Ya benim doktorum aslında iyi. Sorduğum her soruya cevabı veriyor vs ama bir hastane iyi değil, mahalle hastanesi gibiCansu iyi diyolar ama çokta memnun olmayan var tabi deneyerek anlayabilirsin birazda doktor işi elektrik işi garip ama öyle tutmayınca tutmuyor burcu boyama var orda tüp bebek riskli bebek doktoru ama çok yoğun randevun olsa bile bekletiyor ve her hastayı kabul etmiyo ardaşımın doktoru ama ben pek ısınmadım tecrübeli ve iyi olduğuna inanıyorum ama bana biraz yapmacık geliyorkızımda çok doktor ve megadaki doktorları deneyerek ilerledim 20 haftamda kendi doktorumu okeylemiştim ve beni o kadar iyi anlıyodu ki 32 haftamda nst giriyodum ben yapamıyorum içim rahat etmiyo panikliyorum falan anlıyodu beni en azından kontrol günlerimi değerlendiriyodum ama bu doktor 3 hafta sonra çağırıyo gayet sakin ikiz ya bide daha detaycı olmasını beklerdim kum döküyorum önemsemedi resmen ilaç verdi ama geçti mi geçmedi mi bi haber,
Aa ne güzel erol bey demekki doktorlarıda bilgilendiriyor tabi çevresi vardır tanıması iyi olmuş
Ben bugün dışardaydım 13500 adım atmışım. En son arabaya giderken göbeğimin sağından hissetim, yeter artık bir otur dedi benceİlk oğlumu 21 de hissetmeye başladım belki öncesinde oluyorduysa kayma filan ilk diye anlamamışımdır bu bebeğimde 17 de pıt pıt bişeyler hissettim şuan özellikle 3,4 gündür çok net hissediyorum 18+4 şuan bebiş biraz daha önden gidiyor kiloları yükseldikçe bence tekmeleri netleşiyor belki siz erken hissedebilirsiniz zayıfsanız
Aynı taktiği ben de yapacağımBabalar gününe bir ayakkabı aldım bugunTabiki ayakkabı babaya değil bebeğime Babasına vereceğiz bu sene ki hediyen benim baba notu ile
Beklenti maddi olmuyor ki değer verildiğini görmek istiyor insan çok haklısın. Ancak insanları öyle kabul etmek gerekiyor , vardır her şeyi karşıdan bekleyen insanlar. Çok yorucu ama anladığım kadarıyla da uzakta oturuyorsunuz
Ya canım valla hiç düşünme bizimkilerde cinsiyet belli olsun coşucaz neler yapıcaz bilmem ne diyordu. Şimdi cinsiyet belli olalım 2 hafta oldu tık yok. Bugün bana diyor ki ben ona link atıp bunu alın dicek mişim lafa bak ya benim annem Allah razı olsun elinden geleni yapıyor kardeşim yapıyor e o da yapsın bi zahmetBaya uzak hatta. 9 saat uzaklıkta oturuyoruz. Benim ailem de eşimin ailesi de aynı sehirde yaşıyorlar zaten. Ben zaten bu yaşıma kadar çok bir değer görmedim. Kendime hiçbir şey beklemiyorum da bebeğim de değer görmeyecek düşüncesiyle büyüyor sanırım beynimde bu konu. Hamilelikte insan içinde attığı ne varsa kat ve kat dışarı çıkıyormuş gerçekten. İstiyorum ki dedesi babaannesi anneannesi değer versin. Desin ki mesela disardayken şunu gördük aldık bebeğe. Doktor randevusuna gittiğimde bile eşimi arayıp soruyorlar. Eşim de sonrasında bana veriyor telefonu tabi doğal olarak. Ne kadar anlatabilir sonuçta. Aslında daha çok üzülüyor insan da bu da dışarıya sınır olarak yansıyor
Ben bugün bu tontik şeyleri almıştım. Eşime hediye edip bedeni olmadı sana kısmet değilmiş artık seneye mi desemBabalar gününe bir ayakkabı aldım bugunTabiki ayakkabı babaya değil bebeğime Babasına vereceğiz bu sene ki hediyen benim baba notu ile
Mutlu sağlıklı günlerde kullansın, çok güzellerBen bugün bu tontik şeyleri almıştım. Eşime hediye edip bedeni olmadı sana kısmet değilmiş artık seneye mi desemalamam birşey valla
Yaa en guzel hedıyeyı verıyorum daha ne bekleyecek benden zatenAynı taktiği ben de yapacağım
