Ben kızıma hamileykende hep uyumak istiyordum ilk belırtım uykuydu . Bundada öyle hep uykuluyum ama fırsat yok uykuya
Yani biri görse kesin hamilesn der karnım 14 haftalık nedense hamılelıgın ılk 3 ay baya şişkin oluyor gaz guz olaylarıda var
Bende baya tuhaflık var ciddi uyku sorunu yaşıyorum uykuya dalamiyorum gece kendimi bildim bileli kolay kolay uykuya dalamazdim zaten o hala devam ve buna saat 2-3 gibi uyanıp en az 1 saat debelenmek eklendi delircem gerçekten
Kızlar dün kasığıma rahimime ve vajinaya aynı anda sancı girdi ağladım artık acile gittim çok şükür bi sıkıntı yok 10 mm olmuş kese 6 haftalık dedi 3-4 güne kalp atışı duyulur dedi size sorum sizinde hiç vajinanızda ağrı oluyo mu ? Sancı gibi
Kızlar dün kasığıma rahimime ve vajinaya aynı anda sancı girdi ağladım artık acile gittim çok şükür bi sıkıntı yok 10 mm olmuş kese 6 haftalık dedi 3-4 güne kalp atışı duyulur dedi size sorum sizinde hiç vajinanızda ağrı oluyo mu ? Sancı gibi
İştiycem kusma olmadığı için yazmaz diye endişeliyim ama böylede geçmez yani buzdolabı kapağını aşınca bile kötü oluyorum oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım
Annemde kızım ailede yeterince vardı dıyor ama hersey nasıp biz burç filan bakıyoruz tabiki işin espiri kısmı bunlar oğlum başak olacaktı 1 ay ay erken doğdu aslan oldu aslan Burcu’da oldukça zor