2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Amin darısı tüm hissetmemiş olan arkadaşlarıma
Detaylı için ne zaman gideceksin? Benim 24 Haziranda.Aramızda tam 7 gün var ama bence doğum zamanlarımız hemen hemen aynı olur gibi
Ben daha almadım randevu desem 2 gündür arıycam üşeniyorum ama dr 22 24 arası dediği için temmuzun 2 haftasına alırım evet benim doğum büyük ihtimalle Ekim sonu olur sezeryanda 38+5 de alınıyor diye biliyorum hemen hemen grubun ilk doğuranları olucaz

Kızlar merhaba bu tür bir beşikte bebeğimi kaç yaşına kadar yatırabilirim?

Bu beşiğin alt kadamesi de var. Çocuğun boyu kadar olduğu için içinden çıkamıyor ve 3 yıl rahat yatar bence. Benim kızım 18 aylık park yatakta yatıyor çok memnunum. Bu yatakta aynı park yatak gibi sadece görünüşü daha şık

Ayrıntılı usg de kızımda gidip memmun kaldığım radyologu aradim fiyatı 1800₺ cik olmuş oh oh ne güzel
Ayy bana fiyatlar çok abartı geliyor ya yazık mecburuz diye gidiyoruz filan ama bu kadın doğum ile ilgili herşey artmış muayeneler testler tetkikler daha anlayışlı olunması lazım bu konuda düzenlemeler gelmesi lazım kafalarına göre yıl bitmeden doğum ücretleri artacakmış mesela haziran temmuz gibi muayenelerde keza artıcak eskiden sene değişince olurdu tüm zamlar

Ben de kendi doktorumun hastanesindeki doktora gidicem de 18inden sonra semineri varmış. Mecbur 4üne kaldı. O zaman da 23+larda olucam. İnşallah bir sorun olmaz
24e kadar diyorlar zaten bence zamanı uygun hem net görülür, büyümüş olur

Bende 3 Temmuza randevu aldım 1500₺
Benimki de 1250 lira. İkiz olursa 1500. Takipli hasta olduğum için o da. Yoksa daha yüksek. Sürekli zam geliyor zaten. 4 ay içinde 2 kere zam geldi. İlk 400dü muayene. Sonra 500 oldu. Üçüncüde 600. Ben anlamıyorum her ay her ay 100 lira konuluyor üstüne

Ben de kendi doktorumun hastanesindeki doktora gidicem de 18inden sonra semineri varmış. Mecbur 4üne kaldı. O zaman da 23+larda olucam. İnşallah bir sorun olmaz
Banada dr 1 sonra yaptır dedi 23 haftalarıma denk geliyordu o hastanede yaptırmak istemedim bi kaç yerden fiyat aldım artık bende alsam iyi olur ama 22 24 ideal canım

Haziranın sonunda hem doğuma hem muayene gelecekmiş zam zaten 620 tl sanırım 1 milyar olur

24e kadar diyorlar zaten bence zamanı uygun hem net görülür, büyümüş olur
Mecbur öyle olacak zaten. Bayrama denk geliyor çünkü. Bir de ileriden giderse ne olacak diye aklımda dönüyor. Çünkü en son gittiğimde 4-5 gün ilerden gidiyordu. Daha olmadı normal baktiririm. Zaten normali de detaylı gibi. Her şeyine bakiyorlar

Haziranın sonunda hem doğuma hem muayene gelecekmiş zam zaten 620 tl sanırım 1 milyar olur
Üniversite hastanesi bir de gittiğim. Yani çoğunu devlet karşılıyor. Ben yetişemiyorum zamlara. Detaylıya sira alırken sordum ama zam gelirse zamlı fiyattan mi giricem detaylıya diye. Randevu alındığı için zam olsa da aynı fiyat üzerinden olur dedi. Allah razı olsun dedim ya

İçim ferahladı Şuan bu gece kabusum olur bunlar benim Dagi’den aldın siyah bir model sende güle güle kullan canım

Bence 4. Ay çok erken değil ya yavaş yavaş başlamak lazım 3 bin lira olan göğüs pompasını indirimde aldırmadılar 8 olmuş şuan yani taksit taksit alıp ödemekte lazım. Benim ailemde sağolsun hemen başladılar aldılar eksikler çok az kaldı gerçektem

İnşallah bir an önce net bende hissederim. Ben 63 kiloyum boyum 1.65 zayıf olmuyorum ortaya giriyorum sanırım

Evet maalesef her şeye her ay zam geliyor.. Temmuzda tekrar zam olacakmış muayene ücretim şu an 800 Temmuzda kaç olur hiç bilmiyorum

Bir çorap dahi almadılar. Eşimin tarafi Doğduktan sonra nasıl olsa alınır dedi. Kendi tarafım da bu bayram alırsa bir takım alır. Kimseye güvenerek yapmıyoruz elbette ama bilmiyorum 5. Ay bitecek. Umursamazlığın bu kadari da fazla geliyor. İki gün önce eşim annesi ile konuşuyor. Ayıptır söylemesi çilek aldık dedi. Buraya da getir diyorlar. Daha çok siparişleri var. Hep burdan bekliyorlar. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gelince de sinirleniyorum

Kızlar kaçıncı haftada hissetmeye başladınız. Ben 15+4üm henüz hissetmedim. Kızımıda 16. Haftada hissetmiştim ama bunda henüz çok yok. Yatıp göbeğimi pıt pıt yapıyorum ama yok hiç tepki filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…