Hamile rüyalarıArkadaşım eşinin bu konuda isteksiz olduğunu söylemişti. Bebeğe zarar verme korkusu ve de bebeğin olması sebebiyle bebekten utanmaeşim de diyordu başlarda ben yapmam etmem diye ama cinselliğin ikimiz için de önemli olduğunu anladık. Afedersin geçen biraz uzun süre ilişkiye girmedik 2 gece adamı rüyamda gördüm tabi karnım büyüyünce ya da bebek hareketlerini hissedince nasıl olur bilmiyorum
İlk 1.5 ayında 2 doktor değiştirdiğim için ikisi de yapmayın diyordu. Ama sonra 3. doktorum son 1 aya kadar devam edin dedi. Biz tam gaz devam. Haftada hiç olmazsa 4-5 oluyor mutlaka. Ben de yoğun orgazm yaşıyorum genelde ama hiçbir sıkıntı olmuyor şimdilik. Zaten maksimum 10-15 saniye nefesinizi tutarsınız o bunaltıdanArkadaşlar
Cinsellikte ne durumdasınız??
Kadin orgazm sırasında çok kasıldığı hatta bi kaç saniye nesef alması durur gibi olduğu için ( benim orgazmim cok yogun oluyor) bebeğe oksijen kan gitmez ya da kasılma bebeğe zarar verir diye korkuyorum açıkçası siz de durumlar ne ?
2.5 haftadır geçmeyen baş ağrım vardı. Magnezyum almaya başlayınca geçti benim şükür. Bir de migrenim var.Kızlar bu baş ağrısı neden olur ya tuttu mu uzun süre geçmiyor sizde oluyorsa nasıl geçiriyorsunuz illa ağrı kesici mi almak lazım
Çok şükürGünaydın kızlar. İnanılmaz enerjiğim3 gündür. Zaten haftanın yarısı kafamda kurmacayla geçiyor diğer yarısı da enerjiden patlıyorum. İyisinizdir umarııım.
Havalar yağmurluyken enerjik olamıyorum ben. Kemiklerim acıyorGünaydın kızlar. İnanılmaz enerjiğim3 gündür. Zaten haftanın yarısı kafamda kurmacayla geçiyor diğer yarısı da enerjiden patlıyorum. İyisinizdir umarııım.
Günaydın canım, benim de rüyalar hep böyle film gibiGünaydın güzel anneler. Sabaha yakın çok enteresan bir rüya gördüm. Rüyamda tek başıma doğum yaptım ve o esnada bayıldım. Kendime geldiğimde hastane gibi bir yerdeyim ve çocuğumu sordum. Bir yer gösterdiler. Orda da baya bir bebek vardı. Hangisi diyorum. Bebeğin adını bilmediğimiz için üstünde isim yazmayan diyorlar. Bir tanesinin bilekliğinde isim yazmıyor ama mavi kıyafet giydirmişler. Ben de diyorum benim kızım olacakti bu kız mı? Ay bir panik oldum rüyamda. DNA yapmam lazım falan diyorum. Film gibi bir rüyaydı anlayacağınız
Dogum zamanı da yaklaşıyor ya gün gün. Artık neler görürüz kim bilir. Bebek hareketlerini hissetmeye başladın mı bu arada. Ben dün gece hafiften dokunma hissettim. Gündüzden de birazcık kıpırdanma oldu gibiydiGünaydın canım, benim de rüyalar hep böyle film gibiiyi haberlere çıksın
Oh h maşallahh. Ben bu hafta sonu full temizlikle ilgilendim annemle ablam yardıma geldiler pazar günü.Eşimle iki gündür fındığımızın odasını boyuyoruz anca iş güç bitti. Bundan sonra ben de gezmelere gideyim bariii. Benim de ara sıra ağrılarım oluyor mecburen uzanıyorum azıcık. Bi de ben artık hareketlerini hissediyorum sıkıştırdığım zaman ya da yorulduğumda daha çok tepeliyo beni sankiÇok şükürben de baya iyi durumdayım. Ama çok iyiyim diye cumartesi gününün yaklaşık 12 saatini dışarda geçirdim. Pazar azcık ağrım oldu, iyiyim diye çok zorlamamak gerek sanırım
Ay evet evet hava kötü olunca ben de öyle oluyorum. Ama sorsalar sıcağı değil soğuk kasvetli havayı severimHavalar yağmurluyken enerjik olamıyorum ben. Kemiklerim acıyorbir türlü yaz gelmedi. Sabah bir uyandim yine yağmur yine fırtına. İki gün idare ederdi hava. Bugün tamamen geri gelmiş kış
HayırDogum zamanı da yaklaşıyor ya gün gün. Artık neler görürüz kim bilir. Bebek hareketlerini hissetmeye başladın mı bu arada. Ben dün gece hafiften dokunma hissettim. Gündüzden de birazcık kıpırdanma oldu gibiydi
Minnoşun odasını ne renk yapıyorsunuz? Biz de yapacağız bayramdan sonraOh h maşallahh. Ben bu hafta sonu full temizlikle ilgilendim annemle ablam yardıma geldiler pazar günü.Eşimle iki gündür fındığımızın odasını boyuyoruz anca iş güç bitti. Bundan sonra ben de gezmelere gideyim bariii. Benim de ara sıra ağrılarım oluyor mecburen uzanıyorum azıcık. Bi de ben artık hareketlerini hissediyorum sıkıştırdığım zaman ya da yorulduğumda daha çok tepeliyo beni sanki
Bir duvarını mint yeşili yaptık diğer duvarları da taşındığımızdan beri krem rengiydi onları da beyaza çevirdik. Mint olan kısma da raf koyduk 3 adet.Hayırçok az bir kayma hissettim ama hala emin değilim sanırım ben biraz garantici bir insanım, bu bebek diyip emin olana kadar hissettiğimi düşünmeyeceğim. Umarım ikimizde en kısa zamanda tam anlamıyla hissederiz.
