istiyor senin de dediğin gibi. O kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum. Hep dediğim gibi annenin mutlu olması bebek için en önemlisi. İçin rahat etmeyecekse bir kaç marka vardı adını unuttum, onlar temiz içerikli.
Benim doktorum o kadar yasakci degil. Ben surekli surmuyorum ama dugune giderken surdum mesela.
Ben suruyorum surekli olmasada 2 haftada bir kez surup 2-3 gun sonrada cikartiyorum. Bol hava alan biyerde aseton ve oje kokusunu en az soluyacagim yerde suruyorum kurutuyorum. Birde tirnak eti sorunu olanlar yani tirnak kenarinda yara soyulmalar falan riskli olabilir kana karisir, banada gorumcem kaynanam surme cok zararli dedilerde ruh sagligimda onemli yani
Ya bu oje konusunda ben hiç sürmedim diyen arkadaşa en iyi anne sensin diyesim geldibuara bu modda takılıyorum fazla müdahaleye gelemeyen bir ben miyim arkadaşlar nolur yalnız olmadığımı söyleyin
Günaydın, ben çekimserdim ama doktoruma sürebilir miyim diye sorunca bana güldü(tabii sürebilirsin anlamında). Doktor çok rahat ben mi fazla düşünüyorum, bilemedim. O günden beri sürüyorum. İçeriğine güvendiğim için mavala kullanmayı tercih ediyorum ama flormarlarım var ve içeriklerinde o çok tehlikeli kabul edilen maddeleri görmediğim için onları da kullanıyorum.
Bende doktoruma sac boyamayi sordugumda gulmustuGünaydın, ben çekimserdim ama doktoruma sürebilir miyim diye sorunca bana güldü(tabii sürebilirsin anlamında). Doktor çok rahat ben mi fazla düşünüyorum, bilemedim. O günden beri sürüyorum. İçeriğine güvendiğim için mavala kullanmayı tercih ediyorum ama flormarlarım var ve içeriklerinde o çok tehlikeli kabul edilen maddeleri görmediğim için onları da kullanıyorum.
Katiliyorum. En basiti akintimiz oluyor diye gunluk ped kullaniyoruz mesela. Plastik hazir pedler kanserojen ve bir suru zararli madde iceriyor. Ve bebege en yakin noktamiza temas ettiriyoruz. (Surekli kullanmak zorunda olanlar icin yikanabilir pedleri tavsiye ederim bu arada yaz sicagi pisik ve kasinti sorunu da olmuyor. ) Gunumuz sartlarinda oje surmemek biraz popülist bir yaklasim oluyor sadece.Bende doktoruma sac boyamayi sordugumda gulmustuamonyaksiz boya kullan uzun sureli soluma kokuyu dedi birde soyle bisey var kese koruyucu bir sey ve amniyon sivisida her zaman kendini temiz tutan temizleyen bisey surdugumuz bi oje ekstrem bi durum olmadikca bebege ulasacagini sanmiyorum sahsen ya yedigimiz ictigimiz gidalarin gdosu icerigi bi ojenden cok cok daha zarar verecek durumda surekli herseyin organiginide yiyemiyoruz en basitinden ekmek bile
Çok şükür bende kendi doktorumda herşeyi net öğreniyorum devlette kan verirken bakılıyorum arada ama ne bileyim ya keşke daha ilgili olsalar cihazlar yenilense filan Allahtan cinsiyeti net bir şekilde öğrenmiştim de rahatım bişeyler alınca acabamı demek çok kötüDevletteki cihazlr böyle net bişi göstermiyor ben gittim işte cinsiyet için 17 haftalık tam belli oluyor hani doktor neymiş efendim daha çok küçük belli değil dedi bende şaşırdım açıkçası bide cihaz da bozuktu doğru düzgün bir bilgi de vermedi bebeğimle ilgili bende haftasonu özele gittim herşeyi tam öğrendim özelde kilosuna boyuna cinsiyetine kdr sende dert etme lütfen
Kesinlikle üstelik pedin sağlıksızlığını düşünene kadar o kadar çok şey var ki. Günümüzde yediğimiz yumurta içtiğimiz süt domatesi salatalığı. Eti tavuğu. Hepsine organik ulaşmamız çok zor ki organikler bile artık genetiği değiştirilmiş tohumlardan.Kati
Katiliyorum. En basiti akintimiz oluyor diye gunluk ped kullaniyoruz mesela. Plastik hazir pedler kanserojen ve bir suru zararli madde iceriyor. Ve bebege en yakin noktamiza temas ettiriyoruz. (Surekli kullanmak zorunda olanlar icin yikanabilir pedleri tavsiye ederim bu arada yaz sicagi pisik ve kasinti sorunu da olmuyor. ) Gunumuz sartlarinda oje surmemek biraz popülist bir yaklasim oluyor sadece.
Ayy rüyalar bende de oluyor hahahahaha bir cesaret ne zaman başlarız bakalımArkadaşım eşinin bu konuda isteksiz olduğunu söylemişti. Bebeğe zarar verme korkusu ve de bebeğin olması sebebiyle bebekten utanmaeşim de diyordu başlarda ben yapmam etmem diye ama cinselliğin ikimiz için de önemli olduğunu anladık. Afedersin geçen biraz uzun süre ilişkiye girmedik 2 gece adamı rüyamda gördüm tabi karnım büyüyünce ya da bebek hareketlerini hissedince nasıl olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?