2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Günlük 9 dilim ekmek demek neredeyse 1 ekmek yani banada çok geldi görünce ben ekmeği bıraktım kahvaltıda ekmeksiz yapamıyorum diye tam buğday yemeğe başladım onuda bi kaç dilim şeklinde ayarladım kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ama benim zaafım makarnaya işte onda hiç sınırım yok tek koyabildiğim sınır eve makarna almamak

Makarnayı bol sebzeli hatta kıymalı yapıyorum genelde, o zaman içim rahat tüketiyorum yoksa makarna sevmeyen kimse olamaz
Protein önerirken ne zamandır protein almadığımı farkettim benim de eti sevmeyi öğrenmem lazım sanırım

Benimde etle aram yok ancak biber dolması veya patlıcanlı yemekler yada köfte tarzı olursa bu arada makarnaya yapmadığım şekil şükül yoktur patlıcan közlü mü dersin kabaklımı dersin üstünde uzmanlaştım bitek kıymalı ile aram yok

Ben de bir makarnada yiyebildiğim için yoksa ben de sebzenin her türlüsünü kullanırım
Yarına köfte günü yapmaya karar verdim, sen de uygunsa yap istersen, böyle böyle gaza getirelim birbirimizi

Biliyorsunuzdur belki potamya ve metro marketin markası aro sadece nohut ve mercimekten makarna yapıyor. Çok övemeyeceğim ama yoklukta gideri var, özellikle hayvansal yağlı (krema, kıyma, parmesan vb.) yapınca normal makarna gibi yenebiliyor.

Ben de aynen öyle, uzakdoğu usülü gibi yapıyorum. Bol sebze ve kıyma. Bazen yorgunken pratik olsun diye makarna yapayım diyorum ama yine bir saat sürüyor hazırlaması böyle yapınca

Aile hekimine gidince veriyor bana.

Ben de bir makarnada yiyebildiğim için yoksa ben de sebzenin her türlüsünü kullanırım
Yarına köfte günü yapmaya karar verdim, sen de uygunsa yap istersen, böyle böyle gaza getirelim birbirimizi
Et yememek zor cidden seçici olmak. yarına misafirim var gün menüsü var onlar varken köfte yermiyim bilemedim

Merhaba kızlar bugünkü mesajlarınızı şimdi okudum. Bugün ben de sağlık ocağına gittim, tansiyonuma, kiloma bakıldı. İlk 3 ayda almadığım kiloyu son 1 ayda 3 kg olarak almışım ve ben ne yazıkki sabahları sıcak ekmek yüzünden bol bol ekmek tüketiyorum kahvaltıda, ekmek olmazsa simit vs sonumu iyi görmüyorum bir de d vitamini verdi hemşire.

Gelelim kurutma, airfry konusuna

Kurutma candır benimki şu an bozuk, ütü bekleyen bir çamaşır yığınım var. Kurutmadan hemen çıkarıp katladığınızda temel şeyler dışında diğerleri ütü istemiyor. Benim kurutmam eski bir Arçelik ve ne yazıkki kıyafetlerde küçülme oluyor. Ama artı eksi hesabı yapıldığında kesinlikle kurutma harika bir şey. Şimdilik hava sıcak diye yaptırmıyoruz ama ekim gibi yaptıracağız tekrar.

Ben de airfry yok ama atası actifry var. Karnıyarık patlıcanını, İzmir köftenin köftelerini falan onda pişiriyorum, daha hafif oluyor. Börek vs ısıtacağım zaman da fırın yerine 3 dk ona koymak daha pratik oluyor. Bunun harici de kanat için çok sık kullanıyoruz. Ben memnunum ama olmazsa olmaz mı, hayır değil.

Ev süpürmeyi ise normalde de çok seven biri değilimdir ki Bu dönemde süpürsem silemiyorum, silsem süpüremiyorum. Eşim süpürüyor ama koltukların üstünü geçtim yatakların altı falan genelde kalıyor O yüzden robot süpürge kesin alacağım. onun için de roborock q7 max düşünüyorum çekim gücü diğer modellere göre çok iyi. Başka tavsiyeniz varsa alırım.

Et yememek zor cidden seçici olmak. yarına misafirim var gün menüsü var onlar varken köfte yermiyim bilemedim
Gün menüsü varken kim yesin köfteyi bayılırım gün tabağına. Ama böreğin kenarı çikolatalı pastanın sosuna değmeli
Neyse ben köfte ve salata yiyeceğim

Kızlar selaamm. 19+3 oldum bugün yaşadığım ilçede devlet ve özellerde ayrıntı ultrason yok bende İzmirde yaptırmak için araştırdım orda da devletlerde yok diye duydum sonra yine yaşadığım yerde ki devlet hastanesinde kendi doktorum yok diye başka doktora gittim perinatolojiye alan açsın vs diye ve bana senden kim ayrıntılı ultrason istedi biz ikili üçlü taramada sıkıntı çıkarsa ayrıntılı istiyoruz dedi beni bi vazgeçirdi ama kafama takıldı bi sürü insan yaptırıyor bana sizce yaptırılmalı mı

Sizlerin düşünce değişikmis bende de tam tersi evham yaptıkça iyi mi diye bakasım geliyor
Bebeği görüp iyi olduğunu duyana kadar stres sonrası çok güzel hatta ultrason anını videoya çekiyoruz izleyip duruyorum ama evham çok yapıyorum olumsuz bir durumda olumsuz haber duyma fobim var artık doktordan birde zor elde edilen bir gebelik o yüzden süreç hep zor geçti artık göresim yok doktorları

Eğitim araştırma ve şehir hastaneleri yapıyor ben ikili üçlü yaptırmadım detaylı daha farklı bir şey

Bence evet yaptırılmalı, ikili üçlü sadece kromozomal anomaliyi tespit ediyor ama detaylı ultrasonda fizyolojik bir problem varsa da görünebilir ya da kalbinde bir problem varsa. İnşallah yoktur da tabi ama ben yaptırırdım ve yaptıracağım da

Kizlar doktorumuza gittik bugun. telefon yoğunlugundan anca girebildim merak eden edene herkes doktora gitmemi bekliyormus. nasipse iki oglusumdan sonra kızımız geliyorrrr Al_pi soyasosu 1ciftyesilgozz tahminleriniz ve teoriler tuttu. cogu belirtimizde tuttu tiksinme tatlidan etten uzaklasma falan ilk defa böyle bir hamilelik geciriyorum. Dilkenn tahminimiz kizdi oyle kalabilir artik listede

Benim bildiğim rutin her doktor 24.haftaya kadar detaylı ultrason ister bence yaptırılmalı cünkü bebeğin ayrı ayrı her organı inceleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…