Minnoşun odasını ne renk yapıyorsunuz? Biz de yapacağız bayramdan sonra
Dışarda vakit geçirmek çok iyi geliyor bana, arkadaşlarımızı görüyoruz, sahile iniyoruz. Ben normalde de dışarda olmayı çok seven biriyim ama
MuhteşemBir duvarını mint yeşili yaptık diğer duvarları da taşındığımızdan beri krem rengiydi onları da beyaza çevirdik. Mint olan kısma da raf koyduk 3 adet.
Bende bu zamana kadar hep kullandım bir gün unutunca ertesi gün sersem gibiydim. Haftasonu içmeyi unutmuşum, unuttuğumu da unuttum midem bulanmadı 3 gündür içmiyorumPrilamı bıraktıktan sonra mide bulantısı devam eden var mı sizce birden bırakmanın etkisi mi bu? İki gündür içmiyorum doktorum artık içme dedi ama bugün yine çok kötüyüm. Artık psikolojik mi diye düşünmeye başladım gerçekten. En fazla kaç gün sürer ki bu durum daha fazla dayanamam çünküdoğurana kadar midem bulancak sanırım bide tiksindiğim bi yemek var aklıma direk o geliyo bütün gün aklımdan çıkmıyo
Ben panelle ikiye bölmek istemiştim ilk başta sonra vazgeçtik. Odasında pek kalamadan taşınacağız sanırım. Nasip diğer eve inşallah. Çok hoş ama bu şekildeMuhteşembenim de hayalim öyle. Hatta buraya da ekledim, böyle yapacağım ben de duvarları tabi ilk başlarda bir şifonyer bir dolap
Valla biz bu konularda rahatizKizlar gunaydin affiniza siginarak birsey sormak istiyorumgaz sorununuz varmi benim 1 haftadir gaz tutamama sorunum var olur olmadik yerde hemde ve seste cikiyor uykudan uyaniyorum bazen kendi sesime
Dun ve bugunde eşim sahit olunca bi sok oldu yani ben boyle seylere cok dikkat ederim onada derim hic hoslanmam boyle durumlardan naparsan wcde yap derdim simdi ben tutamayip koyverince kalakaldi adamcagizhani normal olabilir hamilesin falan diyoda dalgasinida geciyo bilerek kizdirmak icin sizin boyle sorununuz oldumu önleminiz varmi
Prilamı içmediği gün 45 dkda bir muhakkak kusan insan olarak azaltarak bıraktım. 3 4 attığım günlerle başladım 2 ye düşürdüm bir kutu boyunca. Sonra birini geceden birini ikindi gibi atarak devam ettim. Bire düşürdüm bir kutu da öyle içtim ve en son birini ikiye bölerek içtim ve 2 3 gündür ilaç kullanmadığım halde şikayetim yok denecek kadar az. Bırakmaya asla cesaret edemedim ben de ama azaltmayı deneyebilirsinPrilamı bıraktıktan sonra mide bulantısı devam eden var mı sizce birden bırakmanın etkisi mi bu? İki gündür içmiyorum doktorum artık içme dedi ama bugün yine çok kötüyüm. Artık psikolojik mi diye düşünmeye başladım gerçekten. En fazla kaç gün sürer ki bu durum daha fazla dayanamam çünküdoğurana kadar midem bulancak sanırım bide tiksindiğim bi yemek var aklıma direk o geliyo bütün gün aklımdan çıkmıyo
Hahaha ay bana bi gulme geliyo duyunca falan simdi ayni duruma dusunce utanip bozariyorum rezil olmusum gibi hissediyorum kocama bideValla biz bu konularda rahatizikimiz de dalga geceriz fln. Bence yavas yavas sen de akisina birak cunku hamilelikte oluyor maalesef :) hem bebek dogunca da buyuk bir gundem olacak gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?