- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Canım bende bulantılar bitmeden azaltarak devam ettim hatta sonra 2 günde bir aldım filan o şekilde bıraktım aniden kesmek çok zorlar bence bünyeni inşalah senin de tamamen biterÇok güzel bi tavsiye aklıma gelmemişti teşekkür ederimben en başından beri geceleri 2 tane alıyorum ilk önce 1 e düşürmeyi deneyim o halde
Bende iki gündür gayet iyiyim şükürGünaydın kızlar. İnanılmaz enerjiğim3 gündür. Zaten haftanın yarısı kafamda kurmacayla geçiyor diğer yarısı da enerjiden patlıyorum. İyisinizdir umarııım.
Oh oh maşallah. Bebiş de iyidir umarım. Hissediyor musunuuz?Bende iki gündür gayet iyiyim şükürumarım herkes sağlıklı ve keyiflidir
Birden kesilmemesi gerektiğini hiç bilmiyordum inşallah canımCanım bende bulantılar bitmeden azaltarak devam ettim hatta sonra 2 günde bir aldım filan o şekilde bıraktım aniden kesmek çok zorlar bence bünyeni inşalah senin de tamamen biter
Sağlık ocağı düşük riskli değil en fazla bayırlırsın demişti banaTansiiyon yüksekliği riskli ama düşüklüğüde riskli oluyomuydu arkadaşlar 9/6 gördüm dünden beri yükselmiyo hiç
Yaaa ne guzell masallahhKızlar benim oğlumun tekmeleri artık baya belirginleşti dün babası elini koydu ooo diyor bu baya vuruyornet hissettiğim için daha rahatım ama ağrım olunca uzanıp hareketlerine bakıyorum rahatlıyorum baya
Ya maşallahKızlar benim oğlumun tekmeleri artık baya belirginleşti dün babası elini koydu ooo diyor bu baya vuruyornet hissettiğim için daha rahatım ama ağrım olunca uzanıp hareketlerine bakıyorum rahatlıyorum baya
Çok yakında başlar elimi koyunca çok net vurduğunu anlıyorum bazen de bir tarafımda sertşık yapıyor poposunu filan döndürüyor sanırım eşimde diyor burda dimi diye o benden iyi anlıyorYaaa ne guzell masallahhbende icimde belli belirsiz kipirti pitirti hissediyorum ama henuz disaridan hissedemedik Allah saglicakla kucaginiza almayida nasip etsin
1 hafta sonra bence başlar canım şenindeYa maşallahdarısı başıma
Canım hiç kendini üzme . Benim ikinci gebeligimde yaşadım bunu ne üzüldüm ama. Gebeyken başladı kontroller doğduktan sonra 9 aylık olana kadar da götürdüm doktora. Sonuç hiçbir şeyi yok şükür . Sürekli kalp filimleri çektiler ismini hatırlamıyorum ama anne karnında ve doğduktan sonra. Seninde öyledir inşallah. O yüzden netleşmeden hiç üzme kendini .Merhabalar. Az önce doktora gittim. Doktor yoktu asistanı vardı. 15. haftadayiz. Çocuğun kalp atışı ve rahim iyi sıkıntı yoktu ama çocuğun kalbinde parlak birşey görüyorum dedi. Doktoru aradı öğleden sonra bir daha bakacaklarmis. Çok endişelendimböyle bir durum yaşayan var mı?
Merhabalar. Az önce doktora gittim. Doktor yoktu asistanı vardı. 15. haftadayiz. Çocuğun kalp atışı ve rahim iyi sıkıntı yoktu ama çocuğun kalbinde parlak birşey görüyorum dedi. Doktoru aradı öğleden sonra bir daha bakacaklarmis. Çok endişelendimböyle bir durum yaşayan var mı?
Fetal eko çektirmişdim hamile iken ve doğduktan sonra da eko çektiler. Şimdi geldi adı aklıma en sonunda da bişey yok artık gelmenize gerek yok dediler çok şükür.Canım hiç kendini üzme . Benim ikinci gebeligimde yaşadım bunu ne üzüldüm ama. Gebeyken başladı kontroller doğduktan sonra 9 aylık olana kadar da götürdüm doktora. Sonuç hiçbir şeyi yok şükür . Sürekli kalp filimleri çektiler ismini hatırlamıyorum ama anne karnında ve doğduktan sonra. Seninde öyledir inşallah. O yüzden netleşmeden hiç üzme kendini .
Aile hekimi daha rahat olabilir bu konuda. Benim bi kere ihtiyacım olduğunda 3 günlük vermişti bana.Merhaba çalışan annelere bir sorum varben ara ara dinlenmek için doktorumdan rapor almak istiyorum rapor hakkımız senelik 40 gün biliyorsunuz.Belim ağrıyor karnım ağrıyor vs birkaç kez doktoruma söyledim ama rapor verme taraftarı değil gibi olur olur gebelikte normal diyip geçiştirdi en son açık açık söylicem biraz dinlenmek istiyorum her gün işe git gel yoruluyorum ara ara istirahat raporu yazar mısınız diye gebeyim sonuçta siz ne yapıyorsunuz böyle bir durumda özele gidiyorum ama kendimi devlete gitmiş gibi hissediyorum
Iyıyım canım ıyıyım bugun hiç giremedim ya . Baya yogun bır gündü hafta sonuda deniz sezonunu actık
Yalnız olmadığımı bilmek sevindiriciHamile rüyalarıbenim de çok rüyama giriyor
Bazı çamaşırlarımdan taşıyor artık göğsüm uzatma aparatıyla olacak gibi değilMarks n spencer kullanmıştım ben, çok memnun kaldım. Evde kullanmak için de ebebekin penye olanları çok rahat. Ama şimdi aldığınız doğumdan sonra da olur mu bilemedim. Belki uzatma apartı alsanız daha iyi olabilir.
İlk gebeliği olanlara bu konuda bir şey söylemek istiyorum. Gebelikte ne yapacağınızı siz bilirsiniz tabii ki ama doğum sonrası da (özellikle de fiilen emziriyorsanız) çok uzunca bir süre libido geri gelmeyebiliyor, bebek dışında herhangi bir şeyle tensel temasta bulunmak bile istemeyebiliyorsunuz. (Gelmesi kimileri için altı ayı bile bulabiliyor hatta) herkeste böyle olmayabilir tabii ama bu ihtimali de düşünmek gerek.
En büyük avantajım öğretmen olmak sanırım. Şöyle ki 1.sınıf okuttuğum için çok yoruluyorum sürekli ayaktayım ya da sürekli etkinlik vs ama haftasonu benim için bir avantaj. Tabi ekstra kursum falan da yok çok şükür. Gebeliğin ağır dönemleri de yaz tatiline denk gelecek inşallahMerhaba çalışan annelere bir sorum varben ara ara dinlenmek için doktorumdan rapor almak istiyorum rapor hakkımız senelik 40 gün biliyorsunuz.Belim ağrıyor karnım ağrıyor vs birkaç kez doktoruma söyledim ama rapor verme taraftarı değil gibi olur olur gebelikte normal diyip geçiştirdi en son açık açık söylicem biraz dinlenmek istiyorum her gün işe git gel yoruluyorum ara ara istirahat raporu yazar mısınız diye gebeyim sonuçta siz ne yapıyorsunuz böyle bir durumda özele gidiyorum ama kendimi devlete gitmiş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?