2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Teşekkür ederim nur Cansu diye bir doktor varmış galiba bugün arkadaşım onu önerdi. Muayene ücreti ne kadardı? Erol bey başka hastanede olmasına rağmen benim doktorumu aradı, tanıdığıymış

evet ya doğana kadar bitmeyecek. ben yani sevinmeye heyecanlanmaya bile korkuyorum. doğup kucağıma alana kadar korkucam heralde.
acile gidip ne diyosunuz ben hiç acilden gitmedim

bir de şöyle bişey var, 16. hafta yarın bitiyo ya. biz bu hafta sonu arabasını odasını bide tekstilde indrime denk geldik babymall da biraz da alışveriş yaptık. herkes çok erken diyo. yani insanı korkutuyolar da. herşeyi kutuladım kaldırdım açmaya ürküyorum yani.

Canım insanlar gerçekten hep böyle konuşuyor ama o eşyaların eve vereceği iyi enerjide var. Ki ben buna çok inanıyorum. Her gün eşyalarına bakmak bile insanı iyi hissettiriyor yani sadece kıyafetlerine bile günde bir tur bakıyorum ben.
Kötüyü düşünmektense iyiyi düşünmek istiyorum o yüzden istediğin gibi yap, her şeyin güzel olacağına inan öyle olsun

evet canım aynen öyle. herkes tuhaf. hem bu devirde ekonomik olmasını düşünüyoruz aslında. hem de tabi ki heyecanlanıyoruz. Allah korusun yani bundan başka sığınacak ne var ki.

Gaz olmadığını düşünüyorum ben de. Bir iki haftaya net şekilde hissederiz Allah'ın izniyle. Şimdi çok küçükler. O yüzden minik minik hissediyoruz biz de

Kızlar merhaba bu tür bir beşikte bebeğimi kaç yaşına kadar yatırabilirim?

Eklentiler

• D979BDE6-83EA-4ACE-90E5-3F4946266F8A.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ben ne yaptıysam bu burun tıkanıklığımı çözemedim her gece lavaboya diye kalkıyorum sonra benim için eziyet. Burnumun içi kupkuru tıkalı nefes aldırmıyor bana. Nefesim yetmiyor yani. Okyanus suyu aldım hava nemlendirici aldım tüm gece çalışıyor ama niye böyle oluyor anlayamadım. Hamilelikte oluyormuş hormon etkisiymiş yazıyor nette de ama sizde de oluyor mu?

Doktorum ile görüştüm plesanta yerleşimi ile alakalı olabilir kontrole gel dedi 1 saat sonra randevum var inşallah her şey yolundadır

Kızlar dörtlü test yaptıran var mı? Yada anlayan var mı benim sonuçlarım çıkmış

Eklentiler

• IMG_5101.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 64
Ben bundan sonra böyle diyeni tersleyeceğim bize de böyle diyen çok oluyor hatta hevesiniz kursağınızda kalmasın dedi geçen kayınvalidem insan çok üzülüyor ya içimde bir mucize var ve ben bunun için sadece iyiyi düşünüp iyi şeyleri çağırmak istiyorum ve tabiki heveslenip alışveriş yapacağız korka korka kıyafet aldım geçen hafta sonra kızdım kendime MFK nın bir videosunu gördüm bir bebeğin en yüksek ihtimali doğmasıdır diyor çok doğru sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah

Benim kaynanam çocuğun kalbini duyana kadar düşer gözüyle baktı. Ben bir şey alırken alma erken ne olacağı bellli olmaz diyordu. Neredeyse 5 aylık olacak daha yeni yeni kıyafet beğeniyomuş. Oysa ki kendi ailem ilk öğrendiklerinde bile bir şeyler almışlardı. Sorun kesinlikle bir şey alması değil çok şükür zaten bu bebeğe hazırlıklıydık, eğitimine kadar hazırız. :) Kimseyi takmayın. Gerekirse kızın bağırın ben öyle yaptım kapattı çenesini zaten.

amin canım inşaallah. bende artık kimseyle paylaşmamaya karar verdim çevremde.

Evet önemli olan moral vermek iyiyi düşünmek benim ailemde ben kötü düşündüğümde hemen uyarıp her şey yolunda bebeğin iyi diyorlar en başından beri. Kayınvalidemlere asla anlatmıyorum ağrım vs bir şey olduğunda zaten daha almayın daha durun ne olur olmaz diyorlar birde desem herhalde son ay alacağız bebeğimizin eşyalarını çok doğru bu süreçte moralimi bozanı takmamak gerek normalde çok çekingendim ama artık söylüyorum sonuçta benim stresim bebeğimi etkiliyor

Kendi bebeğini alınca başka oluyo.. Hep boyle baskasının cocuguna bişi olcak endişesiyle temkınlı davranıosun.. Kendi çocugun başka oluyo.. Hiç sıkma canını.. Öyle Bi kucaklıycan oyle bi kokluycan ki

nazalnem damlalar var yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor ama yine de doktorunuza bi danışıp eczaneden alın rahatlatır baya

Ben de oluyordu cok fazla azaldı canım tam geçti diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…