- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Hissedersin canım yakındırİnşallah bir an önce net bende hissederim. Ben 63 kiloyum boyum 1.65 zayıf olmuyorum ortaya giriyorum sanırım
Aynı tarihte gideceğiz 4 Temmuz benimde :) Ben sordum asistanına 23+6 ya kadar yaptırabilirsiniz dedi. Hem 22 ve sonrası olması daha iyi diye okumuştum bende tam 22 olacağım.Ben de kendi doktorumun hastanesindeki doktora gidicem de 18inden sonra semineri varmış. Mecbur 4üne kaldı. O zaman da 23+larda olucam. İnşallah bir sorun olmaz
Merhaba ben Ataşehir Medicana gidiyorum. Doktorum da Funda Öztürk. Sosyal medyayı takip ederek bulmuştum kendisini gayet memnunum. Genelde whatsapptan iletişime geçiyorum bir sorum olduğunda.İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye Ataşehir Kadıköy Maltepe vs doktor tavsiyesi olan var mı kizlar mümkünse kolayca ulaşabileceğim (telefon numarası vs verip watsaptan en azından) ilgili iyi bir doktor? Doktor değişmeyi düşünüyorum da
Beklenti maddi olmuyor ki değer verildiğini görmek istiyor insan çok haklısın. Ancak insanları öyle kabul etmek gerekiyor , vardır her şeyi karşıdan bekleyen insanlar. Çok yorucu ama anladığım kadarıyla da uzakta oturuyorsunuzBir çorap dahi almadılar. Eşimin tarafi Doğduktan sonra nasıl olsa alınır dedi. Kendi tarafım da bu bayram alırsa bir takım alır. Kimseye güvenerek yapmıyoruz elbette ama bilmiyorum 5. Ay bitecek. Umursamazlığın bu kadari da fazla geliyor. İki gün önce eşim annesi ile konuşuyor. Ayıptır söylemesi çilek aldık dedi. Buraya da getir diyorlar. Daha çok siparişleri var. Hep burdan bekliyorlar. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gelince de sinirleniyorum
Baya uzak hatta. 9 saat uzaklıkta oturuyoruz. Benim ailem de eşimin ailesi de aynı sehirde yaşıyorlar zaten. Ben zaten bu yaşıma kadar çok bir değer görmedim. Kendime hiçbir şey beklemiyorum da bebeğim de değer görmeyecek düşüncesiyle büyüyor sanırım beynimde bu konu. Hamilelikte insan içinde attığı ne varsa kat ve kat dışarı çıkıyormuş gerçekten. İstiyorum ki dedesi babaannesi anneannesi değer versin. Desin ki mesela disardayken şunu gördük aldık bebeğe. Doktor randevusuna gittiğimde bile eşimi arayıp soruyorlar. Eşim de sonrasında bana veriyor telefonu tabi doğal olarak. Ne kadar anlatabilir sonuçta. Aslında daha çok üzülüyor insan da bu da dışarıya sınır olarak yansıyorBeklenti maddi olmuyor ki değer verildiğini görmek istiyor insan çok haklısın. Ancak insanları öyle kabul etmek gerekiyor , vardır her şeyi karşıdan bekleyen insanlar. Çok yorucu ama anladığım kadarıyla da uzakta oturuyorsunuz
Kayınvalidem kız olsun diyip duruyordu zaten. Cinsiyet belli olduğunda söyledik işte. Bana diyor ki olsun bir sonraki erkek olur. Bu ne demek şimdi. Bu cümleyi nereye çekersin. Neyse diyorum ya. Eşim çocuğumla ayrı şehirdeyiz. Minik bir aile. Biz bize yeteriz şükür. Ben kat kat severim çocuğumuBeklenti maddi olmuyor ki değer verildiğini görmek istiyor insan çok haklısın. Ancak insanları öyle kabul etmek gerekiyor , vardır her şeyi karşıdan bekleyen insanlar. Çok yorucu ama anladığım kadarıyla da uzakta oturuyorsunuz
amaan valla bizim de bu hafta 16 bitiyor geçen hafta aldık her şeyini (bebek arabası, puset, ana kucağı vs. ) insanlar aksi durumda üzülürüz diye almayın diyorlar ama sanki almasak üzülmeyecek miyiz Allah korusun. Valla hem her şeye zam geliyor hem de insan heves ediyor şahsen hiç takma insanları nasıl istiyorsan öyle davranbir de şöyle bişey var, 16. hafta yarın bitiyo ya. biz bu hafta sonu arabasını odasını bide tekstilde indrime denk geldik babymall da biraz da alışveriş yaptık. herkes çok erken diyo. yani insanı korkutuyolar da. herşeyi kutuladım kaldırdım açmaya ürküyorum yani.
