- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Ya demekki denk geldi inşallah yarın sabah doktorum ile iletişime geçeceğim şu an takipteyim ama ağrım vs yok şükür o yüzden büyüme ile alakalı olduğunu düşünüyorum..Baskıdan değildir canım kızımda detaylıda doktor nasıl bastırırmıştı hiç unutmuyorum yazınca aklıma o geldi direk olsa o gün bana olurdu uzun sürmüştü bide tesadüf olmuş bence ama sen bi görün derim doktorunada danış mutlaka
Çok sevindimKızlar benim de bugün fetal dna sonucum geldi çok şükür iyi gözüküyorUmarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Cinsiyeti de söylediler erkekmiş çok duygulandım daha önce hiç ultrasonda söylememişti doktorum
Kilomu çarşamba öğreneneceğim ama göğüslerim fazla büyükKızlar şuana kadar toplam kaç kilo aldınız?
56-57 ile başladım yolculuğa ve 59,5-60 sınırındayım göbeğim ve göğüslerim çok belirgin büyüdü halimden memnunum gerçi . Yaz hamilesi olunca insan meyvelere doyamıyor frenleyemiyorD vitamini, demir ve multivitaminde devam ediyor ve bence kilo yapıyor. Ama güzel tarafı miğde asidim ile ilgili rahatsızlığım azaldı çok şükür. Sizin durumlar nasıl? Bebekler için hazırlıklar nasıl? Bizim büyük parçalardan sadece anne yanı yatağı kaldı. Gerisi tamam
hayırlı olsun alışverişin canım. bence haftana göre iyi kilon sanki. ben şuan 60.5 görüyorum. 56-57 ile başlamıştım.Kızlar şuana kadar toplam kaç kilo aldınız?
56-57 ile başladım yolculuğa ve 59,5-60 sınırındayım göbeğim ve göğüslerim çok belirgin büyüdü halimden memnunum gerçi . Yaz hamilesi olunca insan meyvelere doyamıyor frenleyemiyorD vitamini, demir ve multivitaminde devam ediyor ve bence kilo yapıyor. Ama güzel tarafı miğde asidim ile ilgili rahatsızlığım azaldı çok şükür. Sizin durumlar nasıl? Bebekler için hazırlıklar nasıl? Bizim büyük parçalardan sadece anne yanı yatağı kaldı. Gerisi tamam
numarasını vermedi malesef istemedim de ama instagramdan yazınca dönüyo ama, şöyle en son gittiğimde nöbetciydi soğuk geldi bana erol bey ile muanemden sonra iletişime geçmişler erol bey bilgi vermiş konuşmuşlar bu hoşuma gitti, hastanenin doğum sonrası bakımı iyiydi kızıma orda doğum yaptım yakın olması falan başka hastane aratmıyo ama yeni bi doktor orda ama çabuk sevilmiş çok memnun kalanlar var bende daha tam işte bu doktor diyemedim
48 ile başladığım yolculuğa 52 ile devam ediyorum benKızlar şuana kadar toplam kaç kilo aldınız?
Kilomu çarşamba öğreneneceğim ama göğüslerim fazla büyükkarnım da artık eskiye nazaran belirgin, velilerime söylemedim ama yavaştan hocam siz oturun, siz yiyin vs gibi tatlı imalı sözler bu hafta başladı tahminimce en az 3 kg almışımdır son 1 ayda vitaminlerin etkisi mi bilmiyorum iştahımın maşallahı var.
Büyük parçalardan ise ana kucağı ve şifonyer kaldı. Tabi nemlendirme cihazı vs şeyleri almadım henüz
Ay bencede ilk 3 ay için 3-4 kilo ideal zaten sonrasında hareket etmeyi arttırıcaz nasılsa48 ile başladığım yolculuğa 52 ile devam ediyorum bendoktorum memnun ben şaşkınım. Gerçi 20 haftaya 4 kilo çok ideal. Hedefim 60 ile kapatmaktı bilmiyorum başaracak mıyım onun dışında iyiyim, iştahım yerinde bir sıkıntım yok.
Bebeğin odası duruyor valla( dolap, şifonyer) ama aklımdaki model belli zaten. Park yatağı aldık biz bakalım sağlıkla kullansınlar minnoşlar
Demekki hepimizin benzer gidiyor kilolar ya açıkçası bende bebeği görünce ilk iki gün hep ondan bahsediyorum şöyle hareket etti doktor öyle dedi böyle dedi diyehayırlı olsun alışverişin canım. bence haftana göre iyi kilon sanki. ben şuan 60.5 görüyorum. 56-57 ile başlamıştım.
bizde odasını arabasını aldık. biraz da tekstil ürünlerini. anne yatağı ise sepet beşikten var. inşaallah kullanışlı olur.
bir de ne sorucam size kızlar. her ay kontrole çağarıyorlar ya, ben o hafta gayet iyiyim ama sonraki haftalar hep tedirgin. acaba iyi mi? bişey var mı? diye düşünüp duruyorum. tabi uzaklaşmaya çalışıp içimi ferah tutmaya çalışıyorum.
sizde de durumlar öyle mi ?