Bu arada tetanoz aşısı randevum bu cuma günü. Yani tam 20 haftayı bitirmişken. Başka hiç aşı için gün alan oldu mu? M minikkalpptrueliving_
Yap yap en güzeli zaten en güzel hedıyelerı bİzdeBen bugün bu tontik şeyleri almıştım. Eşime hediye edip bedeni olmadı sana kısmet değilmiş artık seneye mi desemalamam birşey valla
Her cocuk kısmetıyle gelırmıs daha bir iğne almadım bır tane ablası çıngıraklı top aldı bende ayakkabı aldım o kadar ama çevremde ki duyan herkes Seferber oldu biz ona neler alacagız dıyeMutlu sağlıklı günlerde kullansın, çok güzellerbenim böyle ağzım sulanıyor kıyafetlerine bile
Gözlerim doluyor valla düşününce bile zaman hem çok yavaş hem çok hızlıYaa en guzel hedıyeyı verıyorum daha ne bekleyecek benden zaten
Yaa maşallah zaman nasıl gecıyor artık yolu yarılıyorsun 20. Hafta maşallah maşallahhh
Yap yap en güzeli zaten en güzel hedıyelerı bİzde
Ah gerçekten öyle benim kızın şimdiden mama sandalyesi bile olduHer cocuk kısmetıyle gelırmıs daha bir iğne almadım bır tane ablası çıngıraklı top aldı bende ayakkabı aldım o kadar ama çevremde ki duyan herkes Seferber oldu biz ona neler alacagız dıyecınsıyetını öğrenınce arkadasım bır zıbın bırde hastane cıkısı almıs papyonlu fılan kızım kendı dolabına astı baktıkça eriyorum
17 Temmuz tek doz yapılacak 23+3 filan oluyorum o zaman çağırdı ebeAynı taktiği ben de yapacağım
Bu arada tetanoz aşısı randevum bu cuma günü. Yani tam 20 haftayı bitirmişken. Başka hiç aşı için gün alan oldu mu? M minikkalpptrueliving_
Sertlik tamamen bebişten bundan eminim oğlumda anlamıyordum bunu ileri haftalarda olurdu bu bebekte çok yaşıyorum sanki bir tarafa poposunu yaslıyor yada kasılıyor gibiBen bugün dışardaydım 13500 adım atmışım. En son arabaya giderken göbeğimin sağından hissetim, yeter artık bir otur dedi benceyani en azından ben öyle düşünüyorum. Eve geldiğimde de göbek çevremde şişkinlik ve sertlik vardı. Oysaki sabahları göbeğimin daha altında hissediyorum sertliği. Yani umarım hissettiklerim bebiştir
Ben tetenozu bugün oldum canım. Dün çağırdı hatta da üşendim. Zaten gribim de. Bir sonraki Ağustos başında olucamAynı taktiği ben de yapacağım
Bugün eşime beşik attım erken değil mi dedi hayatım iyimisin dedim 4 ay 15 gün civarı birşey kaldı yani oğlumun 1 ay erken doğduğunu da düşünürsek ne olur ne olmaz bizim çocuklar mecarayı seviyor dedimGözlerim doluyor valla düşününce bile zaman hem çok yavaş hem çok hızlıhepimiz yarıladık hemen hemen.
Ah gerçekten öyle benim kızın şimdiden mama sandalyesi bile olduçok şanslı olsunlar hep
Yakında 5 ay bitiyor. 6 ya giriyoruzBugün eşime beşik attım erken değil mi dedi hayatım iyimisin dedim 4 ay 15 gün civarı birşey kaldı yani oğlumun 1 ay erken doğduğunu da düşünürsek ne olur ne olmaz bizim çocuklar mecarayı seviyor dedimoldumu o kadar ya diyor bide tabi onlara hızlı geçiyorsa demek
Şaka gibiYakında 5 ay bitiyor. 6 ya giriyoruz
Ah birden geçmedi mi zaman 5. Ay demek çok şaşkın ediyor beni deŞaka gibi
Bizimki de sürekli başından beri ikizdir inşallah diyor hayır değil tek kese ve tek bebek diyorum belli olmaz o diyorKayınvalidem kız olsun diyip duruyordu zaten. Cinsiyet belli olduğunda söyledik işte. Bana diyor ki olsun bir sonraki erkek olur. Bu ne demek şimdi. Bu cümleyi nereye çekersin. Neyse diyorum ya. Eşim çocuğumla ayrı şehirdeyiz. Minik bir aile. Biz bize yeteriz şükür. Ben kat kat severim çocuğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?