- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ben daha almadım randevu desem 2 gündür arıycam üşeniyorum ama dr 22 24 arası dediği için temmuzun 2 haftasına alırım evet benim doğum büyük ihtimalle Ekim sonu olurAmindarısı tüm hissetmemiş olan arkadaşlarıma
Detaylı için ne zaman gideceksin? Benim 24 Haziranda.Aramızda tam 7 gün var ama bence doğum zamanlarımız hemen hemen aynı olur gibi
Kızlar merhababu tür bir beşikte bebeğimi kaç yaşına kadar yatırabilirim?
Benimki de 1800TLciiiikkk. Ama en iyisi olsun diye ben istedim bunu. Normalde 900-1200 arasında hepsiAyrıntılı usg de kızımda gidip memmun kaldığım radyologu aradim fiyatı 1800₺ cik olmuş oh oh ne güzel
Ayy bana fiyatlar çok abartı geliyor ya yazık mecburuz diye gidiyoruz filan ama bu kadın doğum ile ilgili herşey artmış muayeneler testler tetkikler daha anlayışlı olunması lazım bu konuda düzenlemeler gelmesi lazım kafalarına göre yıl bitmeden doğum ücretleri artacakmış mesela haziran temmuz gibi muayenelerde keza artıcak eskiden sene değişince olurdu tüm zamlarAyrıntılı usg de kızımda gidip memmun kaldığım radyologu aradim fiyatı 1800₺ cik olmuş oh oh ne güzel
Bende 3 Temmuza randevu aldım 1500₺Ayrıntılı usg de kızımda gidip memmun kaldığım radyologu aradim fiyatı 1800₺ cik olmuş oh oh ne güzel
Ben de kendi doktorumun hastanesindeki doktora gidicem de 18inden sonra semineri varmış. Mecbur 4üne kaldı. O zaman da 23+larda olucam. İnşallah bir sorun olmazEvet canım, kendi doktorumun önerdiğine gideceğim. Sen karar verdin mi?
24e kadar diyorlar zaten bence zamanı uygunBen de kendi doktorumun hastanesindeki doktora gidicem de 18inden sonra semineri varmış. Mecbur 4üne kaldı. O zaman da 23+larda olucam. İnşallah bir sorun olmaz
Benimki de 1250 lira. İkiz olursa 1500. Takipli hasta olduğum için o da. Yoksa daha yüksek. Sürekli zam geliyor zaten. 4 ay içinde 2 kere zam geldi. İlk 400dü muayene. Sonra 500 oldu. Üçüncüde 600. Ben anlamıyorum her ay her ay 100 lira konuluyor üstüneBende 3 Temmuza randevu aldım 1500₺
Banada dr 1 sonra yaptır dedi 23 haftalarıma denk geliyordu o hastanede yaptırmak istemedim bi kaç yerden fiyat aldım artık bende alsam iyi olur ama 22 24 ideal canımBen de kendi doktorumun hastanesindeki doktora gidicem de 18inden sonra semineri varmış. Mecbur 4üne kaldı. O zaman da 23+larda olucam. İnşallah bir sorun olmaz
Haziranın sonunda hem doğuma hem muayene gelecekmiş zam zaten 620 tl sanırım 1 milyar olurBenimki de 1250 lira. İkiz olursa 1500. Takipli hasta olduğum için o da. Yoksa daha yüksek. Sürekli zam geliyor zaten. 4 ay içinde 2 kere zam geldi. İlk 400dü muayene. Sonra 500 oldu. Üçüncüde 600. Ben anlamıyorum her ay her ay 100 lira konuluyor üstüne
Mecbur öyle olacak zaten. Bayrama denk geliyor çünkü. Bir de ileriden giderse ne olacak diye aklımda dönüyor. Çünkü en son gittiğimde 4-5 gün ilerden gidiyordu. Daha olmadı normal baktiririm. Zaten normali de detaylı gibi. Her şeyine bakiyorlar24e kadar diyorlar zaten bence zamanı uygunhem net görülür, büyümüş olur
Üniversite hastanesi bir de gittiğim. Yani çoğunu devlet karşılıyor. Ben yetişemiyorum zamlara. Detaylıya sira alırken sordum ama zam gelirse zamlı fiyattan mi giricem detaylıya diye. Randevu alındığı için zam olsa da aynı fiyat üzerinden olur dedi. Allah razı olsun dedim yaHaziranın sonunda hem doğuma hem muayene gelecekmiş zam zaten 620 tl sanırım 1 milyar olur
İçim ferahladı Şuan bu gece kabusum olur bunlar benimDeme deme ben dün 38 beden sipariş verdimEşimde 40 alsaydın dedı bak şimdi pişman oldum . Tüh hafta sonu denıze gırecektim iadesi gelmesi gitmesi Nerden aldın ben decatlondan aldım içine sinen bi tane bulamadım yahu.