belki hiç hareketini hissetmediğim için böyle hissediyor olabilir miyim ? belki o zamanlara gelince geçer bu durum
Oda konusu en zevklisiymişAy bencede ilk 3 ay için 3-4 kilo ideal zaten sonrasında hareket etmeyi arttırıcaz nasılsaBizim kendi evimize geçme tarihimiz netleşmedi o nedenle oda yapmayacağız ilk 8-9ay ancak işte bebek arabası araba koltuğu ve ana kucağı gibi şeyleri hallettik mama sandalyesi alındı. Oda hazırlıkları ekstra masraflıdır dimi bu dönem ama açıkçası çokta heyecanlı ve güzel bebişe alışveriş yapmak aman sağlıklı olsunlarda boncuklar bizde en büyük telaş hala isim birde hareketleri hissetme kısmını aşırı merak ediyorum yaaaa hemen gelse o günler
Oda konusu en zevklisiymişpinteresten sürekli bebek odası dekorasyonları bakıyorum
Ben de hareketlerini tam olarak hissettiğimi anlayamıyorum, ama artık gaz değil bebek olduğunu düşünmeye başladım. Gaz hep aynı hissi veriyor olamaz diye düşündüğümdensanki minik bir şey pinpon topu kayıp dokunuyor gibi bu hissi anlatmak bile çok değişik
İsim konu çook zor ama hatırlıyorum aklınızdaki isimleri çok beğenmiştim ben,
Ayyy çok güzel maşallah bende 3 haftaya bekliyorum arada tıktık diyorum içerde kimse var mııM minikkalpp canım bence bizim hissettiğimiz o his bebek, sabah yine aynısı oldu. İçimde bir şey pıt pıt yaptı. Sanırım ben daha güçlü bekliyordum o yüzden emin olamamıştım
Ama gaz olsa hep aynı şekilde pıt pıt yapmaz böyle sanki içimde mısır patlamış gibi.
Yaaa ne güzel işte olan var olmayan varAyyy çok güzel maşallah bende 3 haftaya bekliyorum arada tıktık diyorum içerde kimse var mııama müsait olunca haber eder bence buarada dünden beri kafayı şuna taktım göğüslerim dev gibi oldu mayo aldım 42 bedene üstüm ancak girdi diyorum ki bu göğüslerle sütüm az olursa çok sinirlenirim. Donör olup süt anneliği yapmam gerek benim eşim kahkaha atıyor itibaren
0 kilo kızımda da böyleydim genetik herhalde.Kızlar şuana kadar toplam kaç kilo aldınız?
Ayni canım hareket net hissedince de bu sefer bugün hareket etmedi ya da az hareket etti stresi olacak ben en az 10 kere acile ağlayarak gidip mutlu çıkmıştım kızımda alısmisti esim suratım düşük olunca bugün oynamadı mi diyordu hayır deyince hadi gidelim diyordu gitmezsek o gece uyuyamam biliyor onu da uyutmam diyehayırlı olsun alışverişin canım. bence haftana göre iyi kilon sanki. ben şuan 60.5 görüyorum. 56-57 ile başlamıştım.
bizde odasını arabasını aldık. biraz da tekstil ürünlerini. anne yatağı ise sepet beşikten var. inşaallah kullanışlı olur.
bir de ne sorucam size kızlar. her ay kontrole çağarıyorlar ya, ben o hafta gayet iyiyim ama sonraki haftalar hep tedirgin. acaba iyi mi? bişey var mı? diye düşünüp duruyorum. tabi uzaklaşmaya çalışıp içimi ferah tutmaya çalışıyorum.
sizde de durumlar öyle mi ?
belki hiç hareketini hissetmediğim için böyle hissediyor olabilir miyim ? belki o zamanlara gelince geçer bu durum
Deme deme ben dün 38 beden sipariş verdimAyyy çok güzel maşallah bende 3 haftaya bekliyorum arada tıktık diyorum içerde kimse var mııama müsait olunca haber eder bence buarada dünden beri kafayı şuna taktım göğüslerim dev gibi oldu mayo aldım 42 bedene üstüm ancak girdi diyorum ki bu göğüslerle sütüm az olursa çok sinirlenirim. Donör olup süt anneliği yapmam gerek benim eşim kahkaha atıyor itibaren
Büyür büyür merak etme sütle baya güzel dolgunlasıyorYaaa ne güzel işte olan var olmayan varBenim de büyüdü ama eh işte seviyesinde yani hiç yoklardı azcık var oldular
Neyse daha büyür dimi, ya da süt gelince büyür? Arkadaşlar azcık moral lütfen
Bana da dün alttan muayene diye ısrar etti devletteki acil yok diyorum sonra kanamam ağrım oluyor .hayır yapmak zorundayım dedi ben de kağıt imzaladım muayeneyi reddediyorum vs vs. Bence kendi doktoruna bir daha görün ya da sor kahverengi lekelenme eski bir kanamayı gösterir.Sorun olmasa bile gitmen iyi olur devlet çok kötü ya iyi doktora düşmek zor.Kızlar bugün devlette kontrole gittim cihaz kötüydü net görüntü için karnıma baskı uyguladı hastaneden beri yoğun değil ama kahverengi lekelenme var bu zamana kadar hiç lekelenmem olmamıştı biraz korkuttu açıkçası normal mi acaba?
Tesekkür ederim canım denicem ben de sen de ateş oldugu için ilaca yönelmiştir yoksa vermiyorlar zaten bişey zorunda kalmadıkça ateşin de düştüyse dogal yollarla atlatılabilir benceBende ağrı oldukça öksürükte falan tahin alıyorum 1 kaşık sizde deneyin bol bol limon bal meyve yapacak bişey yokvicdan azabı çekiyorum ben hap yutamıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?