amaan valla bizim de bu hafta 16 bitiyor geçen hafta aldık her şeyini (bebek arabası, puset, ana kucağı vs. ) insanlar aksi durumda üzülürüz diye almayın diyorlar ama sanki almasak üzülmeyecek miyiz Allah korusun. Valla hem her şeye zam geliyor hem de insan heves ediyor şahsen hiç takma insanları nasıl istiyorsan öyle davran
Tabi ki hem de öyle bir seveceğiz ki onlarıKayınvalidem kız olsun diyip duruyordu zaten. Cinsiyet belli olduğunda söyledik işte. Bana diyor ki olsun bir sonraki erkek olur. Bu ne demek şimdi. Bu cümleyi nereye çekersin. Neyse diyorum ya. Eşim çocuğumla ayrı şehirdeyiz. Minik bir aile. Biz bize yeteriz şükür. Ben kat kat severim çocuğumu
Üniversite de detaylı için ücret alınıyor muÜniversite hastanesi bir de gittiğim. Yani çoğunu devlet karşılıyor. Ben yetişemiyorum zamlara. Detaylıya sira alırken sordum ama zam gelirse zamlı fiyattan mi giricem detaylıya diye. Randevu alındığı için zam olsa da aynı fiyat üzerinden olur dedi. Allah razı olsun dedim ya
Bu eski düşünceli insanlar böyle canım maalesef önemli olan sağlıklı olması . erkek çocuklar öyle bir yüceltilmiş ki yok güzelleştirir yok asla mide bulantısı yapmaz hamileliği rahat geçer hurafeler bile böyle hep yaşlı teyzeler çıkarmış bunlarıKayınvalidem kız olsun diyip duruyordu zaten. Cinsiyet belli olduğunda söyledik işte. Bana diyor ki olsun bir sonraki erkek olur. Bu ne demek şimdi. Bu cümleyi nereye çekersin. Neyse diyorum ya. Eşim çocuğumla ayrı şehirdeyiz. Minik bir aile. Biz bize yeteriz şükür. Ben kat kat severim çocuğumu
Vakıf üniversitesinin hastanesi sanırım.Üniversite de detaylı için ücret alınıyor mu
O mutlu olsun da. İyi olsun da inşallah. Olabildiğince kendine güvenen ve kendini seven bir birey olarak yetiştirmeye çalışıcam kızımı. Hep derdim kızım olursa araba kullanmasını oğlum olursa yemek yapmasını öğreticem diyeTabi ki hem de öyle bir seveceğiz ki onları
Hiç takılma yaptıklarına söylediklerine, bebeğe de annesinin ve babasının verdiği değer yeter. :)
Çocuk 10 haftalık olmuş. Bana diyor ki komşusu dua etmis kız olsun diye. Ben de dedim dua için biraz geç kaldı sanki. Çocuğun cinsiyeti çoktan belli olduBu eski düşünceli insanlar böyle canım maalesef önemli olan sağlıklı olması . erkek çocuklar öyle bir yüceltilmiş ki yok güzelleştirir yok asla mide bulantısı yapmaz hamileliği rahat geçer hurafeler bile böyle hep yaşlı teyzeler çıkarmış bunlarıErkek olsa da diğeri de kız olsun diye dua ederler sen benim gönlümdekini ne biliyorsun da kafana göre dua ediyorsun maalesef sinirleniyorum böyle şeylere
Benim kızım 2 yaşında hala burda yatıyor tabi artık değişcek bu yeni bebişe kalacakKızlar merhababu tür bir beşikte bebeğimi kaç yaşına kadar yatırabilirim?
Çocuğun cinsiyeti duasını bari bize bıraksalar bana da öyle biri erkek olsun diye dua ettim diyor biri kız olsun diye ettim diyor .En son sinirlendim ben cinsiyet duası falan istemiyorum sağlıklı olsun diye dua edin yeter dedim.Çocuk 10 haftalık olmuş. Bana diyor ki komşusu dua etmis kız olsun diye. Ben de dedim dua için biraz geç kaldı sanki. Çocuğun cinsiyeti çoktan belli olduamaaaan gerçekten her konuda fikri olanın hiçbir konuda fikri olmuyor gerçekten. Boş laf o benim canım kızım. Bir doğsun kombin yapicam ben onunla
İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye Ataşehir Kadıköy Maltepe vs doktor tavsiyesi olan var mı kizlar mümkünse kolayca ulaşabileceğim (telefon numarası vs verip watsaptan en azından) ilgili iyi bir doktor? Doktor değişmeyi düşünüyorum da
Ümraniye eğitim araştırmaya acil için gitmeyin deBen ümraniye devlette takip oluyorm normalde ama gecen atasehir medar hastanesine gittik.. Cinsiyet içinDr Betüle gittik.. Genç bir doktor ama iyi gibi.. Bi kere daha gidersem anlarım..
Oh dün dediğim gibi, çok şükür çok sevindim canımDün asistan çocuğun kalbinde parlaklık var diye bizi korkutmuştu. Daha sonra doktor kendisi gelip bakınca kalp atışının yansımasıdır büyük ihtimal dedi. 15 haftalık olduğu için daha küçük 18. haftalıkken bir daha gelin bakalım dedi.İkili taramamız temiz çıktı çok şükür. Bizim bir arkadaşında yine çocuğun kalbinde parlaklık görülmüş. Doktor kalsiyum fazlalığından oluşuyor, 37-38 de geçer demiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?