Birde sen o gögüsleri süt dolduktan sonra gör ayy ben ne aglardım duş alırken millet denize nasıl giriyor bu halde derdim benim duşta bile sızım sızım sızlardı . Büyükte dert ..
Büyür büyür merak etme sütle baya güzel dolgunlasıyorGöbekle yarısıyor benımkıde hangımız daha çok şişecegız der gıbı
bir de şöyle bişey var, 16. hafta yarın bitiyo ya. biz bu hafta sonu arabasını odasını bide tekstilde indrime denk geldik babymall da biraz da alışveriş yaptık. herkes çok erken diyo. yani insanı korkutuyolar da. herşeyi kutuladım kaldırdım açmaya ürküyorum yani.
Bence 4. Ay çok erken değil ya yavaş yavaş başlamak lazım 3 bin lira olan göğüs pompasını indirimde aldırmadılar 8 olmuş şuan yani taksit taksit alıp ödemekte lazım. Benim ailemde sağolsun hemen başladılar aldılar eksikler çok az kaldı gerçektemBenim kaynanam çocuğun kalbini duyana kadar düşer gözüyle baktı. Ben bir şey alırken alma erken ne olacağı bellli olmaz diyordu. Neredeyse 5 aylık olacak daha yeni yeni kıyafet beğeniyomuş. Oysa ki kendi ailem ilk öğrendiklerinde bile bir şeyler almışlardı. Sorun kesinlikle bir şey alması değil çok şükür zaten bu bebeğe hazırlıklıydık, eğitimine kadar hazırız. :) Kimseyi takmayın. Gerekirse kızın bağırın ben öyle yaptım kapattı çenesini zaten.
İnşallah bir an önce net bende hissederim. Ben 63 kiloyum boyum 1.65 zayıf olmuyorum ortaya giriyorum sanırımİlk oğlumu 21 de hissetmeye başladım belki öncesinde oluyorduysa kayma filan ilk diye anlamamışımdır bu bebeğimde 17 de pıt pıt bişeyler hissettim şuan özellikle 3,4 gündür çok net hissediyorum 18+4 şuan bebiş biraz daha önden gidiyor kiloları yükseldikçe bence tekmeleri netleşiyor belki siz erken hissedebilirsiniz zayıfsanız
Evet maalesef her şeye her ay zam geliyor.. Temmuzda tekrar zam olacakmış muayene ücretim şu an 800 Temmuzda kaç olur hiç bilmiyorumBenimki de 1250 lira. İkiz olursa 1500. Takipli hasta olduğum için o da. Yoksa daha yüksek. Sürekli zam geliyor zaten. 4 ay içinde 2 kere zam geldi. İlk 400dü muayene. Sonra 500 oldu. Üçüncüde 600. Ben anlamıyorum her ay her ay 100 lira konuluyor üstüne
Bir çorap dahi almadılar. Eşimin tarafi Doğduktan sonra nasıl olsa alınır dedi. Kendi tarafım da bu bayram alırsa bir takım alır. Kimseye güvenerek yapmıyoruz elbette ama bilmiyorum 5. Ay bitecek. Umursamazlığın bu kadari da fazla geliyor. İki gün önce eşim annesi ile konuşuyor. Ayıptır söylemesi çilek aldık dedi. Buraya da getir diyorlar. Daha çok siparişleri var. Hep burdan bekliyorlar. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gelince de sinirleniyorumBence 4. Ay çok erken değil ya yavaş yavaş başlamak lazım 3 bin lira olan göğüs pompasını indirimde aldırmadılar 8 olmuş şuan yani taksit taksit alıp ödemekte lazım. Benim ailemde sağolsun hemen başladılar aldılar eksikler çok az kaldı gerçektem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?